6 Haziran 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

ayrıca iyi attığın belli oldu polat vurulmadı :kiki: :kiki:

- - - Ekleme - - -

acaba kesmemesi dizi içinmi yaz boyunca kesmez yeni sezon için dahada uzatacakmı aklıma geldi bi çok kere

aga tam kesmez üstten alır bence yeni sezonda keser diye düşünüyorum

İntikam ekibini buradan tebrik ediyorum.
Böyle muhteşem bir diziyi türk televizyonlarına aktardıkları için çok teşekkürler :) Dolu dolu 22 bölüm izledik.40 dakikayı yaklaşık 100 dakikaya yayarak bizi hiç sıkmadan cok güzel bölümler izlettirdiler.Hikayesi çok sağlam,izleyiciyi sıkmadan basit entrikalar yerine daha heyecan verici olaylar izlettirdiler.2.sezon bir çok karakter girecek ve daha iyi olacak diye umuyorum :)

Vadi iki grubtada rakibini ikiye katlamış helal olsun:U
İntikama üzüldüm açıkçası dizi 8 reytingi geçemedi:frown:
kikiirk.gif

Son düzenleme:
En azindan merak felan etmezdin gerci kimsenin 2. sezonda neler olacagini merak ettigini düsünmüyorum :)

FOX dışında izlediğim tek kanal Kanal D. O da Kanal D'nin İntikam'ına bakıyorum. Gerçi bayadır İntikam dizisine bakmıyordum. Ama dün sırf sezon finali olduğu için ve Kanal D'de olduğu için baktım. Dizi gayet iyiydi. 2.sezonda neler olacağını ben merak ediyorum çünkü orjinaliyle ilgilenmiyorum yani orjinaliyle türk versiyonunu falan araştırmadım. Bu hafta ne olacak falan diye de araştırmadım.

2.sezonuna bakar mısın diye sormuşsun, bilemiyorum duruma göre. Zaten bakarsam FF'den öğrenirsin :)

ayrıca iyi attığın belli oldu polat vurulmadı :kiki: :kiki:

- - - Ekleme - - -

aga tam kesmez üstten alır bence yeni sezonda keser diye düşünüyorum

Vaay baya ilerleme var o zaman senaryoda. :) Ne oldu da Polat bayıldı peki fragmanda?

Artık bu kadar vuruldu ölmedi bu sefer de başka bi şey yapalım demişler.

Tebrik ederim senaristleri. Baya yol kat etmişler senaryo konusunda. Ama başkaları vurulmuş galiba yine de totalimiz için vuralım birini demişler. :))))

- - - Ekleme - - -

vadiye niye 11 diyim 12.01 almış intikam 5 küsür vadi 12 küsür :kiki:
5.92 yuvarlaklaştırınc 6 alıyor. En azından Vadi gibi bir başta bir sonda reklam verseydi 6.50 falan olurdu. :))

Vaay baya ilerleme var o zaman senaryoda. :) Ne oldu da Polat bayıldı peki fragmanda?

Tebrik ederim senaristleri. Baya yol kat etmişler senaryo konusunda. Ama başkaları vurulmuş galiba yine de totalimiz için vuralım birini demişler. :))))

sana bişey söylim mi intikamda başrolünden çaycısına toplu katliam yapsalar yine 5 alırdı 6 yı geçemezdi :kiki:

Yoo kimse vurulmadı

- - - Ekleme - - -

5.92 yuvarlaklaştırınc 6 alıyor. En azından Vadi gibi bir başta bir sonda reklam verseydi 6.50 falan olurdu. :))

bir başta bir sonda mı :( :( yine kafadan atış :(

- - - Ekleme - - -

Ortalardada reklam verdi izlemeden yorum yapma