Sevinme hemen. Tns de akla kara belli olur. 😎
tns ye göre yorum yapmıyoruz şu an tns yarın açıklayacak sbt ye göre yorumladık şimdilik
Sevinme hemen. Tns de akla kara belli olur. 😎
Sali geceleri tv'de bişey yok diyip OBGZ acanlarda coktur.Şöylede demiş olabilirler (benim gibi) "aaa Mahsun'un yeni projesi var ona bakarim" diyenlerde oldukça çokcanadir ama benim için dizinin reytingi tabandan 4.50-5.00'dir.ama bu biü için bir tehlike aynı zamanda) biü den kurtulan seyirci soluğu öbgz de almışsa ilk bölümkü biü izleyicilerinin çoğunun ödünç verilen seyirci olduğunu düşündürür )
Sali geceleri tv'de bişey yok diyip OBGZ acanlarda coktur.Şöylede demiş olabilirler (benim gibi) "aaa Mahsun'un yeni projesi var ona bakarim" diyenlerde oldukça çokcanadir ama benim için dizinin reytingi tabandan 4.50-5.00'dir.
Sbt'de geçer, sıkıntı yok.tns ye göre yorum yapmıyoruz şu an tns yarın açıklayacak sbt ye göre yorumladık şimdilik
Gerçek adı ne? Gerçi jeneriğe bakmadım kimler konuk yada değil diye.Jenerikte izlettirmiyor kendini.Mahsu'nun dramanın dibine vurdugunu düşünürsek o kadar mutlu bi karakteri karalara bağlatacaktir.Belden aşasi tutmaz futbola özlem duyar.Hastahanede kızın yüzüne bakamaz.Kız bunun üstüne gider.Böyle uzar.
Sbt'de geçer, sıkıntı yok.
işte asıl olay o tabanda )
tabanı 8 olsaydı iyiydi ama önümüzdeki haftada çok başarılı gidebilir biü sonraki haftalar ilk önce ab grubu uzaklaşır diziden 6 hafta sonra totalde uzaklaşmaya başlar sezonu o dediğin tabanla bitirir )
M.Hayat bitti. Yarın sonuçlar çıkınca görüşürüz deso.diziyi kaçıracağız senin yüzünden emre bekle reklam girsin öyle cevaplıyayım )
Sali geceleri tv'de bişey yok diyip OBGZ acanlarda coktur.Şöylede demiş olabilirler (benim gibi) "aaa Mahsun'un yeni projesi var ona bakarim" diyenlerde oldukça çokcanadir ama benim için dizinin reytingi tabandan 4.50-5.00'dir.
23:30 - 23:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 4.31 , 2) STAR: 2.77 , 3) ATV: 2.72 , 4) FOX: 2.33 , 5) NTVSPR: 1.9
mahsun diyorki ilk bölüm yüzde elimiz yani ikinci üçüncü bölüm çoşacak dizi h4- 4.5 ancak özeti olur biü nin ..
tns de biliyoruz öbzg bir iki puan altta çıkıyor. yani öbzg yarın tns 7 civarı alacak gibi duruyor. bakalım tns de mahsun nekadar alacak bence tns genel geçere hitap eden işler yükksek alıyor onun için bui sbt den daha fazla alabilir. tns de öbzg ile bui başbaşa çıkma olasılıgı yüksek yani
O dilimde reklamdı, reklamı bile 2.33 almış. Hem 4.31 alsa bile o yarın düşer, boşa seviniyorsun.emre nerelerdesin )))
kötü yol şov yapmış merhaba hayat nerde )))
emre nerelerdesin )))
kötü yol şov yapmış merhaba hayat nerde )))
- - - Ekleme - - -
hayal kurmak güzel oluyor beyazsoy ) ama gerçekler farklı )
O dilimde reklamdı, reklamı bile 2.33 almış. Hem 4.31 alsa bile o yarın düşer, boşa seviniyorsun.
mahsun diyorki ilk bölüm yüzde elimiz yani ikinci üçüncü bölüm çoşacak dizi h4- 4.5 ancak özeti olur biü nin ..
tns de biliyoruz öbzg bir iki puan altta çıkıyor. yani öbzg yarın tns 7 civarı alacak gibi duruyor. bakalım tns de mahsun nekadar alacak bence tns genel geçere hitap eden işler yükksek alıyor onun için bui sbt den daha fazla alabilir. tns de öbzg ile bui başbaşa çıkma olasılıgı yüksek yani
gerçekler acıdır destere artık alışmalısın salı günleri gün ikincisi dizileri izlemey zati pazartesi alılştın salıda alışacan ))) bi çarşamba gün birincisi diziyi izleyecen bu sene tns en çook seni vuracak gibi ))))
gerçekler acıdır destere artık alışmalısın salı günleri gün ikincisi dizileri izlemey zati pazartesi alılştın salıda alışacan ))) bi çarşamba gün birincisi diziyi izleyecen bu sene tns en çook seni vuracak gibi ))))
İnanıp inanmamak sana kalmış, herkes sen değil boş reklamları izlesin. Hem final bölümü ile ekrana geliyor dizi bırakta yükselsin yahu.tabi tabi dizisi düşen düşen reklama sarılıyor kötü yola reklam giriyor ben çevirmiyorum başka kanalı ) dizime o kadar saygım varki başka kanala bakmak dizime karşı saygısızlık olur diye düşünüyorum )
İnanıp inanmamak sana kalmış, herkes sen değil boş reklamları izlesin. Hem final bölümü ile ekrana geliyor dizi bırakta yükselsin yahu.