7 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Tecavüz falan yoktu yahu abartmayın.

Azer bunu karısına her bölümde yapıyor. Sadece karısı önce biraz tokatladı sonra yatağa yatırdı. 10 saniyelik bir şeydi hiçbir şey göstermediler. Kreys abartıyor.

Reytingin artmasının onunla bir alakası yok. Dizi gerçekten boyut atlamış...

Azer ve Rızaya acıyorum bir darbede fatmadan gelcek gibi

yok aga süperdi ne abartmasi süper

dila hanım muhteşem bir bölümdü
)

baştada söylediğim şey dizi çok kaliteli bir hale getirilebilir yeterki adam gibi bir senarist ve yönetmen bulunsun boş boş bakışma sahneleri azaldı,,

azer mükemmel oynuyor ve sonuç dila uçmuş
.. tebrikler dila koçana kapak yapmış

Sonuçta Kreys abarttı yine. Stardaki tecavüz sahneleri süper. İffet falan da vardı. Fatmagüle demediğini bırakmamıştı

Sonuçta Kreys abarttı yine. Stardaki tecavüz sahneleri süper. İffet falan da vardı. Fatmagüle demediğini bırakmamıştı

İffet ve Fatmagüldeki tecavüzdü. Ama burda karısıyla gayet normal bir şey yaşadılar 10 saniye. Tecavüz gibi bir şey yok. Adamın nikahlı karısı her akşam aynı yataktalar zaten.

senarist insallah böle sahneleri abartır
bunlar oldukca seyirci
ucuyor

dila destanı biter behzat destanı başlar ..

Evet. Fonda müzik çalıp boş boş bakma sahneleri yoktu gibi.

yav adam nikahlı evliymiş nasıl tecavüz olacak hey Allah ım ya

senarist insallah böle sahneleri abartır
bunlar oldukca seyirci
ucuyor

sahne abartılarından dolayı değil asıl reyting getiren yan karakterlerin özellikle azerin devreye girmesi bir azer rızadan çok daha renkli bir oyunculuk sergiliyor rıza malllaşmış resmen

huzur Sokaği Rezzan vuruldu arabanın içinde m**** Bilal arabayla hastaneye götürecene gidip arabanın içinden cıkariyor yolda "kimse yok mu" diye yardım dileniyor
Bu akadar b***ktan olacağini bilseydim hiç başlamazdim diziye...20dk mı cumaya geliyor yada cumaya başka bi dizi mi geliyorsa noluyorsa olsun..Cuma günü mubarek gün olsada kanallar bunu cehenneme ceviriyor

Arka sokaklar yinede totali bırakmamış huzur ab dizisi oldu çıktı.