7 Şubat 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Türkler Ertuğrul izliyor sizin bu Karadenizi Suriyeler şişirdi :A Onların izlediği evler sayılmasın :A :A :A @Forumdash
Onu kim diyor be:F Suriyeliler önce türkçe konuşmayı öğrensinler sonra karadeniz şivesine geçiş yapsınlar @Yiğitt Diriliş de 1652156564 kere Allah diyen dizi varken neden karadenizli diziyi izlesinler:A

Onu kim diyor be:F Suriyeliler önce türkçe konuşmayı öğrensinler sonra karadeniz şivesine geçiş yapsınlar @Yiğitt Diriliş de 1652156564 kere Allah diyen dizi varken neden karadenizli diziyi izlesinler:A
Ben tamamen onu demedim ki, toptan izliyorlardır dedim. :A Yani 5-10 reyting de onlar var. Diriliş izleyicisi Suriyeliler olsun, geri kalan 10-15 reyting Karadeniz olsun misal. Örnek verdim yani. :A

Çağırdın mı izle sende diye :A 21 sayfa konuşmussunuz zaten :A

Bence tüm kanallar silinsin ve sadece Kanal D kalsın. :Z @eskici

Ben tamamen onu demedim ki, toptan izliyorlardır dedim. :A Yani 5-10 reyting de onlar var. Diriliş izleyicisi Suriyeliler olsun, geri kalan 10-15 reyting Karadeniz olsun misal. Örnek verdim yani. :A

Asıl Ertuğrul'u Suriyeliler izler Karadeniz'le Suriyelilerin ne işi olur :A :A

Hemen Kanal Dye bağladın yine olayı :A
Ben dedim onu :A Karadenizli olarak istibarahat aldım geçen Suriyeli gördüm çekimlere gelmişler :A :A :A