7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Bosverin tartismayi arkadaslar. Rakamlara bakalim.. Intikami izlemek istiyordum bu aksam ama maalesef is yerinde mesai uzayinca izleyemedim. Baska sefere kaldi.. Yalniz Beren Saat TT olmus, herhalde forumda birkac gün önce yayinlanan giysisi sebebiyledir.

Behzat Ç. ratingler üzeri bir dizidir canım, rating önemli değildir. Ayrıca bizim KURTLAR VADİSİNİ GEÇERİZ gibi komik bir iddaam olmadı olanlar düşünsün :kiki:

Oh ne ala memleket. 1 reyting alan her dizi reyting üstü dizidir zaten. :kiki:

Millet sizin haberiniz yok mu "Yaparım Bilirsin", "Ustura Kemal", ve 1 reyting alan her yapım reyting üstü yapımdır. Herkes böyle söyleyip içini rahatlatsın. Kimi kandırıyorsunuz onu bilmiyorum işte.

hacı her yazılana inanma demediler mi sna işte kanıtı düşen adımın saçının tonu beyaza kaçan sarı ve perugun altında siyah saçı gözüküyor
jw8h3.jpg

Hacı hatayı ben buldum sen kıyafet üzerinden yorumladın :F:F

Behzat Ç. ratingler üzeri bir dizidir canım, rating önemli değildir. Ayrıca bizim KURTLAR VADİSİNİ GEÇERİZ gibi komik bir iddaam olmadı olanlar düşünsün :kiki:
doğrudur ....vadini gücü ortada...diğer vadi sayfası şuan perşembe konusunu ikiye katlamış durumda mesajlarda....vadi olmadan perşembe bir hiç.....tesbitin için tebrikler...ben mekanıma dönüyom....savulun polat gazi geliyor...:ok:

22:30 - 22:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
15.09 , 2) STAR: 7.75 , 3)
TRT1: 5.19 , 4) KANALD:
4.89 , 5) KNLTRK: 0.79

İntikam dizisine bugün biraz baktım gayet tempoluydu.Vadiye de baktım az bir şey onda da eskileri hatırlama sahnesi iyiydi.

@beyazsoy Dedim ya senden özür diliyorlar, Didem Uzel`i gerçekten atmadıkları için. Her dizide düşeni gerçekten düşürüyorlar, öleni de gerçekten silahla vuruyorlar. Hatta fantastik dizilerde insanların içine ruh bile yerleştiriyorlar. Bak sen şunların ayıbına. Didemi nasıl atmadılar balkondan yahu.

Kız açıklama yaptı ben oynadım diye. Yalan diyecek hali yok ya.

Ban! :ban:

Kırmızıyla işaretlediğim yeri anlamadım. :D

hacı anlamayacak ne var.. insanlar diziyi izlerkem psiko drama yapar dizinin baş rolüyle kendini eşleştirir onun yerine koyar ve düşünür ama intikamdda kimse başroldekinin kendini yerine koymamıyor yani dizinin içine giremiyor kimse

üff yaa sana bu daha mı karışık oldu acaba :))))))

Bosverin tartismayi arkadaslar. Rakamlara bakalim.. Intikami izlemek istiyordum bu aksam ama maalesef is yerinde mesai uzayinca izleyemedim. Baska sefere kaldi.. Yalniz Beren Saat TT olmus, herhalde forumda birkac gün önce yayinlanan giysisi sebebiyledir.

Beren değilde dizinin hastag'i TT olmuş :X Süper :)

[h=3]Türkiye Gündemi[/h]<small style="font-size: 12px; line-height: 1;">· Değiştir</small>