6 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Sonuclar aciklandi.. Obgzk her iki grupta birinci. Obgzk totelde 1 reytinglik dusus ab'de ise az da olsa yukselis sergilemis..tebrikler diziye..
biu totelde iyi bi baslangic ab'de ise normal bi baslangiz performansi gostermis.. Bakalim reklamli yayina basladiginda reytngleri nice olacak?
Ustura totelde ehh, ab de kotu..
merhaba hayat gumburtuye gitmis dizi bu rakamla 1 ay bile gidemez..
Star'daki film cok ta iyi degil..ilk yayima nazaran..

berlin kaplanı resmen dökülmüş. benim için üzülme dogal olarak ab de kötü başladı ama aldatma hikayesi başlayacak ilerde malum ab aldatmaya bayılır o zamn ab de yükselecektir. tns de malum eski dizileri yıkmak imkansız kemileşmiş bir kitlesi var yeni diziler eskilerib ir türlü deviremiyor. o açında benim için üzülme iyi başlamış sayılır.. ama benim için üzülme oyunculuk çekim kalitesi olarak tamamda hikaye çok zayıf bu hikayenin sonu hde gibi olurr ilerde tıkanacaktır.

beyazsoy dün sen ne demiştin öbgz tehlikede noldu sonuçlar::)

biü totalde anca başarılı olur demiştim dediğim çıkmış

ama aynı biü hayatın performansının ilk bölümünün yarısına yetişmiş reyting olarak o da totalde

oysa hayat ilk bölümde totalde ve ab de 10 küsür reyting almıştı

öbgz dün süper bir bölümdü yine ab oranlarını arttırmasındanda anlaşılıyor bu . biü nün şansızlığı öbgz dir

karşısında feriha gibi bir dizi yokkki hayat gibi ilk bölümde 10 reytinge çıksın ..

biü benim tahminimden çok daha kötü bir sonuç almış umarım yükselir.. ben totalde en az 8 reyting ab de ise 6 reyting alır diyordum bu reklam bombardımanıyla ama günü yanlış ..

diğerleri ne almış daha bakmadım

sbt de sanırım yine seksenlerin şişik reytingleri var.

- - - Ekleme - - -

berlin kurbağası hiçbir başarı gösterememiş çuvallamış resmen .. oysa dün kreys elma kurdunun anlık reytinglerinde berlin kurbağasının coştuğundan bahsetmişti

istavrit totalde aldığı 4 reytingle yetinmiş..

Karşılaştırmalı Reyting Tablosu

Total

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM[/TD]
[TD]Geçen Hafta Reytingi[/TD]
[TD]Bu Hafta Reytingi[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki[/TD]
[TD]9.42[/TD]
[TD]8.23[/TD]
[TD]-1.19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Benim İçin Üzülme[/TD]
[TD]Yeni Dizi
[/TD]
[TD]6.03[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ustura Kemal[/TD]
[TD]4.88[/TD]
[TD]4.57[/TD]
[TD]-0.31[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kötü Yol[/TD]
[TD]2.45[/TD]
[TD]2.88[/TD]
[TD]+0.43[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merhaba Hayat[/TD]
[TD]3.01[/TD]
[TD]2.10[/TD]
[TD]-0.91[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşler Güçler[/TD]
[TD]2.51[/TD]
[TD]2.13[/TD]
[TD]-0.38[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A/B

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM[/TD]
[TD]Geçen Hafta Reytingi[/TD]
[TD]Bu Hafta Reytingi[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki[/TD]
[TD]8.85[/TD]
[TD]9.05[/TD]
[TD]+0.20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Benim İçin Üzülme[/TD]
[TD]Yeni Dizi
[/TD]
[TD]4.86[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ustura Kemal[/TD]
[TD]3.72[/TD]
[TD]3.10[/TD]
[TD]-0.62[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kötü Yol[/TD]
[TD]3.25[/TD]
[TD]3.13[/TD]
[TD]-0.12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merhaba Hayat[/TD]
[TD]3.06[/TD]
[TD]1.96[/TD]
[TD]-1.10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşler Güçler[/TD]
[TD]4.12[/TD]
[TD]3.71[/TD]
[TD]-0.41[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Öyle Bir Geçer Zaman Ki her iki grupta da zirvede. Dizi totalde düşüş, A/B`de yükseliş yaşadı

Benim İçin Üzülme çok iyi bir başlangıc yaptı. Özellikle totalde 6 reytingi geçerek 2. sırada yer aldı

Ustura Kemal bu hafta iki grupta da düşüş yaşadı. Totalde 3. , A/B`de 12. oldu

Kötü Yol Final bölümüyle totalde yükseliş, A/B`de düşüş yaşadı. Totalde 18. , A/B`de 11. olarak ekranlara veda etti

