7 Şubat 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Film tutmadı diye suçu Limon'a atın zaten :A Kanal D logosunun orada ne işi var o zaman :F

59f87d3ae50aaa252cef824d.jpg
Ne var canım o da sponsor olmuş. :A İlker ve Burçin'siz film çekerlerse sonuç bu olur, yapacak bir şey yok .ss

yuh gız bu ne 😱 çarşamba gecesine bir anda 15 reytinglik kitle ithal edilmiş :A

Bu arada Delibal gibi kaliteli ve güzel bir filmin reytingleri çok kötü gelmiş. Bu mudur kalitenin cevabı? Üzüldüm doğrusu...

Sanırım TRT 50.yılını 2.haftada da kutladı :A

Sen Anlat Karadeniz'e kocaman tebrikler :X Dizi hem aksiyon severleri çekiyor ekrana hem de aşk meşk hayranı ergenleri hem de entrika severleri ekrana kilitliyor:A Ben hala Eyşan'ın şekil değiştirip diziye katılmasının şokunu yaşıyorum :A @xBUGRAx

yuh gız bu ne 😱 çarşamba gecesine bir anda 15 reytinglik kitle ithal edilmiş :A
Eeee Dirilişten başka yapım izlenmiyor mu, diriliş izlemeyenler nerde deniliyordu :F Al işte burdayız:A

Bu arada sen hala Eyşan'ı izlemedin mi:A

Ne var canım o da sponsor olmuş. :A İlker ve Burçin'siz film çekerlerse sonuç bu olur, yapacak bir şey yok .ss

Müstakbel kardeş kanalımız Disney Channel AB'de çoşmuş 7 programla. :A

Bu arada Delibal gibi kaliteli ve güzel bir filmin reytingleri çok kötü gelmiş. Bu mudur kalitenin cevabı? Üzüldüm doğrusu...

Sanırım TRT 50.yılını 2.haftada da kutladı :A

Sen Anlat Karadeniz'e kocaman tebrikler :X Dizi hem aksiyon severleri çekiyor ekrana hem de aşk meşk hayranı ergenleri hem de entrika severleri ekrana kilitliyor:A Ben hala Eyşan'ın şekil değiştirip diziye katılmasının şokunu yaşıyorum :A @xBUGRAx

Eeee Dirilişten başka yapım izlenmiyor mu, diriliş izlemeyenler nerde deniliyordu :F Al işte burdayız:A

Bu arada sen hala Eyşan'ı izlemedin mi:A

Çarşamba akşamları 2-3 haftada %50'lik izleyici artışı yaşamış, bence Diriliş için Sudan'dan falan ithal seyirci getirdik başka açıklaması olamaz :A
bu ne yav resmen rekora koşacak dizi reytingte bu gidişle😱 bu dizi 30 reyting alsa da diriliş 14 alır :A:A:A

@Çiğdem- @destere @Aserat @Thequeer @Ahmed @cookies @vadikızı @denizz19 @Dosi @ozmoturk
fbfgbgfbgfbgfb.png

bu ne yav resmen rekora koşacak dizi reytingte bu gidişle😱 bu dizi 30 reyting alsa da diriliş 14 alır :A:A:A

@Çiğdem- @destere @Aserat @Thequeer @Ahmed @cookies @vadikızı @denizz19 @Dosi @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 58419

Diriliş 14 alıyor ama youtube yada twitter da pek esemesi okunmuyor:A WTT bile oluyor bu dizi :X
Totelde bir dizi 18 başka dizide Ab de 18 aynı günde ayoll bukadar insan varmı bu ülkede :A :A :A @Yiğitt @eskici @Harunnn60