Obgzk dusus yasadi.. Dogal olarak karsisinda iddali gorunen ve 1 reklamla ilerleyen dizi ve digerleri var.. Haftaya toparlanir..
- - - Ekleme - - -
Biu 3 saat heralde
Obgzk dusus yasadi.. Dogal olarak karsisinda iddali gorunen ve 1 reklamla ilerleyen dizi ve digerleri var.. Haftaya toparlanir..
- - - Ekleme - - -
Biu 3 saat heralde
BİÜ bitti.Ahmet vuruldu.Yazık oldu.Daha kız ona seni seviom diyemedi 1 bölüm için mi bilmem ama karakter olmuştu aslında.Yazık oldu.
yok ahmet yaşacak öyle olsa konuk oyuncu yazarlardı. çocuk ya felç kalacak yada uzun süre hastanede
Abartmasan! 3 dilim reklam atv.Aslında hiç vermemesi gerekirdi.Son 2 senedir tüm diziler ilk bölümünde reklam vermezken atv bunda niyeyse verdi.Son reytingde atv reklam vermişti(galiba).Böyle diyeceğini bileydim bakardim.
Hey Allah'ım ya senin yorumlarini niye ben kişiselleştireyimde sineye cekeyim.Sen görmediği şeyi abartarak yazdın ben gördüğüm şeyi dümdüz söyledim.Fark var.Baksaydım dediğim "saat bazında yazsaydım"Baksaydin o zaman.. Bakmadigina gore laflarimida sineye cekiceksin...
Yarın bu zamanlar vadi uçmuş olacak
- - - Ekleme - - -
Yarın bu zamanlar vadi uçmuş olacak
Gerçek adı ne? Gerçi jeneriğe bakmadım kimler konuk yada değil diye.Jenerikte izlettirmiyor kendini.Mahsu'nun dramanın dibine vurdugunu düşünürsek o kadar mutlu bi karakteri karalara bağlatacaktir.Belden aşasi tutmaz futbola özlem duyar.Hastahanede kızın yüzüne bakamaz.Kız bunun üstüne gider.Böyle uzar.yok ahmet yaşacak öyle olsa konuk oyuncu yazarlardı. çocuk ya felç kalacak yada uzun süre hastanede
Hey Allah'ım ya senin yorumlarini niye ben kişiselleştireyimde sineye cekeyim.Sen görmediği şeyi abartarak yazdın ben gördüğüm şeyi dümdüz söyledim.Fark var.Baksaydım dediğim "saat bazında yazsaydım"