Aha gitti Nuran.
- - - Ekleme - - -
AAA Nuran değilmiş
- - - Ekleme - - -
Kenan'ı vurdu Nuran'ın abisi.
dizi büyük bir sürpriz le bitti
ben nuran kötü yola düşecek diye düşünüyordum
balataları sıyıran kenan kötü yola düştü
Aha gitti Nuran.
- - - Ekleme - - -
AAA Nuran değilmiş
- - - Ekleme - - -
Kenan'ı vurdu Nuran'ın abisi.
Bitti mi ya ne güzel izliyorduk. ))dizi büyük bir sürpriz le bitti
ben nuran kötü yola düşecek diye düşünüyordum
balataları sıyıran kenan kötü yola düştü
Bitti mi ya ne güzel izliyorduk. ))
iyi gecelerrrr.. kötü yol final mi yaptı..
- - - Ekleme - - -
b.i. ü. bu gece öbgç nin ensesine yapışmış ilerki haftalarda birinciliği alırsa kimsecikler şaşırmasınn...
Benim İçin Üzülme için kötü gider diyordum ama döktürmüş.
HDE çakması diye düşünüyordum.neden kötü gider diye düşündünki
ben aksine 10 reytinge ulaşır diyordum ama öbgz çarpmış... yarın 6 reytingde kalacak büyük ihtimal ..
Allah insaları "kötü yola" düşürmesin düşürrürse işte 13 bölüm sürüyor işte gecenin bir vaktinde finali bekliyorsunuz ))))
Sırada "Veda" var.Allah insaları "kötü yola" düşürmesin düşürrürse işte 13 bölüm sürüyor işte gecenin bir vaktinde finali bekliyorsunuz ))))
Sırada "Veda" var.
- - - Ekleme - - -
BİÜ kaç saat sürüyor? Saat 22.30 da başlamadı mı tekrarı? Hala devam ediyor... Masallah.
2 saat 40 dakika mı? 😱 Deniz Yıldızı 40 dakika sürüyor yani BİÜ'nin 1 bölümü, DY'nin tam 4 bölümüne denk geliyoordada reşat var ) reşatların olduğu diziler tehlikede sanırım )
ama veda da çok kaliteli bir dizi onada final yaptırırlarsa çok yazık olacak ..
- - - Ekleme - - -
tekrarını kimse izlemiyordur
sanırım 2 saat 40 dakika ben yarın tekrarına bakarım bugün gözüm kesmedi )
2 saat 40 dakika mı? 😱 Deniz Yıldızı 40 dakika sürüyor yani BİÜ'nin 1 bölümü, DY'nin tam 4 bölümüne denk geliyo
2 saat 40 dakika mı? 😱 Deniz Yıldızı 40 dakika sürüyor yani BİÜ'nin 1 bölümü, DY'nin tam 4 bölümüne denk geliyo
2 saat 18 dakika sürüyor dizi.
Pembe dizi değil, pembe diziler kadın dizisi oluyor, ama D.Y gençlik dizi...pembe dizimi deniz yıldızı )
pembe diziler 40 dakikaydı benim bildiğim
Pembe dizi değil, pembe diziler kadın dizisi oluyor, ama D.Y gençlik dizi...
Onlar haftalık değil mi? Bu günlük.güney amerika yapımı pembe diziler vardı 40 dakika civarı onlar aklıma geldi sen kırk dakka diyince )
bende seninkini 3.660 yapıcaktım ama beğen butonu yok sende.destere 3500. beğenin benden.