6 Haziran 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

konu rekor kırar diye bekliyordum intikamcılar kuralalra uygun şekilde yorum konusuna yaıznca yüzde 90 konu 11 sayfa olmuş :)

Ali Doğan Bulut ‏<s>@</s>AlidoganBulut <small class="time"> 2 dk </small> <s>#</s>sonarzum yarın gazetelerde taziyeleri okuruz artık =) <s>@</s>yedinciadam <s>@</s>mevlanayordem
mevlana yordem tarafından retweetlendi,

- - - Ekleme - - -

Arka Sokaklar, Akasya Durağı :)

copy paste diziler;
intikam,20 dakika :)

- - - Ekleme - - -

mevlana yordem ‏<s>@</s>mevlanayordem <small class="time"> 3 dk </small> Kvp bır sezon boyunca takıp edıp bıze her hafta guzel ve övgü dolu yorumlar yapan tum kvp ızleyıcılerıne sonsuz tskler ıyıkı varsınız

MEVLANA YÖRDEMİN VADİCİLERE CEVABI

Necati Şaşmaz ‏<s>@</s>_NecatiSasmaz <small class="time"> 3 dk </small> Bizi 10 YILDIR izleyenlere teşekkürler. Bu akşam saat 23:15 'de BeyazShow' dayız. <s>#</s>SonArzum <s>#</s>BeyazShow

Batuhan Saka ‏<s>@</s>strawb3rryx7 <small class="time"> 2 dk </small>
<s>@</s>mevlanayordem asıl biz size çok şey borçluyuz Türkiye'nin gerceklerini korkmadan işleyen tek yararlı dizi. Necati abiye özel selamlarimla.

Nihan Demirel ‏<s>@</s>nihandmrl <small class="time"> 3 dk </small>
<s>@</s>mevlanayordem izlettiren sizsiniz.. Sahsen Vadi'den baska dizi izlemiyorum..O tesekkur sizlere..<s>@</s>bahadirozdener <s>@</s>KurtlarVadisi_ <s>@</s>panafilm

ya bu nasıl son 3 ay nasıl beklicez ulan pana gene yaptın yapacağını

Ali Doğan Bulut ‏<s>@</s>AlidoganBulut <small class="time"> 2 dk </small> <s>#</s>sonarzum yarın gazetelerde taziyeleri okuruz artık =) <s>@</s>yedinciadam <s>@</s>mevlanayordem
mevlana yordem tarafından retweetlendi,

- - - Ekleme - - -

copy paste diziler;
intikam,20 dakika :)

- - - Ekleme - - -

mevlana yordem ‏<s>@</s>mevlanayordem <small class="time"> 3 dk </small> Kvp bır sezon boyunca takıp edıp bıze her hafta guzel ve övgü dolu yorumlar yapan tum kvp ızleyıcılerıne sonsuz tskler ıyıkı varsınız

MEVLANA YÖRDEMİN VADİCİLERE CEVABI

😱 hadi intikam neyse (40 dk yi 100+dk yapıyorlar değişen bize adapte edilen çok unsur var) en fazla 120 dk süren kaçıış planı filminden nasıl 100 dklik 25 bölüm çıkarmış bu senaristler vallahi büyük adamlar klonlamayı bile bulurlar @Forumdash @RevaN @Yakamoz-Asi

Kalite kokan müthiş bir sezon finalini geride bıraktık gel de 3 ay bekle şimdi..

resmen bazı dizilere KALİTE dersi verdik son yılların en iyi sezon finali mükemmel ötesi bi bölüm o kadar emek verilmiş bu çok belli oluyodu zaten çekimleri 2 gün önce zor bitti bitliste de çekildi bi bölümü ve müthiş sahneler harika dizi enfes son daha ne diyim

resmen bazı dizilere KALİTE dersi verdik son yılların en iyi sezon finali mükemmel ötesi bi bölüm o kadar emek verilmiş bu çok belli oluyodu zaten çekimleri 2 gün önce zor bitti bitliste de çekildi bi bölümü ve müthiş sahneler harika dizi enfes son daha ne diyim

Geçen seneden çok daha iyiydi zaten 2 sezondur sezon finalleri o kadar beğenmiyordum mesela sadece düğün vardı geçen sezon bu sene her anlamda müthişti ama polat ölecekse benim için final yaptı diyebilirim..