Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

Bugün başlıyoruz işte, ertelemeyin artık :A
Biraz soğuk geldi ama her yerde karşıma çıkıyor bu dizinin videoları :A Bakarım belki biraz havalar ısınsın önce :A @Forumdash
Çok erken gelmişsin @destere Sabahın 7 sinde neden bukadar acele ettinki :A :A :A

@Forumdash Bu gün izleyecekti önce o bir baksın @MasacRE- :F

Bu dizi gerçekten çok iyi @Harunnn60 ve türk dizilerine benziyor finalini hala unutamadım :A Bence bir an önce başla :A @eskici de izliyor ve @Maskeli Fedai de başlayacak :A

ingilizce dublajmı türkçe altyazımı istiyorsun ispanyolca orjinal sesiyle izleyip türkçe altyazı takip etsen daha muhteşem olmazmı dublaj hiçbir dilde aslını tutmuyor :)

ya seni, netflix e alalım yada burdan başla izlemeye :)
http://www.dizibox1.com/la-casa-de-papel-1-sezon-1-bolum-izle/

kaç defa dedimki alper karbondioksit tam çiğdeme göre hem bilim kurgu hem fantastik :) yani dizi konu olarak bir bana uzak sizin çok sevmeniz lazım ben yandım size bişey olmaz :)

Ispanyolca hic bisey anlamiyorum :A Inglizce Dublaj olursa süper olur :A Varsa bildiginiz site muhtesem olur :D

12. bölüm

Ayda yılda bir aksiyon sahnesi yapalım demişler, onu da ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Tüm haber kanalları 7/24 bu soygunun haberini yapıyor, başbakanın mı her neyse kızı rehin olarak tutuluyor, Kraliyet Darphanesi soyuluyor ama patlamış bi' açıklıktan sadece 5 tane polis/asker (her neyse) girmeye çalışıyor. Binanın etrafında en az 50 tane eli silahlı kişi vardır; tutarsız bir sahne olmuş. Bu sahne diziye 'efsane' yakıştırması yapanlara gelsin.

Bir de dizinin muazzam derecede boş yapmasının sebebi, sürekli cinsellik, seks içeren konuşmalar veya sahneler olması.

Dizi overrated kategorisine net bir şekilde giriş yapmıştır.

7 puan veriyorum bölüme. Ya da vazgeçtim, 6.

12. bölüm

Ayda yılda bir aksiyon sahnesi yapalım demişler, onu da ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Tüm haber kanalları 7/24 bu soygunun haberini yapıyor, başbakanın mı her neyse kızı rehin olarak tutuluyor, Kraliyet Darphanesi soyuluyor ama patlamış bi' açıklıktan sadece 5 tane polis/asker (her neyse) girmeye çalışıyor. Binanın etrafında en az 50 tane eli silahlı kişi vardır; tutarsız bir sahne olmuş. Bu sahne diziye 'efsane' yakıştırması yapanlara gelsin.

Bir de dizinin muazzam derecede boş yapmasının sebebi, sürekli cinsellik, seks içeren konuşmalar veya sahneler olması.

Dizi overrated kategorisine net bir şekilde giriş yapmıştır.

7 puan veriyorum bölüme. Ya da vazgeçtim, 6.

6 çok olmuş, 5 verseydin.

Allah var yukarıda sana kaç kere önerdik @MasacRE- de öyle ama bir @eskici sözümüzü dinleyip başladı gerçi devamı nerede kaldı :A :A :A @destere @Forumdash U
kimseye dizi önermiyorum artık zorla sevdiremeyiz:) frekansları ayrı onların :)
@Forumdash alper karbonun ilk bölümünü izledimi acaba izleyen sudan çıkmış balığa dönüyordu en son :)

Başladım bir kere devamı da elbet gelir :A :A
zaten başlamak bir işin yarısıdır :) diğer yarısınıde önümüzdeki yıl halledersin :)

@Forumdash alper karbonun ilk bölümünü izledimi acaba izleyen sudan çıkmış balığa dönüyordu en son :)

zaten başlamak bir işin yarısıdır :) diğer yarısınıde önümüzdeki yıl halledersin :)
Ya bir git daredevili sonra jessicayI hep ben önerdim sonrada fanı çıktın konuşturma beni :) Bir kaç dizi var daha benim önerdiğim :ppp:

Başladım bir kere devamı da elbet gelir :A :A
2.Bölüm seneye bu tarihlerde bakarsın @eskici Her yıl 1 bölüm izle 19 yıl oyalan ırs ın :A :A :A

@Forumdash ve @MasacRE- Bu gece bakacaktı sende bak ben yarın izlerim :A

1. sezon finali

En aksiyonlu bölüm buydu galiba. Son sahnedeki plan olayı muhtemelen şaşırtmaca. Böylesine bir planın hazırlıklarını orada bırakacak halleri yok. Prof'un endişeli halleri asıl olay. İçeride başka bir şey var ki böylesine gerildi.

Jeneriğiyle beraber 8 veriyorum. Genel olarak 7,5.

Aynı şeyi önermişiz @eskici e aynı anda :A :A :A

2.Bölüm seneye bu tarihlerde bakarsın @eskici Her yıl 1 bölüm izle 19 yıl oyalan ırs ın :A :A :A

@Forumdash ve @MasacRE- Bu gece bakacaktı sende bak ben yarın izlerim :A
Abartmayın sizde be 2 aya kalmaz bitiririm diye düşünüyorum :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi