6 Haziran 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Kalite=total
tüm kişiler

konu rekor kırar diye bekliyordum intikamcılar kuralalra uygun şekilde yorum konusuna yaıznca yüzde 90 konu 11 sayfa olmuş

beyler edindiğim gizli kaynaktan bir bilgiye göre polat ölmücekmiş
)

Ali Doğan Bulut ‏<s>@</s>AlidoganBulut <small class="time"> 2 dk </small> <s>#</s>sonarzum yarın gazetelerde taziyeleri okuruz artık =) <s>@</s>yedinciadam <s>@</s>mevlanayordem
mevlana yordem tarafından retweetlendi,

- - - Ekleme - - -

Arka Sokaklar, Akasya Durağı

copy paste diziler;
intikam,20 dakika

- - - Ekleme - - -

mevlana yordem ‏<s>@</s>mevlanayordem <small class="time"> 3 dk </small> Kvp bır sezon boyunca takıp edıp bıze her hafta guzel ve övgü dolu yorumlar yapan tum kvp ızleyıcılerıne sonsuz tskler ıyıkı varsınız

MEVLANA YÖRDEMİN VADİCİLERE CEVABI

Necati Şaşmaz ‏<s>@</s>_NecatiSasmaz <small class="time"> 3 dk </small> Bizi 10 YILDIR izleyenlere teşekkürler. Bu akşam saat 23:15 'de BeyazShow' dayız. <s>#</s>SonArzum <s>#</s>BeyazShow

Batuhan Saka ‏<s>@</s>strawb3rryx7 <small class="time"> 2 dk </small>
<s>@</s>mevlanayordem asıl biz size çok şey borçluyuz Türkiye'nin gerceklerini korkmadan işleyen tek yararlı dizi. Necati abiye özel selamlarimla.

Nihan Demirel ‏<s>@</s>nihandmrl <small class="time"> 3 dk </small>
<s>@</s>mevlanayordem izlettiren sizsiniz.. Sahsen Vadi'den baska dizi izlemiyorum..O tesekkur sizlere..<s>@</s>bahadirozdener <s>@</s>KurtlarVadisi_ <s>@</s>panafilm

Kalite kokan müthiş bir sezon finalini geride bıraktık gel de 3 ay bekle şimdi..

ya bu nasıl son 3 ay nasıl beklicez ulan pana gene yaptın yapacağını

😱 hadi intikam neyse (40 dk yi 100+dk yapıyorlar değişen bize adapte edilen çok unsur var) en fazla 120 dk süren kaçıış planı filminden nasıl 100 dklik 25 bölüm çıkarmış bu senaristler vallahi büyük adamlar klonlamayı bile bulurlar @Forumdash @RevaN @Yakamoz-Asi

Kalite kokan müthiş bir sezon finalini geride bıraktık gel de 3 ay bekle şimdi..

resmen bazı dizilere KALİTE dersi verdik son yılların en iyi sezon finali mükemmel ötesi bi bölüm o kadar emek verilmiş bu çok belli oluyodu zaten çekimleri 2 gün önce zor bitti bitliste de çekildi bi bölümü ve müthiş sahneler harika dizi enfes son daha ne diyim

Geçen seneden çok daha iyiydi zaten 2 sezondur sezon finalleri o kadar beğenmiyordum mesela sadece düğün vardı geçen sezon bu sene her anlamda müthişti ama polat ölecekse benim için final yaptı diyebilirim..