vadiyi bi izlesen de yorum yapsam öpüp başıma koyacam ama böyle sürekli kışkırtıcı mesajlar atarak bi yere varamazsın kardeş reytingler seni belli ki iyice kızdırmış çünkü fark çok büyük 12 ye 5 vadi son yılların en iyi sezon finali ve en iyi bölümlerinden biriydi çekimlerin neden bu kadar uzadığı bellli oldu adamlar süre olunca neler yapıyo be
Berenin başı belaya girmediği için düşük gelmiş. Eğer girseydi yüksek çıkardı ama o zaman da klasik kalitesiz diziler gibi olurdu. Neyse, bu kadar hafta birinci geldik A/B`de şimdi kaybettik. Ah Bereni niye vurmadınız.
Vadide 24 saat önce yazması vadicileri kendilerinden alıp götürmüş. İntikamda her bölüm var böyke flashback'lar, gizemli, çözülmeyi bekleyen konular.
Eee Total dizilerinde böyle şeyler olunca büyütürler. Her bölümümüzde oluyor bi şey demiyoruz.
Ya 11 5 olacak ya 12 6 çünkü yuvarlaklaştırmak konusunda baya yanlışların var.
Sezon Finalinde zirveyi kaybetmek üzdü tabii ki ama dediğim gibi Berenin başı belaya girmedi, normal yeni bölüm havasındaydı. Daha ilk bölümden 8-9 kişi vurulsaydı bakalım nasıl olacaktı reytingler.
Keşke İntikam da bir başta bir sonda reklam verse olmaz böyle. Sık-sık reklama giriyor millet diğer dizilere kayıyor orda vurulan görünce geri gelmiyorlar.
aynen aga 14 imkansız bu 12 kışın 17-18 i anlamındadırVadi acik ara zirvede yer almis. Özellikle TOTAL'de iki kat daha fazla reyting almis. 11 - 13 arasi reyting alir demistim, bazi arkadaslar 14 üstü demisti. Reytinglerin düstügü bu aralar zor olurdu zaten 14 almak.
Intikam'in AB'de düsmesi düsündürücü. Hele ki son birkac haftadir zirvede yer alirken..
Galip Dervis'in tekrari iyi gitmis.
Sezon finali olmasaydı Vadi zor görürdü o 9 reytingi
Dün de dedim İntikamda ekstra bir şey olmadı. Bölüm normal havadaydı hatta geçen haftaki bölümden daha durgundu. Kimseye bir şey olmadı bir tek sonda Şahikanın uçağı düştü o da 1 dakikalık sahneydi orada bitti. 40 Dakikalık diziyi 120 dakika yaptılar diye boş sahneler çoktu.
Bölüm kötüydü demiyorum çok güzel bölümdü. Ama normal havadaydı. Sezon Finali demezdim.