7 Şubat 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Film tutmadı diye suçu Limon'a atın zaten :A Kanal D logosunun orada ne işi var o zaman :F

59f87d3ae50aaa252cef824d.jpg
Ne var canım o da sponsor olmuş. :A İlker ve Burçin'siz film çekerlerse sonuç bu olur, yapacak bir şey yok .ss

Bu arada Delibal gibi kaliteli ve güzel bir filmin reytingleri çok kötü gelmiş. Bu mudur kalitenin cevabı? Üzüldüm doğrusu...

Sanırım TRT 50.yılını 2.haftada da kutladı :A

Sen Anlat Karadeniz'e kocaman tebrikler :X Dizi hem aksiyon severleri çekiyor ekrana hem de aşk meşk hayranı ergenleri hem de entrika severleri ekrana kilitliyor:A Ben hala Eyşan'ın şekil değiştirip diziye katılmasının şokunu yaşıyorum :A @xBUGRAx

yuh gız bu ne 😱 çarşamba gecesine bir anda 15 reytinglik kitle ithal edilmiş :A
Eeee Dirilişten başka yapım izlenmiyor mu, diriliş izlemeyenler nerde deniliyordu :F Al işte burdayız:A

Bu arada sen hala Eyşan'ı izlemedin mi:A

Ne var canım o da sponsor olmuş. :A İlker ve Burçin'siz film çekerlerse sonuç bu olur, yapacak bir şey yok .ss

Müstakbel kardeş kanalımız Disney Channel AB'de çoşmuş 7 programla. :A

Bu arada Delibal gibi kaliteli ve güzel bir filmin reytingleri çok kötü gelmiş. Bu mudur kalitenin cevabı? Üzüldüm doğrusu...

Sanırım TRT 50.yılını 2.haftada da kutladı :A

Sen Anlat Karadeniz'e kocaman tebrikler :X Dizi hem aksiyon severleri çekiyor ekrana hem de aşk meşk hayranı ergenleri hem de entrika severleri ekrana kilitliyor:A Ben hala Eyşan'ın şekil değiştirip diziye katılmasının şokunu yaşıyorum :A @xBUGRAx

Eeee Dirilişten başka yapım izlenmiyor mu, diriliş izlemeyenler nerde deniliyordu :F Al işte burdayız:A

Bu arada sen hala Eyşan'ı izlemedin mi:A

Çarşamba akşamları 2-3 haftada %50'lik izleyici artışı yaşamış, bence Diriliş için Sudan'dan falan ithal seyirci getirdik başka açıklaması olamaz :A
bu ne yav resmen rekora koşacak dizi reytingte bu gidişle😱 bu dizi 30 reyting alsa da diriliş 14 alır :A:A:A

@Çiğdem- @destere @Aserat @Thequeer @Ahmed @cookies @vadikızı @denizz19 @Dosi @ozmoturk
fbfgbgfbgfbgfb.png

bu ne yav resmen rekora koşacak dizi reytingte bu gidişle😱 bu dizi 30 reyting alsa da diriliş 14 alır :A:A:A

@Çiğdem- @destere @Aserat @Thequeer @Ahmed @cookies @vadikızı @denizz19 @Dosi @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 58419

Diriliş 14 alıyor ama youtube yada twitter da pek esemesi okunmuyor:A WTT bile oluyor bu dizi :X
Totelde bir dizi 18 başka dizide Ab de 18 aynı günde ayoll bukadar insan varmı bu ülkede :A :A :A @Yiğitt @eskici @Harunnn60

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi