Ne var canım o da sponsor olmuş. İlker ve Burçin'siz film çekerlerse sonuç bu olur, yapacak bir şey yok .ssFilm tutmadı diye suçu Limon'a atın zaten Kanal D logosunun orada ne işi var o zaman
Ne var canım o da sponsor olmuş. İlker ve Burçin'siz film çekerlerse sonuç bu olur, yapacak bir şey yok .ssFilm tutmadı diye suçu Limon'a atın zaten Kanal D logosunun orada ne işi var o zaman
Eeee Dirilişten başka yapım izlenmiyor mu, diriliş izlemeyenler nerde deniliyordu Al işte burdayızyuh gız bu ne 😱 çarşamba gecesine bir anda 15 reytinglik kitle ithal edilmiş
Çarşamba akşamları 2-3 haftada %50'lik izleyici artışı yaşamış, bence Diriliş için Sudan'dan falan ithal seyirci getirdik başka açıklaması olamazyuh gız bu ne 😱 çarşamba gecesine bir anda 15 reytinglik kitle ithal edilmiş
Ne var canım o da sponsor olmuş. İlker ve Burçin'siz film çekerlerse sonuç bu olur, yapacak bir şey yok .ss
Müstakbel kardeş kanalımız Disney Channel AB'de çoşmuş 7 programla.
Bu arada Delibal gibi kaliteli ve güzel bir filmin reytingleri çok kötü gelmiş. Bu mudur kalitenin cevabı? Üzüldüm doğrusu...
Sanırım TRT 50.yılını 2.haftada da kutladı
Sen Anlat Karadeniz'e kocaman tebrikler Dizi hem aksiyon severleri çekiyor ekrana hem de aşk meşk hayranı ergenleri hem de entrika severleri ekrana kilitliyor Ben hala Eyşan'ın şekil değiştirip diziye katılmasının şokunu yaşıyorum @xBUGRAx
Eeee Dirilişten başka yapım izlenmiyor mu, diriliş izlemeyenler nerde deniliyordu Al işte burdayız
Bu arada sen hala Eyşan'ı izlemedin mi
bu ne yav resmen rekora koşacak dizi reytingte bu gidişle😱 bu dizi 30 reyting alsa da diriliş 14 alırÇarşamba akşamları 2-3 haftada %50'lik izleyici artışı yaşamış, bence Diriliş için Sudan'dan falan ithal seyirci getirdik başka açıklaması olamaz
Film dediğin boşluktan izlenir dün akşam boşluk diye bir şey yoktu bile.Bu arada Delibal gibi kaliteli ve güzel bir filmin reytingleri çok kötü gelmiş. Bu mudur kalitenin cevabı? Üzüldüm doğrusu...
Delibal gibi kaliteli yapım boşluktan izlenebilecek bir yapım değil.Film dediğin boşluktan izlenir dün akşam boşluk diye bir şey yoktu bile.
Diriliş 14 alıyor ama youtube yada twitter da pek esemesi okunmuyor WTT bile oluyor bu dizi
Totelde bir dizi 18 başka dizide Ab de 18 aynı günde ayoll bukadar insan varmı bu ülkede @Yiğitt @eskici @Harunnn60Diriliş 14 alıyor ama youtube yada twitter da pek esemesi okunmuyor WTT bile oluyor bu dizi
Suriyelileri de saysana kız.Totelde bir dizi 18 başka dizide Ab de 18 aynı günde ayoll bukadar insan varmı bu ülkede @Yiğitt @eskici @Harunnn60
Aaa doğru Türkten daha çok diğer ülke vatandaşları oldunu unutmuşum ülkemizdeSuriyelileri de saysana kız.
Olmaz olur mu bir 10 reytinglik dizi daha gider bu güneTotelde bir dizi 18 başka dizide Ab de 18 aynı günde ayoll bukadar insan varmı bu ülkede @Yiğitt @eskici @Harunnn60
@Yiğitt Suriyeleri hatırlatınca ülkemizde türklerden daha çok başka vatandaşlar oldunu hatırladım hak verdim evetOlmaz olur mu bir 10 reytinglik dizi daha gider bu güne
Ne kadar mükemmelim.@Yiğitt Suriyeleri hatırlatınca ülkemizde türklerden daha çok başka vatandaşlar oldunu hatırladım hak verdim evet
Suriyeliler ne anlar bizim dizilerden Türkler izliyordur bu dizileri@Yiğitt Suriyeleri hatırlatınca ülkemizde türklerden daha çok başka vatandaşlar oldunu hatırladım hak verdim evet
Suriyeliler ne anlar bizim dizilerden Türkler izliyordur bu dizileri
Türkler Ertuğrul izliyor sizin bu Karadenizi Suriyeler şişirdi Onların izlediği evler sayılmasın @ForumdashNe kadar mükemmelim.
Bence tüm kanallar silinsin ve sadece Kanal D kalsın. @eskiciTürkler Ertuğrul izliyor sizin bu Karadenizi Suriyeler şişirdi Onların izlediği evler sayılmasın @Forumdash