7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Vadi Yeni Bölüm olarak 1 tane bile reklam vermeden kesintisiz yayınlandı. Bravo.

İntikam'ı izliyim dedim bu bölümü. Ben hayatımda bu kadar soğuk, bu kadar bir dizinin içerisinde olduğunu hissettiren başka dizi görmedim arkadaş. İçim sıkıldı da işte Beren Saat için bakıyoz. :D

İntikam'ı izliyim dedim bu bölümü. Ben hayatımda bu kadar soğuk, bu kadar bir dizinin içerisinde olduğunu hissettiren başka dizi görmedim arkadaş. İçim sıkıldı da işte Beren Saat için bakıyoz. :D

aynen ben de 30 dk baktım 3 bolumde fos dizi işte bakma

- - - Ekleme - - -

rüya sahnesi çok iyi eskilei hatırlıyo

Gene kriz geçiriyor polat kendiyle yüzleşiyor.ilk bölüme gitti vadi Allahim ben böyle dizi görmedim Allahim bu ne Böyle dizi yokkkkk.Elifi gördü.BU HALİMİ GÖRMENİ İSTEMİYORUM ELİF OFFF YA ALLAHIM SÜPER.MEMATİNİN ÖLÜM SAHNESİ OHA OHA.KARDEŞ SENİ YALNIZ GÖNDERDİM DİYe NİYE SURAT ASIYORSUN .ELİFİ GÖRDÜ.AZ KALDI KIZIM GELİCEM. OFF

Değil mi yahu bana da öyle geliyor ama Beren için katlanıyoruz haklısın. :D

Ban! :ban:

Kırmızıyla işaretlediğim yeri anlamadım. :D

Bi kaç dakka içinde vadiye reklam gircek zaten ayrıca kaç kez diyecez dizini son 37 dakkasının 30u reklam

ben gelmeyince bu sayfanın tazdı tuzu kalmamış....destere de olmayınca artık...13 sayfaya ulaşmışınız daha.....

hacı ne iyi çekmei ya studio çekimi oldu besbelliydi ayrıca düşerkenki arkadan görüntüsü içinde kesin erkek vardı. ne irim kıyımdı o düşen kişi :)))) bende dedim herkese güzel kıyafet leylaya berbat bişey giyindirmişler meger düşürecekelrmiş kamufle için o kıyafet giydirilmiş :)))))))))
Bende Leyla'nın kıyafetini beğenmedim :F:F Bildiğin köylu şalvari gibi.Heralde studyo cekimi olacakti yok gerçek mi düşssün? Camın kırılmasını göstermeleri için kullanılan dublor erkek taktiği perukta platin sarisiydi Leyla'nın sacıyla hiç uyumlu değildi.TR şartlarinda tabikide iyi cekmişler.Kaç dizi var studyo cekimi yapan? En azından TR'de küçük olsa studyo cekimli dizilere yavaş yavaş giriyor.Dizi bitince efektlerini kim yapmiş bak bi.Kesin "digiflame" :F:F Dediğim digifilm de shirli annemi filan yapan şirket aklında bulunsun:) Kıytırık olmasının tek nedeni o şirkettir zaten.

22:15 - 22:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
15.25 , 2) KANALD: 7.42 , 3)
STAR: 4.73 , 4) TRT1: 4.6 ,
5) SMNYL TV: 0.95