6 Haziran 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Arkadaşlar cidden Polatın öleceğine inanıyormusunuz? Helal olsun ne diyeyim. Aynı tufaya artık kaç kez düşülür? Sizce ölme ihtimali var mı? Olsaydı Memati gibi haberleri çıkardı. Herşeyi bırakın adam durduk yere niye diziyi bıraksın.

Neyse, sizin gibi kolayca kandırabilecekleri izleyicileri olduğu sürece daha 40 yıl sürer o dizi. Her sezon finalinde de aynı şey. Polat ölüm tehlikesi geçiriyor. Herkes Polat kesin ölecek diyor. :A

Sen ne kadar anlayışsız, yüzsüz bi insansın ya? Yorumlarını gören de insan gibi yorumluyosun sanar. Tutturmuşsun A/B, kalite diye. Görüyoruz A/B'yi. İzlediği diziler: Yalan dünya, Seksenler. Çok kaliteli maşallah.

Kurtlar Vadisi'nin İslami yönü yüksek. Bu diziden A/B'de yüksek almasını beklemek saflıktan öteye gitmez. Ama nerede sizde o düşünce?

Polat'ın ölüm tehliksiymiş, kanan syirciymiş. Bu resmen bir hakaret. Sana nasıl ceza verilmiyor şaıyorum bazen. Şu forumda senden daha kışkırtıcı mesaj yazan yok. Üslubunu gören de bi şey sanar.

akifi seviyodum ama şimdi gıcık oluyorum polat ölmez diye düşünüyorum ama nasıl çıkılacak bu işten düşünemiyorum

Sen ne kadar anlayışsız, yüzsüz bi insansın ya? Yorumlarını gören de insan gibi yorumluyosun sanar. Tutturmuşsun A/B, kalite diye. Görüyoruz A/B'yi. İzlediği diziler: Yalan dünya, Seksenler. Çok kaliteli maşallah.

Kurtlar Vadisi'nin İslami yönü yüksek. Bu diziden A/B'de yüksek almasını beklemek saflıktan öteye gitmez. Ama nerede sizde o düşünce?

Polat'ın ölüm tehliksiymiş, kanan syirciymiş. Bu resmen bir hakaret. Sana nasıl ceza verilmiyor şaıyorum bazen. Şu forumda senden daha kışkırtıcı mesaj yazan yok. Üslubunu gören de bi şey sanar.

merak etme birazdan ceza gelir şiklayet eden çktur neyse İslami yönü yüksek diye bir dizi ab si düşecek diye bir genelleme yapılamaz

imzamı atarım hayatında izlediği hiçbir dizinin kalitesi kurtlar vadisinin yanına bile yaklaşamaz bölümü izlemeden kışkırtıyo sürekli takma aga

- - - Ekleme - - -

ya bu nasıl bi dizi dünyada bu kadar muhtelem bir dizi olamaz ya polatın akıbeti ne oalcak twitter resmen yıkılıyo

imzamı atarım hayatında izlediği hiçbir dizinin kalitesi kurtlar vadisinin yanına bile yaklaşamaz bölümü izlemeden kışkırtıyo sürekli takma aga
bölümü izleyemeye gereek yok her şey dakikası dakikasına konuya yazılıyorazıcık hayal gücü olan herkes neler oluyor anlar :)

şimdi herkes polatın öldüğünü felan sancak sonra birden çıkacak mı tekrar böyle mi olur tahminenen yane yüzü yandıgında ki gibi ?

diziyi bitirsinler daha iyi polat yoksa laaa polat paşasız vadi mi olur muş hahaha

Arkadaşlar cidden Polatın öleceğine inanıyormusunuz? Helal olsun ne diyeyim. Aynı tufaya artık kaç kez düşülür? Sizce ölme ihtimali var mı? Olsaydı Memati gibi haberleri çıkardı. Herşeyi bırakın adam durduk yere niye diziyi bıraksın.

Neyse, sizin gibi kolayca kandırabilecekleri izleyicileri olduğu sürece daha 40 yıl sürer o dizi. Her sezon finalinde de aynı şey. Polat ölüm tehlikesi geçiriyor. Herkes Polat kesin ölecek diyor. :A

Revan sana yakışmıyor. Kendi dizine mükemmel deyip bize salak damgasını yapıştırıyorsan diyecek birşey yok. Kalite 10 yıldır yerli yerinde duruyor, yeni yetme yapımlar bize vız gelir tırıs gider :)

kim ne derse desin kalitenin ölçütü ab dir zengin kesimi olduğu kadar da eğitimli olması gerekir yani mantıklı kararlar verebilecek kadar bilgili olması :)

off be yemin ediyom uyku muyku kalmadı bu kadar mükemmel bir final beklemiyoduk resmen tarih yazdılar son yılların en iyi sezon finali ve bölümü açık ara

MÜTHİŞ BİR TWEET

Ali Doğan Bulut ‏<s>@</s>AlidoganBulut <small class="time"> 10 dk </small> <s>#</s>sonarzum <s>@</s>alibuhara 'nın sokakta korumasız dolaşmaması =) <s>@</s>mevlanayordem <s>@</s>yedinciadam <s>@</s>bahadirozdener

aynen öyle oyuncu moyuncu dinlemez millet linç ederler bu akifi ben bile o kadar sevmeme rağmen gıcık oldum :D

- - - Ekleme - - -

off be yemin ediyom uyku muyku kalmadı bu kadar mükemmel bir final beklemiyoduk resmen tarih yazdılar son yılların en iyi sezon finali ve bölümü açık ara

MÜTHİŞ BİR TWEET

Ali Doğan Bulut ‏<s>@</s>AlidoganBulut <small class="time"> 10 dk </small> <s>#</s>sonarzum <s>@</s>alibuhara 'nın sokakta korumasız dolaşmaması =) <s>@</s>mevlanayordem <s>@</s>yedinciadam <s>@</s>bahadirozdener

aynen öyle oyuncu moyuncu dinlemez millet linç ederler bu akifi ben bile o kadar sevmeme rağmen gıcık oldum :D

MÜTHİŞ BİR TWEET

İbrahim Kanat ‏<s>@</s>brahimKanat <small class="time"> 3 dk </small>
<s>@</s>mevlanayordem <s>@</s>yedinciadam <s>@</s>bahadirozdener <s>@</s>erhan_ufak <s>@</s>alibuhara arkadaşları zor tutuyorum polat öldüyse akifi yurt dışına kaçsın

Son Adam ‏<s>@</s>osmanmurat <small class="time"> 3 dk </small>
<s>@</s>03_bac <s>@</s>mevlanayordem <s>@</s>yedinciadam <s>#</s>DİRENPOLAT YARIN HEPİMİZ TAKSİMDEYİZ :)

Bedia ‏<s>@</s>03_bac <small class="time"> 8 dk </small>
<s>@</s>yedinciadam <s>@</s>mevlanayordem <s>@</s>omer_lekesiz insafsızlar sizi nası bekliycez biz şimdi 3 ay

ciddi söylüyorum ali buharanın bi süre dışarı çıkmaması lazım bunu linç ederler