Onu kim diyor beTürkler Ertuğrul izliyor sizin bu Karadenizi Suriyeler şişirdiOnların izlediği evler sayılmasın
![]()
![]()
@Forumdash
Onu kim diyor beTürkler Ertuğrul izliyor sizin bu Karadenizi Suriyeler şişirdiOnların izlediği evler sayılmasın
![]()
![]()
@Forumdash
Ben tamamen onu demedim ki, toptan izliyorlardır dedim.Onu kim diyor beSuriyeliler önce türkçe konuşmayı öğrensinler sonra karadeniz şivesine geçiş yapsınlar @Yiğitt Diriliş de 1652156564 kere Allah diyen dizi varken neden karadenizli diziyi izlesinler
![]()
Asıl Ertuğrul'u Suriyeliler izler Karadeniz'le Suriyelilerin ne işi olurTürkler Ertuğrul izliyor sizin bu Karadenizi Suriyeler şişirdiOnların izlediği evler sayılmasın
![]()
![]()
@Forumdash
Hemen Kanal Dye bağladın yine olayıBence tüm kanallar silinsin ve sadece Kanal D kalsın.@eskici
Gaza geldim yine.Asıl Ertuğrul'u Suriyeliler izler Karadeniz'le Suriyelilerin ne işi olur![]()
Hemen Kanal Dye bağladın yine olayı![]()
Çağırdın mı izle sende diye21 sayfa konuşmussunuz zaten
![]()
Bence tüm kanallar silinsin ve sadece Kanal D kalsın.@eskici
Onu kim diyor beSuriyeliler önce türkçe konuşmayı öğrensinler sonra karadeniz şivesine geçiş yapsınlar @Yiğitt Diriliş de 1652156564 kere Allah diyen dizi varken neden karadenizli diziyi izlesinler
![]()
Ben tamamen onu demedim ki, toptan izliyorlardır dedim.Yani 5-10 reyting de onlar var. Diriliş izleyicisi Suriyeliler olsun, geri kalan 10-15 reyting Karadeniz olsun misal. Örnek verdim yani.
![]()
Ben dedim onuAsıl Ertuğrul'u Suriyeliler izler Karadeniz'le Suriyelilerin ne işi olur![]()
Hemen Kanal Dye bağladın yine olayı![]()
Yine uydurmaya başladınBen dedim onuKaradenizli olarak istibarahat aldım geçen Suriyeli gördüm çekimlere gelmişler
![]()
![]()
![]()
Dirilişte figuran olaran olarak oynuyordur suriyelilerBen dedim onuKaradenizli olarak istibarahat aldım geçen Suriyeli gördüm çekimlere gelmişler
![]()
![]()
![]()
Sen anlat totaldenizHaftaya Börü dizisi de gelecek işler karisabilir.![]()