6 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Tek pişmanlığım kelimelerimi bile haketmeyen insanlara, saatlerce cümleler kurmaktır.
*İlhan BERK'
bu cumle, suanki durumumu tam yansitiyo.
birileri uruyo ortaligi karistiran hareketleriyle e dogal olarak ta kervan yuruyo!
ne ya diziyi kurtlar vadisi mi bastı ne diye özlü sözlerle konuşuyorsunuz.. kavga etmeye gerek yok gülün geçin

23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 4.36 , 2) ATV:
2.64 , 3) STAR: 2.53

Forumdash - Yakup09 tartışmayı keselim arkadaşlar tartışacaksanız da sınırları aşmadan lütfen !

- - - Ekleme - - -

Forumdash - Yakup09 tartışmayı keselim arkadaşlar tartışacaksanız da sınırları aşmadan lütfen !

Tamam beyazsoy.. Show'unu yaptin doymadin mi bu klise laflarindan.. Yenile kendini biraz. :d

klışe olmayı en çok eleştiren benim de burda klışe cümle gerçekler acıdır biberde acıdır cümlesidir. sırf klışeye düşmemek için bu bayat espiriyi yapmadım. :)))) show yapmadım bui beklediğimden iyi çıktı bir kaç yorum yaptım zati işler güçleri izliyordum 2 saatir foruma girmedim

bu arada işler güçlerin bu bölümü süperdi. espirler sanak gibiydi çogunu tuttamadım :))))

- - - Ekleme - - -

forumu besalet bastı hayırdır :))

ne ya diziyi kurtlar vadisi mi bastı ne diye özlü sözlerle konuşuyorsunuz.. kavga etmeye gerek yok gülün geçin

Ne biliyim COCUĞUN icini bi hışim basti sorma gitsin. Cidden merak ediyorum bir kac kisi haric su forumdaki yas ortalamalarini..

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Kimin astigi ortada bence.

00:00 - 00:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 3.97 , 2) ATV:
2.56 , 3) STAR: 2.08

senin gözlükler bayağı etkili

bu arada kötü yoldaki yönetmen kenan balataları sıyırmış :)))
Şaka maka FOX Tv'de Lale Devri var ne bekliyorsun deso. :) Neyse Kötü Yol beni ilgilendirmiyor... Sana iyi seyirler. :)

- - - Ekleme - - -

Olay'a bak Reşat ve Nuran evleniyorlar... Daha geçen bölüm Nuran Kenan'ı seviyordu, Reşat'ta zengin kadınla fingirdiyordu şimdi neler olmuş. :D

Şaka maka FOX Tv'de Lale Devri var ne bekliyorsun deso. :) Neyse Kötü Yol beni ilgilendirmiyor... Sana iyi seyirler. :)

- - - Ekleme - - -

Olay'a bak Reşat ve Nuran evleniyorlar... Daha geçen bölüm Nuran Kenan'ı seviyordu, Reşat'ta zengin kadınla fingirdiyordu şimdi neler olmuş. :D

hızlandırılmış tura geçtiler final ya :)))

Aha gitti Nuran. :)

- - - Ekleme - - -

AAA Nuran değilmiş :d

- - - Ekleme - - -

Kenan'ı vurdu Nuran'ın abisi. :F