Merhaba Hayat iki grupta da düşüş yaşadı ve çok gerilerde kaldı. Özellikle A/B`de büyük düşüş yaşadı

İşler Güçler de bu hafta düşüş yaşayan yapım oldu. Totalde 28. , A/B`de 5. oldu

destere hayat varken agb de vardı :)))) o zamanı bu zamanla kıyaslamak mantıksız. agb de çogu dizi 10la başlardı tns de 6 yı gören dizi bayram ediyor. biu tns de başlayn dizilerin en yüksek reytingle başlayan dizisi bak karadayı ne kadar almış

4 KARADAYI ATV 19:59:53 22:17:13 5,77 14,77

yani biu nun başarısı yatsınamaz. ne vedalar be dila hanımları ne son yazlar başladı da döküldü tns de

- - - Ekleme - - -

benim için üzülme sbt ile tns de totalde hemen hemen aynı başlamış 16 share ama ab de sbt bayagı bir düşük çıkarmış benim için üzülmye tns 13.5 share alırken sbt de 10 sahre almış. tns de yüksek çıkan eder yapımlardan biri olmuş :)))

destere hayat varken agb de vardı :)))) o zamanı bu zamanla kıyaslamak mantıksız. agb de çogu dizi 10la başlardı tns de 6 yı gören dizi bayram ediyor. biu tns de başlayn dizilerin en yüksek reytingle başlayan dizisi bak karadayı ne kadar almış

4 KARADAYI ATV 19:59:53 22:17:13 5,77 14,77

yani biu nun başarısı yatsınamaz. ne vedalar be dila hanımları ne son yazlar başladı da döküldü tns de

- - - Ekleme - - -

benim için üzülme sbt ile tns de totalde hemen hemen aynı başlamış 16 share ama ab de sbt bayagı bir düşük çıkarmış benim için üzülmye tns 13.5 share alırken sbt de 10 sahre almış. tns de yüksek çıkan eder yapımlardan biri olmuş :)))

biü nün başarısı diğer yeni başlayan dizilere göre yadsınamaz, ama mahsunun kendi dizileri arasındaki aldıkları orandan bahsediyorum benim hayat ilk bölümde 11 reyting almış dediğim tablo sbt tablosudur ve ab grubuyla totalde nerdeyse aynı 11 reytingi yakalamış hayat sbt de ..

şimdiki sbt de aldığı oranlarıda karşılaştır yine fiyasko agb yi işe karıştırma karşılaştırdığımız sbt burda..

ustura kemalde tns yine yüksek çıkmış sbt de 17. sırada 9 sharele tns de 11 sharle 3. sırada bir dizi bukadar oynarmı be kardeşim.. sbt olsa ustara kemal uçmuştu yayından kalkmıştı bile..

biü nün başarısı diğer yeni başlayan dizilere göre yadsınamaz, ama mahsunun kendi dizileri arasındaki aldıkları orandan bahsediyorum benim hayat ilk bölümde 11 reyting almış dediğim tablo sbt tablosudur ve ab grubuyla totalde nerdeyse aynı 11 reytingi yakalamış hayat sbt de ..

şimdiki sbt de aldığı oranlarıda karşılaştır yine fiyasko agb yi işe karıştırma karşılaştırdığımız sbt burda..

detere şu yorumumdan sonra kurtlarcılar beni çok sevecek ama yapacagım :)))))

kurtlar vadisi olunca sbt yi takmıyon ama mahsuna gelince daha dogrusu öbzgyi ilgilendirdiği için sbt yi kral ilan ediverdin :)) sbt nin ölçümünü ciddiye alır tarafı yok. tns ye göre yapıyoruz yorumları artık :)))))

detere şu yorumumdan sonra kurtlarcılar beni çok sevecek ama yapacagım :)))))

kurtlar vadisi olunca sbt yi takmıyon ama mahsuna gelince daha dogrusu öbzgyi ilgilendirdiği için sbt yi kral ilan ediverdin :)) sbt nin ölçümünü ciddiye alır tarafı yok. tns ye göre yapıyoruz yorumları artık :)))))

beyazsoy keşke birde benim ne dediğimi anlayıp öyle cevap verseydin :)

geçen sene sbt vardı bu senede sbt var
geçen sene agb vardı bu sene agb yok
geçen sene tns yoktu bu sene tns var

bu üç şıktan hem geçen sene hem bu sene olan ölçüm şirketi sadece sbt.. geçen sene hayat devam ediyorun aldığı ilk reytingleri bu sene biü nün aldığı ilk reytinglerle karşılaştırmak için hem geçen sene hem bu sene ölçüm yapan tek reyting şirketi sbt kaldığı için sbt yi dikkate almak şart.
umarım anlatabilmişimdir

geçen sene ilk bölümde hayat sbt de 11 e yakın oran almış hem totalde hem ab de...
bu sene ilk bölümde biü sbt de ne almış bunları karşılaştır ...?????

