7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
İntikam'da gerçekten o sahnede öyle mi oldu?
Çok özenildiği yazılmıştı haberde daha önce, alttan saç görünüyor resmen..
Ya da Didem Uzel'in dip boyası mı geldi acaba :F:F:F

@beyazsoy Dedim ya senden özür diliyorlar, Didem Uzel`i gerçekten atmadıkları için. Her dizide düşeni gerçekten düşürüyorlar, öleni de gerçekten silahla vuruyorlar. Hatta fantastik dizilerde insanların içine ruh bile yerleştiriyorlar. Bak sen şunların ayıbına. Didemi nasıl atmadılar balkondan yahu.

Kız açıklama yaptı ben oynadım diye. Yalan diyecek hali yok ya.

hacı sen dedin düşen diidem uzel diye şimdi hemen döndün senin dnüş hıına yetişmediğim için asıl ben öür dilerim :))))))))bu kadar hızlı döneceğini bilsem resim falan eklemezdim.. benide yordun boşuna

bu arada eleştiriyi yanlış anlamışın her zamanki gibi :))))

ben eleştirken forumdashın çekimler çok iyiydi dedi bende düşenin adam oldugu ve studiyoda çekildiği çok açık nasıl iyi çekim diyorum yani didem uzeli düşürün demiyorum bize bunu hisettirmeyin diyorum iyi çekin diyorum bilmem anlatabildim mi :))))))

hacı sen dedin düşen diidem uzel diye şimdi hemen döndün senin dnüş hıına yetişmediğim için asıl ben öür dilerim :))))))))bu kadar hızlı döneceğini bilsem resim falan eklemezdim.. benide yordun boşuna

bu arada eleştiriyi yanlış anlamışın her zamanki gibi :))))

ben eleştirken forumdashın çekimler çok iyiydi dedi bende düşenin adam oldugu ve studiyoda çekildiği çok açık nasıl iyi çekim diyorum yani didem uzeli düşürün demiyorum bize bunu hisettirmeyin diyorum iyi çekin diyorum bilmem anlatabildim mi :))))))
Okumadım Yeminle. :(

vadi mütişti özellikle rüya sahnesi eskilere götürdü bizi enfesto

Hakaret ediyorlar yüzümüze susalım mı? Hem de bir dizi yüzünden.

- - - Ekleme - - -

@beyazsoy bu konuyu oku.

https://fav10.net/f498/intikam-dizisinde-didem-uzeli-korkutan-cekim-180460/