7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Vadi de Flashback rüzgarı! Çakır, Duran Emmi, Elif, Memati! Uzun zamandir bekledigimiz sahneler!

İntikam ekibi beyazsoydan büyük bir özür diliyor. Didem Uzel`i bencereden gerçekten atmadıkları için bin pişmanlar.

Beyazsoy, çok özür diliyorlar senden. Didem`i pencereden atamadılar gerçekten. :(

Bana soğuk gelmiyor dizi nedense.

Aslında soğukluk olsa bile normaldir bence. Bir Aşk-ı Memnu değil ki, dizi sıcak olsun. İntikam hikayesini anlatıyor. 20 Dakikayı da seviyorum ama o da soğuk.

Kendisi yahu. Haber de mi okumuyorsun. Didem Uzel anlatmış çekimin nasıl olduğunu.
hacı her yazılana inanma demediler mi sna işte kanıtı düşen adımın saçının tonu beyaza kaçan sarı ve perugun altında siyah saçı gözüküyor
jw8h3.jpg

buda leylanın saçının rengi
jw8mw.jpg

Arkadaşlar buna gerek yok.Her hafta olduğu gibi tartışma lüzumunu görmüyorum.DarthVader bence bu tarz söylemlere gerek yok lütfen.

İntikam ekibi beyazsoydan büyük bir özür diliyor. Didem Uzel`i bencereden gerçekten atmadıkları için bin pişmanlar.

Beyazsoy, çok özür diliyorlar senden. Didem`i pencereden atamadılar gerçekten. :(

hacı sen demedim mi o kadın didem uzeldi diye şimdi ne oldu neden döndün :)))))))