İntikam'ı izliyim dedim bu bölümü. Ben hayatımda bu kadar soğuk, bu kadar bir dizinin içerisinde olduğunu hissettiren başka dizi görmedim arkadaş. İçim sıkıldı da işte Beren Saat için bakıyoz.![]()
İntikam'ı izliyim dedim bu bölümü. Ben hayatımda bu kadar soğuk, bu kadar bir dizinin içerisinde olduğunu hissettiren başka dizi görmedim arkadaş. İçim sıkıldı da işte Beren Saat için bakıyoz.![]()
Ban! :ban:İntikam'ı izliyim dedim bu bölümü. Ben hayatımda bu kadar soğuk, bu kadar bir dizinin içerisinde olduğunu hissettiren başka dizi görmedim arkadaş. İçim sıkıldı da işte Beren Saat için bakıyoz.![]()
Hele şükür görebildik Polat'ın yüzünü rüya görüyor galiba Süleyman Çakır, Elif'i de gösterdiler lan![]()
Bende Leyla'nın kıyafetini beğenmedimhacı ne iyi çekmei ya studio çekimi oldu besbelliydi ayrıca düşerkenki arkadan görüntüsü içinde kesin erkek vardı. ne irim kıyımdı o düşen kişi))) bende dedim herkese güzel kıyafet leylaya berbat bişey giyindirmişler meger düşürecekelrmiş kamufle için o kıyafet giydirilmiş
))))))))
Ban! :ban:
Kırmızıyla işaretlediğim yeri anlamadım.![]()
Yani yapmacık seni içine çekemiyor dizi.![]()