6 Haziran 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

o deilde intikamın sezon finalinde 7 falan almasını beklerdim 5 almış :(

vadiyi bi izlesen de yorum yapsam öpüp başıma koyacam ama böyle sürekli kışkırtıcı mesajlar atarak bi yere varamazsın kardeş reytingler seni belli ki iyice kızdırmış çünkü fark çok büyük 12 ye 5 :kiki: vadi son yılların en iyi sezon finali ve en iyi bölümlerinden biriydi çekimlerin neden bu kadar uzadığı bellli oldu adamlar süre olunca neler yapıyo be

Ya 11 5 olacak ya 12 6 çünkü yuvarlaklaştırmak konusunda baya yanlışların var.

Sezon Finalinde zirveyi kaybetmek üzdü tabii ki ama dediğim gibi Berenin başı belaya girmedi, normal yeni bölüm havasındaydı. Daha ilk bölümden 8-9 kişi vurulsaydı bakalım nasıl olacaktı reytingler.

Ohh be Vadi iki grubtada acik ara zirvede. Total de resmen ikiyr katlamis hatta Intikam KVP nin özeti ile yarisiyor diyebiliriz. AB de 1.5 Reyting fark atarak yine rahat bir sekilde zirvedeyiz.

Intikam da iyi sonuclar alarak iyi basladigi sezonu iyi bitirdi...

sezon zirvede açtık zirvede kapaattık 10.yılın müthiş sezon finalinde bu kadar mükemmel bir bölüm bizlere izleten tüm çaycısından yönetmenine senaristinden kameranına tüm PANA filme helal olsun bir dizi 10 yıl devam edip bu başarıyı yakalıyo ancak ve ancak büyüklüğü kabul edilir başka da bişey yapılamaz helal olsun KURTLAR VADİSİ

akşam beyaz show u kaçırmayın necati şaşmaz ın açıklamaları olabilir

Keşke İntikam da bir başta bir sonda reklam verse olmaz böyle. Sık-sık reklama giriyor millet diğer dizilere kayıyor orda vurulan görünce geri gelmiyorlar.

Berenin başı belaya girmediği için düşük gelmiş. Eğer girseydi yüksek çıkardı ama o zaman da klasik kalitesiz diziler gibi olurdu. Neyse, bu kadar hafta birinci geldik A/B`de şimdi kaybettik. Ah Bereni niye vurmadınız. :A

Bisey olmaz revan sizin her bölümünüzde gizemli cözülmeyi
Bekleyen konular

Vadide 24 saat önce yazması vadicileri kendilerinden alıp götürmüş. :X İntikamda her bölüm var böyke flashback'lar, gizemli, çözülmeyi bekleyen konular.

Eee Total dizilerinde böyle şeyler olunca büyütürler. Her bölümümüzde oluyor bi şey demiyoruz. :X

Ya 11 5 olacak ya 12 6 çünkü yuvarlaklaştırmak konusunda baya yanlışların var.

Sezon Finalinde zirveyi kaybetmek üzdü tabii ki ama dediğim gibi Berenin başı belaya girmedi, normal yeni bölüm havasındaydı. Daha ilk bölümden 8-9 kişi vurulsaydı bakalım nasıl olacaktı reytingler.

demekki izleyicileri takmıyo hiç sezon finali normal bölüm havasında mı olur gerçi sizde senaryo belli heycan ve merak duyguları yok o bakımdan bişey yapamazlardı zaten ama vadi resmen tarih yazdı bölümü bi izle direk vadici olursun o derece
bölmün çekimleri fragmandan sonra 3 gün sürmüş ve özel çekim teknikleri kullanılmış helikopter sahnelerinde görmüşsünüzdür değişik çaılardan çekimler yapılmış müthişti bitlis sahneleri harika çekilmişti soy kitabı olayı mükemmel derece kusursuzdu helal olsun vallah bu kadarını kimse beklemiyodu adamlar 10.yıla yakışır yapmışlar helal olsun

Vadi acik ara zirvede yer almis. Özellikle TOTAL'de iki kat daha fazla reyting almis. 11 - 13 arasi reyting alir demistim, bazi arkadaslar 14 üstü demisti. Reytinglerin düstügü bu aralar zor olurdu zaten 14 almak.

Intikam'in AB'de düsmesi düsündürücü. Hele ki son birkac haftadir zirvede yer alirken..

Galip Dervis'in tekrari iyi gitmis.

kurtlar vadisi pusu sezonu her 2 gruptada zirvede tamamlıyarak başarılı bir sezon finali yaptı dizi totalde 12 reyting alarak çok iyi gitmiş ab grubunda ise beklentimin altında kalmış 10 reyting almasını beklerdim en azından buna karşın dizi gine zirvede ab grubunda tebrikler
intikam sezon finali tam bir hayal kırıklığı olmuş dizi her 2 gruptada düşüş yaşamış bekletinin çok altında kalmış ab grubunda zirveyi kaptırmış
zkfo ise kanalını sevindiren reyitngler almaya devam ediyor dizi ab grubunda fena gitmiyor güçlü rakipleri karşsında
Galip derviş tkr bölümüyle çok iyi oranlar almış ab grubunda 3 olmuş galip derviş fark-ı

Son düzenleme:
HİÇBİR GÜN BU KADAR FARK YOK 1 LE 2 ARASINDA :kiki: 12-5 müthiş

Dün de dedim İntikamda ekstra bir şey olmadı. Bölüm normal havadaydı hatta geçen haftaki bölümden daha durgundu. Kimseye bir şey olmadı bir tek sonda Şahikanın uçağı düştü o da 1 dakikalık sahneydi orada bitti. 40 Dakikalık diziyi 120 dakika yaptılar diye boş sahneler çoktu.

Bölüm kötüydü demiyorum çok güzel bölümdü. Ama normal havadaydı. Sezon Finali demezdim.

Vadi acik ara zirvede yer almis. Özellikle TOTAL'de iki kat daha fazla reyting almis. 11 - 13 arasi reyting alir demistim, bazi arkadaslar 14 üstü demisti. Reytinglerin düstügü bu aralar zor olurdu zaten 14 almak.

Intikam'in AB'de düsmesi düsündürücü. Hele ki son birkac haftadir zirvede yer alirken..

Galip Dervis'in tekrari iyi gitmis.
aynen aga 14 imkansız bu 12 kışın 17-18 i anlamındadır

- - - Ekleme - - -

12 reyting müthiş :D bakalım yen, sezonda neler olacak akşam BEYAZ SHOW U KAÇIRMAYIN :D

İntikam her şeye rağmen çok iddialı ve güzel bir dizi. İlk sezonunda çok iyi reytingler almasa bile hep iyi reytingler almayı da bildi. O yüzden eminim ki 2.sezonunda dizi total ve ab'de büyük artışlar yaşayacak. KVP'ye çok yaklaşacak dizi daha da :)

Dün de dedim İntikamda ekstra bir şey olmadı. Bölüm normal havadaydı hatta geçen haftaki bölümden daha durgundu. Kimseye bir şey olmadı bir tek sonda Şahikanın uçağı düştü o da 1 dakikalık sahneydi orada bitti. 40 Dakikalık diziyi 120 dakika yaptılar diye boş sahneler çoktu.

Bölüm kötüydü demiyorum çok güzel bölümdü. Ama normal havadaydı. Sezon Finali demezdim.

Sorun 40 i 120 yapmalarinda degil
Sorun intikamin copy - Paste olmasi :)