7 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende diyorum ki yan rollerin senaryosu orjinal olsa nolur olmasa nolur??? Diziyi izleyenler Mahir'in eniştesi için mi izliyor
Mahir 2 kükredi mi Nazif kurtulur
öyle olur mu yan rolünde bir izleyicisi var. sen yaprak dökümünde yada aşkı memnunda 2. röllerin özenilmeyen senaryosu varmıydı.

Aslında Kanal D bence Arka Sokaklar'ı Pazartesi'ye, Fatih'i Cumartesi'ye alabilir. Sence?
Arka Sokaklar Pazartesi yine Cumartesi gününde aldığı oranların benzerini alır bence. 5 reyting civarı gibi alır yine.
Fatih'i bilmiyorum valla ben çok iyi gideceğini düşünüyordum ama yanıldım galiba. Yine de bir umut özetli yayınlanmasını bekleyeceğiz artık. Cumartesi de pek izleneceğini düşünmüyorum açıkçası.

Fatih kötu gitmis yayindan kaldirir kanal d
Iyi geceler herkese
İyi geceler sana da.

Benimkisi de bir öneri gibiydi. Yoksa bende Fatih'in bir süre daha Pazartesi gününde kalmasından yanayım.

@beyazsoy gördün mü bu dizide klişeliğe bile yer yok
Nazif sadece babası eve dönsün diye mızmızlanarak adam eve geri dönemeyi çaliştiracakmiş

Görüş Günü Kadınları'nda yine heyecanlı dakikalar yaşanıyor. Gülay'ı vurmaya çalışıyor Sertaç'ın arkadaşı!

@beyazsoy gördün mü bu dizide klişeliğe bile yer yok
Nazif sadece babası eve dönsün diye mızmızlanarak adam eve geri dönemeyi çaliştiracakmiş
bu daha klışe )))) ben bu kadar ucuzuna kaçmazlar sanmıştım yanılttı beni karadayı))) . uzun süredir izlemiyorum kardayı seviyeyi düşürmüş )))

karadayı süper bi bölüm gayet güzel reytingleri de çok iyi ama acunla başa çıkılmıyo coşmuş kurnaz adam

o değilde karadayı baya uzun sürüyo he 23.22 reklam

görüyon mu yükselişi çok iyi

İnanamıyorum ama ya! Görüş Günü Kadınları 1.31 almış bu anlıkta. Halbuki dizi çok heyecanlı halde şu an.

bu daha klışe )))) ben bu kadar ucuzuna kaçmazlar sanmıştım yanılttı beni karadayı))) . uzun süredir izlemiyorum kardayı seviyeyi düşürmüş )))
Öyle klişeler olsaydı aklına ilk kaçirmak gelmezdi
Ali Kaptan sandın zaar anasından ayıracak çocugu diye

mahir ile feride aşkı derken bu akşamda songül ve yasinin aşıkına şahit olduk
bu kadar da olamaz ki;sevgilisi olan var olmayan var

Gülay ölüm ile karşı karşıya! #GörüşGünüKadınları

Acun dün akşam kaç anlık 11+ reyting gitmiş ama TNS'de 10 alamamiş 😕 Acun TNS'de totalde 10+ alamaz heralde

ben karadayıyı bu akşam beğendim bu sezonun en tempolu bölümüydü,bu reytinglerede yansıyacaktır

karadayı 4.cü kez 10 üstümü almıs acun kaçıncı kez +12 ve üstü aldı