6 Haziran 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Ramazan K. ‏<s>@</s>RKarasakal <small class="time"> 37 sn </small> Akif'in yerinde olsam ülkeyi terkederdim, mahalledekilerin %50 sini zor tutuyorum <s>#</s>sonarzum <s>#</s>direnpolatalemdar her yer pusu her yer direniş

- - - Ekleme - - -

ali buharanın hayatı tehlikede ciddi söylüyorum linç edecekler adamı :kiki:

- - - Ekleme - - -

Kağan keskioğlu ‏<s>@</s>kagankeskioglu <small class="time"> 13 dk </small> Dizi fanatikliği değil, vatan sevgisinin taşıyan bir karakter fanatikliği! <s>#</s>sonarzum

- - - Ekleme - - -

Merve OLGUN ‏<s>@</s>merveolguun <small class="time"> 23 dk </small> Kimine göre Can Polat,kimine göre Can Alan Polat'ın şimdide Canı Alınan Polat oldun.Akif terket oğlm ülkeyi <s>#</s>polatçılardirenecek.

akif :kiki:

- - - Ekleme - - -

Can Bartu Türker ‏<s>@</s>CanBartuTurker <small class="time"> 36 dk </small> <s>#</s>sonarzum Diren Polat Alemdar 45 otobüs yola cıktık geliyoruz zalim senaristlere karşı direnelim <s>#</s>heryerdirenişheyrerpolat

- - - Ekleme - - -

1461 ‏<s>@</s>epulim <small class="time"> 41 dk </small> 10 yildir yayinda olan bir dizi ve karakteri,hala konuşuluyorsa adamlar on numara iş yapiyor demektir <s>#</s>sonarzum tebrikler

ÇOK GÜZEL YAZMIŞ DAHA NE DENİR Kİ...

- - - Ekleme - - -

. @takas Reyting bölümünde tweetlerin ne işi var ???? KVP'nin kendi bölümü var git orda paylaş??? Açık açık söylüyorum "şikayet edicem" sonrasında gücenme olmasın :bağır:

perşembe konusu sonuçta perşembe demek kurtlar vadisi demek

Sayfa kirliliğinden başka bişey değil yaa.Reyting bakmaya geliyor.KVP tweetleri okumaya değil.Bölümünüz var git oraya yaz bi zahmet olacak sana 😕 Bu arada şikayet ettim haberin olsun.

- - - Ekleme - - -

perşembe konusu sonuçta perşembe demek kurtlar vadisi demek
Sayfa kirliliğinden başka bişey değil yaa.Reyting bakmaya geliyor.KVP tweetleri okumaya değil.Bölümünüz var git oraya yaz bi zahmet olacak sana 😕 Bu arada şikayet ettim haberin olsun.

twitter demişken şu tweet çok hoşuma gitti :F initkam bildiğin kill bill olmuş Türk dizileri şimdi ..çtınızzzz :F gerçekten de senaryo oalrak İntikam a yaklaşabilen aynı tüde Türk dizisi yok :F @Forumdash @Fks14 @RevaN

- - - Ekleme - - -

Sana bişey bişey yazacaktim.Sayfa tweet dolu. Tweet okumak istesek gider orda okuruz.

eninde sonunda bir kural gelecek nasılsa ya vadi bölümü kapanır ya da yorumlar oraya aktarılır neyse :)

keyfim böyle istedi gidin şikayet edin sanki küfür ettik her şeyde şikayet şikayet ne diyim devam edin böyle

kurallar dışında bişey yapmadığıma göre sorun yok :D

Vadide 24 saat önce yazması vadicileri kendilerinden alıp götürmüş. :X İntikamda her bölüm var böyke flashback'lar, gizemli, çözülmeyi bekleyen konular.

Eee Total dizilerinde böyle şeyler olunca büyütürler. Her bölümümüzde oluyor bi şey demiyoruz. :X