6 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Geçen sezon bitmeliydi zaten tadında bırakmadılar şimdi reytingler ortada :)

bende öyle düşünüyordumda bu sene ki kalite ilginç bir şekilde geçen seneden daha iyi..

geçen sene gereksiz sahneler çoktu dizide bu seneki genç oyuncular çok çok başarılı ..

İlk önce Benim İçin Üzülme izledim ve gerçekten diziyi çok beğendim bundan sonra salı çok iyi dizim oldu , destere biliyorum ÖBGZKyi çok seviyosun ama bu sezon baya düştü bu bi gerçek reytingleri geçen sezonun ortalamasına göre 45% düştüler , hem Hayat Devam Ediyorla karşılaştırmışsın demişsın 11 aldı , BİÜ 6 aldı yani hiç beğenmemişsin reytinglerini hatırlatırım ki 10artı başlamısını kimse zaten beklemezdi zaten en çok izlenen dizi 12 alıyo bu dizi ilk bölümüyle 10 alsaydı inanılmaz olurdu , hem ÖBGZK , Yaprak Dükümü , Aşk - ı Memnu gibi reyting rekorları kırmış dizilerde 4 ve 6 reytinglerle başladı hemde o zaman diziler çok yüksek alıyodu şimdiye rağmen totalde 6 aldıysa ileleyen haftalarda rahat şekilde zirvede yer alır hem yukaruda saydığım dizilerde BİÜden az reytinglerle başladı ve sonrasını biliyoruz 20 reytinglere çıktılar daha bile yüksesk hem 10artı reytingle kaç dizi var ki başlamış MY , Hayat Devam Ediyor , Fatmagülün Suçu neden başka?

YORUMUM;
Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta totalde düşüş yaşadı dizi 8,23 reyting aldı , ab grubunda ise 9,05 reytingle açık ara zirvede yer aldı.
Benim İçin Üzülme çok iyi başladı totalde 6,03 reytingle , abde 4,86 reyting alarak iyi başlangıç yaptı.
Ustura Kemal totalde 4,57 reytingle iyi gitsede , abde 3,10 reytinglere düştü.

Bu arada obgzk dunku bolumu cidden cok cok iyiydi dopdolu gecti.. Hele ki hakan'in berrine soyledigi sozler ve arif'in osmana soyledigi cumleleri cok basarili yazilmisti.. HelAl coskun irmak'a,

- - - Ekleme - - -

İlk önce Benim İçin Üzülme izledim ve gerçekten diziyi çok beğendim bundan sonra salı çok iyi dizim oldu , destere biliyorum ÖBGZKyi çok seviyosun ama bu sezon baya düştü bu bi gerçek reytingleri geçen sezonun ortalamasına göre 45% düştüler , hem Hayat Devam Ediyorla karşılaştırmışsın demişsın 11 aldı , BİÜ 6 aldı yani hiç beğenmemişsin reytinglerini hatırlatırım ki 10artı başlamısını kimse zaten beklemezdi zaten en çok izlenen dizi 12 alıyo bu dizi ilk bölümüyle 10 alsaydı inanılmaz olurdu , hem ÖBGZK , Yaprak Dükümü , Aşk - ı Memnu gibi reyting rekorları kırmış dizilerde 4 ve 6 reytinglerle başladı hemde o zaman diziler çok yüksek alıyodu şimdiye rağmen totalde 6 aldıysa ileleyen haftalarda rahat şekilde zirvede yer alır hem yukaruda saydığım dizilerde BİÜden az reytinglerle başladı ve sonrasını biliyoruz 20 reytinglere çıktılar daha bile yüksesk hem 10artı reytingle kaç dizi var ki başlamış MY , Hayat Devam Ediyor , Fatmagülün Suçu neden başka?

YORUMUM;
Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta totalde düşüş yaşadı dizi 8,23 reyting aldı , ab grubunda ise 9,05 reytingle açık ara zirvede yer aldı.
Benim İçin Üzülme çok iyi başladı totalde 6,03 reytingle , abde 4,86 reyting alarak iyi başlangıç yaptı.
Ustura Kemal totalde 4,57 reytingle iyi gitsede , abde 3,10 reytinglere düştü.

İlk haftadan Zirve laflari ediyodun muhtesem :d, dur bi hele reklamli devam etsin, O zamanda gorcegiz..

