6 Haziran 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu bölümde müzikler tam yerlerinde kullanilmisti süperdi

aga bu bölüme büyük emek verilmiş belli sinema filmi gibi çekilmiş müzikler kurgu gizem çekim kalitesi mükemmel noktadaydı bu bölüm 1 değil 1000 kez izlenir soy kitabı müziği de süperdi
https://soundcloud.com/izzat-mahkamov/soy-kitabi

- - - Ekleme - - -

Beyaz Show`da Necati yok mu acaba? Dün başka isimler vardı altta.

var tabi necati şaşmaz beyaz show da akşam

aga bu bölüme büyük emek verilmiş belli sinema filmi gibi çekilmiş müzikler kurgu gizem çekim kalitesi mükemmel noktadaydı bu bölüm 1 değil 1000 kez izlenir soy kitabı müziği de süperdi
https://soundcloud.com/izzat-mahkamov/soy-kitabi

- - - Ekleme - - -

var tabi necati şaşmaz beyaz show da akşam

Dün alt bantta başka isimler vardı. Geçen haftaki isimlerdi galiba. Acaba gelecek hafta mı olacak?

necati şaşmaz beyaz show a gelmiyomuydu ya yalan galiba

- - - Ekleme - - -

Dün alt bantta başka isimler vardı. Geçen haftaki isimlerdi galiba. Acaba gelecek hafta mı olacak?

fragmanına baktım değişik değişik isimler var off ya nasıl heycanlanmıştık necati yok akşam

• Beyaz Show kaçmaz!
    Hüseyin Turan, Sevcan Orhan, Ender Balkır, Koliva ve Serdar Kılıç, bu hafta Beyaz Show'da Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; İçli şarkıları ve mütevazı kişiliğiyle Hüseyin Turan, güçlü sesi ve yorumuyla Sevcan Orhan, türkülerin beyefendisi Ender Balkır, Karadeniz müziğinin içinden kopup gelen Koliva ve tabiatın içinden bir an olsun ayrılmayan, doğadaki insan Serdar Kılıç konuk oluyor.

bu ne ya hani necati şaşmaz konuktu hayal kırıklığına uğradım resmen

necati şaşmaz beyaz show a gelmiyomuydu ya yalan galiba

- - - Ekleme - - -

fragmanına baktım değişik değişik isimler var off ya nasıl heycanlanmıştık necati yok akşam

Geçen hafta olmadı şimdi geçen haftanın konukları gelecek. Necati Şaşmaz gelecek hafta gelecek. Çünkü, Beyaz sete falan gitti skeçler hazır.

Vadi 2'ye katlamış. Ama pardon @RevaN gelip yine matematiğime laf atar. 2 kattan daha fazla olacak :😱

İki grupta fa yükselmiş. Hani o kalite denen grup var ya, A/B işte. Orada daha çok yükselmiş hani.

İntikam sezon finalinde rağmen düşmüş.

- - - Ekleme - - -

Necati Şaşmaz haftaya mı? :(

Hiç bir zaman intikam ne total ne ab o oranlara düşmedi 😉
Bu oranlara da düşmemişti hiç TOTALde

İntikam başlamadan önce zaten sen Revenge`yi tutkuyla izliyordun. O yüzden herşeyi biliyorsun normaldir.

Vadide de herkes ne olacağını biliyor ama yine de izliyor.

Bkz: Polatın her 3 haftadan bir vurulup ölmemesi gibi.

İntikam totalde yaklaşık 6 almış. 5 değil. Vadiye 11 demen gerekiyor o zaman. :)

Sayın izlemeden yorum yapma profesörlerinin, izlemeden yorum yapan takas hakkında böyle konuşması ziyadesiyle şaşılacak bir durum cancazım

Son düzenleme:
polatın olmaması çok üyük bi hayal kırıklığı yarattı bende akşamı acayip merak ediyodum neyse sağlık olsun

Kurtlar Vadisi totalde en yakın rakibini ikiye katlamış tebrikler AB grubunda da zirve sahibi olmuş gerçekten bu müthiş bölüme bu reytingler az bile. :)

Sezon Finali dediğin böyle reyting alır 2 ye katlamışız helal olsun pana en iyi dizi KVP dir umarım anlamışlardır

ohannesburg 😱
intikam 120 dk yi geçince düşeceini biliyordm ama bu ka değil
intikamın en yüksek 8.23 vadinin 16.02 aldığını düşünürsek iki dizi de çok kötü gitmiş
galip in tekrarı iyi gitmiş
zkfo idare eder
sbt ab grubu bakmaya değömez :F

- - - Ekleme - - -

Dün jenerikte dikkat ettim. Son 15 bölümdür falan senaryoyu Mark Fish ve Joe Fazzio yazıyor. Ama dünkü sezon finalini ilk bölümleri yazan Mike Kelley yazmış. Durgun olmasının en büyük nedeni bu. @Forumdash @xemrexxx

Dikkatlice bakın geçen bölümün senaristine bir de bu bölümün senaristine.
hikaye bildiğim kasdarıyla mike kelley e ait zaten (b) zaten yabancı dizlerde geneldeen kötü 15 senarist oluyor sü
rekli değişiyor

- - - Ekleme - - -

intikam ın senaryosu biliniyor demişbiirleri o ka fark yazdık çakma demek yasaklandı :F neyse zaten yüzde 80 i bilmiyor neler olacağını nette takılan yüzde 20 biliyor az biraz
bu arada senaryo mükemmel şekilde gidiyor açık ara en iyi senaryo şu an hem soru işaretleri var hem de reyting alabiliyor şu an bunu yapan başka dizi yok

intikamın sezon finalini beğendim son 15-20dk. çok iyidi total 5.92 ab 7.58 almış iyi , kurtlar vadisi sezon finali ile total 12.01 ab 8.94 alarak çok iyi gitmiş tebrikler , zengiz kız fakir oğlan total 3.57 ab 3.5 alarak iyi gitmiş , 20 dakika 2.18 reytinge yükselmiş abde 2.26 reytinge yükselmiş