Geçen sezon bitmeliydi zaten tadında bırakmadılar şimdi reytingler ortada
bende öyle düşünüyordumda bu sene ki kalite ilginç bir şekilde geçen seneden daha iyi..
geçen sene gereksiz sahneler çoktu dizide bu seneki genç oyuncular çok çok başarılı ..
Geçen sezon bitmeliydi zaten tadında bırakmadılar şimdi reytingler ortada
İlk önce Benim İçin Üzülme izledim ve gerçekten diziyi çok beğendim bundan sonra salı çok iyi dizim oldu , destere biliyorum ÖBGZKyi çok seviyosun ama bu sezon baya düştü bu bi gerçek reytingleri geçen sezonun ortalamasına göre 45% düştüler , hem Hayat Devam Ediyorla karşılaştırmışsın demişsın 11 aldı , BİÜ 6 aldı yani hiç beğenmemişsin reytinglerini hatırlatırım ki 10artı başlamısını kimse zaten beklemezdi zaten en çok izlenen dizi 12 alıyo bu dizi ilk bölümüyle 10 alsaydı inanılmaz olurdu , hem ÖBGZK , Yaprak Dükümü , Aşk - ı Memnu gibi reyting rekorları kırmış dizilerde 4 ve 6 reytinglerle başladı hemde o zaman diziler çok yüksek alıyodu şimdiye rağmen totalde 6 aldıysa ileleyen haftalarda rahat şekilde zirvede yer alır hem yukaruda saydığım dizilerde BİÜden az reytinglerle başladı ve sonrasını biliyoruz 20 reytinglere çıktılar daha bile yüksesk hem 10artı reytingle kaç dizi var ki başlamış MY , Hayat Devam Ediyor , Fatmagülün Suçu neden başka?
YORUMUM;
Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta totalde düşüş yaşadı dizi 8,23 reyting aldı , ab grubunda ise 9,05 reytingle açık ara zirvede yer aldı.
Benim İçin Üzülme çok iyi başladı totalde 6,03 reytingle , abde 4,86 reyting alarak iyi başlangıç yaptı.
Ustura Kemal totalde 4,57 reytingle iyi gitsede , abde 3,10 reytinglere düştü.
Görücez 1-2 haftaya alır zirveyiBu arada obgzk dunku bolumu cidden cok cok iyiydi dopdolu gecti.. Hele ki hakan'in berrine soyledigi sozler ve arif'in osmana soyledigi cumleleri cok basarili yazilmisti.. HelAl coskun irmak'a,
- - - Ekleme - - -
İlk haftadan Zirve laflari ediyodun muhtesem , dur bi hele reklamli devam etsin, O zamanda gorcegiz..
beyazsoy sbt nin güvenirliğini burda tartışmıyoruz sbt geçen sene hayatın reytinglerinide ölçtü bu sene biü nün reytinglerinide ve iki dizide atv deydi, yani geçen seneki yanlışı bu sene de yapacağı için sbt nin şişik reytinglerinde bile bir istikrar vardır bu istikrarı gözönünde bulundurursan ikisinin karşılaştırılmasında bir sorun yok ..
ama sbt nin güvenilirliği ayrı konu sbt güvenilir değil
öbgz e gelince öbgz bu sene geçen senekinden daha kaliteli bölümlere ulaştı ama geçen seneden daha düşük alıyor buda izleyici kalitesiyle alakalı
Görücez 1-2 haftaya alır zirveyi
SBT'ye göre Esra Erol 5 reytingi geçerek çok çok basarili gitmis:
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]16:09:35[/TD]
[TD]02:10:34[/TD]
[TD]5,22[/TD]
[TD]17,2[/TD]
[/TR]