Bu arada obgzk dunku bolumu cidden cok cok iyiydi dopdolu gecti.. Hele ki hakan'in berrine soyledigi sozler ve arif'in osmana soyledigi cumleleri cok basarili yazilmisti.. HelAl coskun irmak'a,

- - - Ekleme - - -

İlk haftadan Zirve laflari ediyodun muhtesem :d, dur bi hele reklamli devam etsin, O zamanda gorcegiz..
Görücez 1-2 haftaya alır zirveyi

beyazsoy sbt nin güvenirliğini burda tartışmıyoruz sbt geçen sene hayatın reytinglerinide ölçtü bu sene biü nün reytinglerinide ve iki dizide atv deydi, yani geçen seneki yanlışı bu sene de yapacağı için sbt nin şişik reytinglerinde bile bir istikrar vardır bu istikrarı gözönünde bulundurursan ikisinin karşılaştırılmasında bir sorun yok ..

ama sbt nin güvenilirliği ayrı konu sbt güvenilir değil

öbgz e gelince öbgz bu sene geçen senekinden daha kaliteli bölümlere ulaştı ama geçen seneden daha düşük alıyor buda izleyici kalitesiyle alakalı :)

allah aşkına bozuk bir saatle zamanı ögrenmek istermisin destere :))) sbt bozuk ölçüyor bi fazla ölçüyor bi düşük ölçüyor işte sbt ye kalsa ustura çoktan kalkmıştı biü nin ab reytinglerini sbt iç etmiş mesela .. sbt ye bakarak bi sonuç çıkarmak anlamsız..

SBT'ye göre Esra Erol 5 reytingi geçerek çok çok basarili gitmis:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]16:09:35[/TD]
[TD]02:10:34[/TD]
[TD]5,22[/TD]
[TD]17,2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

SBT'ye göre Esra Erol 5 reytingi geçerek çok çok basarili gitmis:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]16:09:35[/TD]
[TD]02:10:34[/TD]
[TD]5,22[/TD]
[TD]17,2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sen bir aralar takmıyordun sbtyi ya furkan :D

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]USTURA KEMAL[/TD]
[TD="align: center"]SHOW TV[/TD]
[TD="align: center"]06.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:20:00[/TD]
[TD="align: center"]23:20:52[/TD]
[TD="align: center"]4,57[/TD]
[TD="align: center"]11,84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Süper :)

Biü beklediğimden iyi başlamış. Ama bence çok da iyi değil, ve yakında düşer.

Hoşbulduk aga akşam ders yapıyoz ya pek giremem akşam üni güzel değil

BİÜ OBGZ'yi bya zorlamiş yada gerçekten OBGZ'nin reytingleri gittikçe düşüyor.Dizi 25 shr'yi geçememiş.BİÜ totalde beklediğim reytingi almiş.AB umdugumdan düşük çıkmış.AB'lik olaylarda vardi hani.Askerden gelen oğlan yengesine aşık olacak mesela :X Herneyse OBGZ'ye bayaa dişli bi rakip cıktı.Herşey hafta 3 aşa 5 yukari belli olcaktir.OBGZ shr olarak cok düşmüş sanki 25'shr bile alamamiş.Buda demek oluyor ki nsanlar her boşlukta OBGZ'ye bakmakıyorlarmiş. 8-10 shr filan düşmüş(sanırım).Hayırlısı olsun artık.SAliya başka bir kanaldan atak gelmezse BİÜ izlenilesi 2.dizi olmayı hak etmiş.AB shr %20'lere cıkmali.(mutlaka)

benim için üzülmeyi biraz önce izledim..

dizi muhteşem çekilmiş sinema tadında dörtdörtlük diyebilirm

mahsun dizilerindeki ağır dramdan arınmış daha sade ve daha doğal .. özellikle yaşlı oyuncu kadrosu oyunculukta döktürüyor süper oyun çıkarıyorlar..
başroldeki niyazi ve buke karakterleri tam oturmuş diziye ikiside sempatik ve yetenekli oyuncular rollerinin hakkını sonuna kadar vermişler..
yaşlı oyunculardan enver resul ve davut karakterleri muhteşem ..

dizde bir iki uafak sorun dışında herşey mükemmel gibi özellikle niyazinin kardeşi sinan karakterini oynayan vatandaşın oyunculukta yetersiz olduğunu sanıyorum yada bana öyle geldi onun yerine daha iyisini koyabilirlerdi..
dizideki görüntü muhteşem zaten karadeniz doğasının görüntüye katkısı bolca olmuş atlılar sahneside çok çok iyi bir görüntü kalitesine sahip .. fakat orda bir mantığa uymayan bişeyler var gibi ırgat olarak karadenizde çalışan ailenin bir sürü atla damat tarafını karşılaması pek olmamış at doğuda daha çok zengin ailelerde bulunur gelin tarafı ırğat değilde ağa olsaydı sahne uyardıda burada olmamış gibi ..
bu ufak tefek aksaklıklara rağmen dizi muhteşemdi..

puan vermem gerekirse 10 üzerinden 8 puanı hakediyor ve cuma gününe alınsaydı dizi 15 reytingle başlardı..

bundan sonraki salı günleri ben ise aynı şekilde önce öbgz yi sonra biü yü tekrarından izleyeceğim.. öbgz izlemeyen arkadaşlarada tavsiyemdir.. biü izlesinler süper dizi çıkarmış mahsun pişman olmazsınız ..