6 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

BİÜ bitti.Ahmet vuruldu.Yazık oldu.Daha kız ona seni seviom diyemedi:( 1 bölüm için mi bilmem ama karakter olmuştu aslında.Yazık oldu.

Obgzk dusus yasadi.. Dogal olarak karsisinda iddali gorunen ve 1 reklamla ilerleyen dizi ve digerleri var.. Haftaya toparlanir..

- - - Ekleme - - -

Biu 3 saat heralde :d

mahsunun dizisinin ilk hafta totalde çok daha yüksek alacağını tahmin etmiştim ..

öbgz bu kadar reklamla bu kadar iddialı gelen dziye karşı 1 puanlık düşüş yaşıyorsa bu öbgz nin çok sağlam bir seyircisi olduğunu gösterir ..

yarın tns de bakalım ne olacak mahsunun dizileri ab de pek iş yapmaz totalde birinciliği kapamadıysa ab de çok daha düşük alacaktır ..

Obgzk dusus yasadi.. Dogal olarak karsisinda iddali gorunen ve 1 reklamla ilerleyen dizi ve digerleri var.. Haftaya toparlanir..

- - - Ekleme - - -

Biu 3 saat heralde :d

Abartmasan! 3 dilim reklam atv.Aslında hiç vermemesi gerekirdi.Son 2 senedir tüm diziler ilk bölümünde reklam vermezken atv bunda niyeyse verdi.Son reytingde atv reklam vermişti(galiba).Böyle diyeceğini bileydim bakardim.

Seksenlerde dallasta ceyar öldü:d sokak tartışıyor.beberber receple kahveci konuştu.aynı bizim vadiyi beklediğimiz gibi haftayı bekliyorlar.geçmez diyorlar 1 hafta:D
seksenlerde şu an atatürkü anıyorlar.

- - - Ekleme - - -

yok ahmet yaşacak öyle olsa konuk oyuncu yazarlardı. çocuk ya felç kalacak yada uzun süre hastanede

felç kalmaz.hastanade yatar.bir kız gelip aşık olur:Dnasıl senaryo

Abartmasan! 3 dilim reklam atv.Aslında hiç vermemesi gerekirdi.Son 2 senedir tüm diziler ilk bölümünde reklam vermezken atv bunda niyeyse verdi.Son reytingde atv reklam vermişti(galiba).Böyle diyeceğini bileydim bakardim.

Baksaydin o zaman.. Bakmadigina gore laflarimida sineye cekiceksin...

Baksaydin o zaman.. Bakmadigina gore laflarimida sineye cekiceksin...
Hey Allah'ım ya senin yorumlarini niye ben kişiselleştireyimde sineye cekeyim.Sen görmediği şeyi abartarak yazdın ben gördüğüm şeyi dümdüz söyledim.Fark var.Baksaydım dediğim "saat bazında yazsaydım"

yok ahmet yaşacak öyle olsa konuk oyuncu yazarlardı. çocuk ya felç kalacak yada uzun süre hastanede
Gerçek adı ne? Gerçi jeneriğe bakmadım kimler konuk yada değil diye.Jenerikte izlettirmiyor kendini.Mahsu'nun dramanın dibine vurdugunu düşünürsek o kadar mutlu bi karakteri karalara bağlatacaktir.Belden aşasi tutmaz futbola özlem duyar.Hastahanede kızın yüzüne bakamaz.Kız bunun üstüne gider.Böyle uzar.

Yarın şu okulu bir atlatsak:(7 saat atölye ya yuh oha çüş.akşam 17:30 da eve geliyom.yıkanıyom falan saat 18:30 u buluyor:(

- - - Ekleme - - -

23:01 seksenler başladı.atamızı saygıyla anıyoruz

- - - Ekleme - - -

23:04 seksenler bitti.helal olsun çok güzel bitti

Hey Allah'ım ya senin yorumlarini niye ben kişiselleştireyimde sineye cekeyim.Sen görmediği şeyi abartarak yazdın ben gördüğüm şeyi dümdüz söyledim.Fark var.Baksaydım dediğim "saat bazında yazsaydım"

Benim espiri bazinda yaptigim lafi ciddiye alip hisimla cvp verdigine gore baya kisisellestirmissin demektir..ben zaten saat bazinda soyledigini anladim.allah'a sukur baya kapaditeliydir ben o yuzdende, bana yazilani soyle anla demene gerek yok!
rakamlari tam bilmiyosan ;giris cikis rakamlarini o zamanda "oyle herhangi kisinin kisisel yorumunu kisisellestirmiyceksin."