6 Haziran 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Vaay baya ilerleme var o zaman senaryoda. :) Ne oldu da Polat bayıldı peki fragmanda?

Artık bu kadar vuruldu ölmedi bu sefer de başka bi şey yapalım demişler.

Tebrik ederim senaristleri. Baya yol kat etmişler senaryo konusunda. Ama başkaları vurulmuş galiba yine de totalimiz için vuralım birini demişler. :))))[/FONT

Aga KVP fark yapmış işte daha ne uzatıyosun :D

Tahmin ettiğim gibi Vadi 12'yi anca alabilmiş. İntikam düşük gitmiş, eğer RevaN'ın dediği gibiyse böyle düşük gitmesi gayet normal.İki diziyi de tebrikler.

Tahmin ettiğim gibi Vadi 12'yi anca alabilmiş. İntikam düşük gitmiş, eğer RevaN'ın dediği gibiyse böyle düşük gitmesi gayet normal.İki diziyi de tebrikler.

12 anca alabilmiş ahahaha :kiki: işte tarafsızlık böyle bişey :( intikam 5 almış diyemiyosun vadi anca 12 almış müthişsin deniz böyle devam

Vadi'nin bu zamanda 12 reyting alabilmesi bence olaganüstü birsey. 10 Reytingi son haftalarda bir Karadayi geciyordu oda iki haftadir gecemiyor. MY zaten 7'lere düstü. 12 reyting alabilmek büyük bir basari demektir. Hele son haftalarda reytinglerin düstügünü göz önünde bulundurursak..

vay be zaman ne çabuk geçiyo daha dün gibiydi mematinin ölümü yeni sezonun başlangıcı ve bir sezon daha bitti

12 anca alabilmiş ahahaha :kiki: işte tarafsızlık böyle bişey :( intikam 5 almış diyemiyosun vadi anca 12 almış müthişsin deniz böyle devam
Yorumum taraflı değil aslında görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz hepsi bu. :) Bu bölüm ancak 12 alır demiştim 1-2 gün öncesinden ve tahminim tuttuğu için anca alabilmiş dedim.İntikam'ı ben izlemiyorum, dolayısıyla o diziyi de kayırma gibi bir durumum yok. İntikam gerçekten düşük gitmiş ben ab grubunda daha iyi beklerdim. Totali zaten düşük bir dizi.

Vadi'nin bu zamanda 12 reyting alabilmesi bence olaganüstü birsey. 10 Reytingi son haftalarda bir Karadayi geciyordu oda iki haftadir gecemiyor. MY zaten 7'lere düstü. 12 reyting alabilmek büyük bir basari demektir. Hele son haftalarda reytinglerin düstügünü göz önünde bulundurursak..

aynen aga alabileceği maksimum reytingi aldı my 7 alıyo vadi 12 :D reytingler inanılmaz düştü yaz geldi olaylar var cart var curt var buna rağmen mükemmel

- - - Ekleme - - -

Yorumum taraflı değil aslında görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz hepsi bu. :) Bu bölüm ancak 12 alır demiştim 1-2 gün öncesinden ve tahminim tuttuğu için anca alabilmiş dedim.İntikam'ı ben izlemiyorum, dolayısıyla o diziyi de kayırma gibi bir durumum yok. İntikam gerçekten düşük gitmiş ben ab grubunda daha iyi beklerdim. Totali zaten düşük bir dizi.
12 yi öyle bi küçümsedin ki bu taraflılığını gösteriyo zaten my 7 alınca çok iyi gitmiş öbgzk 6 alınca çok iyi gitmiş intikam 5 alınca çok iyi gitmiş vadi 12 alınca anca 12 almış :)

aynen aga alabileceği maksimum reytingi aldı my 7 alıyo vadi 12 :D reytingler inanılmaz düştü yaz geldi olaylar var cart var curt var buna rağmen mükemmel

- - - Ekleme - - -

12 yi öyle bi küçümsedin ki bu taraflılığını gösteriyo zaten my 7 alınca çok iyi gitmiş öbgzk 6 alınca çok iyi gitmiş intikam 5 alınca çok iyi gitmiş vadi 12 alınca anca 12 almış :)
Saydığın diziler Muhteşem Yüzyıl hariç zaten düşük reyting alan dizilerdi.Öyle Bir Geçer Zaman Ki zaten bu sezon düşmüştü,İntikam ise yeni başlayan işlerden ab grubunda zirveye oynayan bir dizi ancak totali zaten düşük.Bu başlangıçtan beri de böyleydi.Muhteşem Yüzyıl evet büyük bir düşüş yaşadı bunu kimse inkar edemez, yeni sezonda da yükselip yükselmeyeceği bile muamma. Birkaç gün öncesinden yapılan yorumlara binaen 12 anca alabilmiş dedim.Herkes 14-15 reyting alır falan diyordu.Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlemiyorum ama reytinglerinden dolayı tebrik ederim. Gerçekten yaz günlerinde güzel bir reyting alarak kanalını sevindirmeyi başarmış. :)

valla daha dün gibi geliyo polatın mematinin cenazeni yıkadığı gün:kiki::kiki:

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finaliyle iki grupta da zirvede yer aldı.Dizi özellikle total grubunda iyi bir çıkış yakalayarak sezonu 12 reytingle kapattı.

İntikam iki grupta da ikinci oldu. Dizi sezon finaliyle ekranlara geldi ancak iki grupta da düşüş yaşadı. Gelecek sezon nasıl başlayacağı ise merak konusu.

Zengin Kız Fakir Oğlan iki grupta da gayet iyi oranlar alarak kanalını sevindirdi.