beyazsoy keşke birde benim ne dediğimi anlayıp öyle cevap verseydin :)

geçen sene sbt vardı bu senede sbt var
geçen sene agb vardı bu sene agb yok
geçen sene tns yoktu bu sene tns var

bu üç şıktan hem geçen sene hem bu sene olan ölçüm şirketi sadece sbt.. geçen sene hayat devam ediyorun aldığı ilk reytingleri bu sene biü nün aldığı ilk reytinglerle karşılaştırmak için hem geçen sene hem bu sene ölçüm yapan tek reyting şirketi sbt kaldığı için sbt yi dikkate almak şart.
umarım anlatabilmişimdir

geçen sene ilk bölümde hayat sbt de 11 e yakın oran almış hem totalde hem ab de...
bu sene ilk bölümde biü sbt de ne almış bunları karşılaştır ...?????

destre asıl sen beni anlamamışsın :))) diyorum ki geçensene sbt olsa ne olacak adamlar düzgün ölçmüyor ki geçen sene agb ye göre kendilerini ayarlıyor bu sene tns göre kendilerine ayar veriyor. onları ciddiye alma diyorum ki zaten sen sbt yi kurtların ab reytinginden dolayı ciddiye almazdın ne oldu da birden dikkate almaya başladın. :)) yorumun ucu öbzg ye dokundugundan mı acaba :))

Beyaz haklı dest ozaman vadi sbt ab geçen 14 aldı o inanmayıp öbgz oranlarına inanmak ne kadar doğru acaba :)

toplu yorumlara geçeyim yorumum tns ye göredir:

öbgz totalde 1 reyting düşmüş ab de bir reyting artmış karşısında bu sezonun en iddialı dizisi olduğu halde bu başarıyı gösterdiği için tebriği hakediyor .. dünkü bölüm muhteşemdi..

benim için üzülme totalde 6 buçuk gibi gnele göre başarılı beklentilere göre düşük reyting almış .. ab grubunda aldığı 4 buçuk reyting ise vasatın altında bir oran diziyi izlemedim ama bundan daha fazlasını hakettiğine eminim

berlin kaplanı : star ın salıyı kurtarmak için son anda koyduğu film, her iki grupta 3 reyting alarak bir anlamda çuvallamış

istavrit totalde 4 reyting ile vasat altı bir oran almış, ab grubunda yine yoklarda

kötü yol acele bir şekilde final yaptırılan dizi en kalitesiz bölümüydü dün buna rağmen daha önceki güzel bölümlerinden daha yüksek oran almış sanırım final olmasının etkisi var

sbt reytinglerinde ise değerlendirelecek bir tek seksenler var onunda oranlarında şişirilme var aldığı yüksek reytingleri ikiye böldüğümüzde gerçek oranı çıkıyor ortaya ..:))

- - - Ekleme - - -

Beyaz haklı dest ozaman vadi sbt ab geçen 14 aldı o inanmayıp öbgz oranlarına inanmak ne kadar doğru acaba :)

west dediğimi anlamamak için art niyetli olmak lazım :))

geçen sene ve bu sene ölçüme devam eden tek şirket tns olsa tns yi baz alırdım agb olsa agb yi baz alırdım :)) yoruma geçmeden önce bir zahmet yazdığım yazıyı okuyun derim :))

- - - Ekleme - - -

destre asıl sen beni anlamamışsın :))) diyorum ki geçensene sbt olsa ne olacak adamlar düzgün ölçmüyor ki geçen sene agb ye göre kendilerini ayarlıyor bu sene tns göre kendilerine ayar veriyor. onları ciddiye alma diyorum ki zaten sen sbt yi kurtların ab reytinginden dolayı ciddiye almazdın ne oldu da birden dikkate almaya başladın. :)) yorumun ucu öbzg ye dokundugundan mı acaba :))

beyazsoy sbt nin güvenirliğini burda tartışmıyoruz sbt geçen sene hayatın reytinglerinide ölçtü bu sene biü nün reytinglerinide ve iki dizide atv deydi, yani geçen seneki yanlışı bu sene de yapacağı için sbt nin şişik reytinglerinde bile bir istikrar vardır bu istikrarı gözönünde bulundurursan ikisinin karşılaştırılmasında bir sorun yok ..

ama sbt nin güvenilirliği ayrı konu sbt güvenilir değil

öbgz e gelince öbgz bu sene geçen senekinden daha kaliteli bölümlere ulaştı ama geçen seneden daha düşük alıyor buda izleyici kalitesiyle alakalı :)