Onu kim diyor beTürkler Ertuğrul izliyor sizin bu Karadenizi Suriyeler şişirdiOnların izlediği evler sayılmasın@Forumdash
Onu kim diyor beTürkler Ertuğrul izliyor sizin bu Karadenizi Suriyeler şişirdiOnların izlediği evler sayılmasın@Forumdash
Ben tamamen onu demedim ki, toptan izliyorlardır dedim.Onu kim diyor beSuriyeliler önce türkçe konuşmayı öğrensinler sonra karadeniz şivesine geçiş yapsınlar @Yiğitt Diriliş de 1652156564 kere Allah diyen dizi varken neden karadenizli diziyi izlesinler
Asıl Ertuğrul'u Suriyeliler izler Karadeniz'le Suriyelilerin ne işi olurTürkler Ertuğrul izliyor sizin bu Karadenizi Suriyeler şişirdiOnların izlediği evler sayılmasın@Forumdash
Hemen Kanal Dye bağladın yine olayıBence tüm kanallar silinsin ve sadece Kanal D kalsın.@eskici
Gaza geldim yine.Asıl Ertuğrul'u Suriyeliler izler Karadeniz'le Suriyelilerin ne işi olur
Hemen Kanal Dye bağladın yine olayı
Çağırdın mı izle sende diye21 sayfa konuşmussunuz zaten
Bence tüm kanallar silinsin ve sadece Kanal D kalsın.@eskici
Onu kim diyor beSuriyeliler önce türkçe konuşmayı öğrensinler sonra karadeniz şivesine geçiş yapsınlar @Yiğitt Diriliş de 1652156564 kere Allah diyen dizi varken neden karadenizli diziyi izlesinler
Ben tamamen onu demedim ki, toptan izliyorlardır dedim.Yani 5-10 reyting de onlar var. Diriliş izleyicisi Suriyeliler olsun, geri kalan 10-15 reyting Karadeniz olsun misal. Örnek verdim yani.
Ben dedim onuAsıl Ertuğrul'u Suriyeliler izler Karadeniz'le Suriyelilerin ne işi olur
Hemen Kanal Dye bağladın yine olayı
Yine uydurmaya başladınBen dedim onuKaradenizli olarak istibarahat aldım geçen Suriyeli gördüm çekimlere gelmişler
Dirilişte figuran olaran olarak oynuyordur suriyelilerBen dedim onuKaradenizli olarak istibarahat aldım geçen Suriyeli gördüm çekimlere gelmişler
Sen anlat totaldenizHaftaya Börü dizisi de gelecek işler karisabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?