6 Haziran 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Fragmanı izlediğimde eğer sahne son sahne olursa Pana'ya cidden küfrederim demiştim. Ama şu anda o kadar değişik bi duygudayım ki...

Diznin son kısmı ters köşelerle dolu muhteşem bi şekilde ilerledi.
Polat yeni heyeti kurmak için zarfları Hoca'ya gönderdi. Polat, heyet üyelerini bilen tek kişi olduğu için heyetin gizliliği, ülkenin geleceği için infaz edilecek.

polat ölmesin yav daha yapcak işleri var bu akif düşman mı dost mu b elli değil herkezi de öldürüyor gözünü kırpmadan

oha noluyo ya ters köşeler inanılmaz polat ölüyo ağlicam nerdeyse :( :( :( gerçek olamaz bu

berkun oya ve ekibinin tebrik etmek lazım 43 dk lik diziden 120+ lık bölüm çıkardılar ve sıkmadan izlettiler :D

abartısız söylüyorum son yılların en iyi bölümü...
polat ölüyo galiba sette de herkesle resim çektirmişti şüphelenmeye başladım harbi ağlicam polat ölürse :( kalbim sıkıştı

Panaya gerçekten ayıp ettik fragman konusunda müthiş bir iş çıkardılar ters köşelerle doluydu inanılmaz bir bölüm..

Reklamdan sonra bitecek İntikam. Çok Güzel bir sezon finaliydi. Her bölüm o kadar mükemmel ki sezon finali de o bölümler tadındaydı. Fazla bir ekstarsı yoktu.

Onlar da bilir dizinin daha ilk dakikasından 7-8 kişiyi vurdurup daha sonra Aaaa yaşıyormuş ölmemiş demeyi. Ama kalitenin de ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Bu yüzden buna gerek duymadılar. Bereni vurup bölüm sonunda ölecek mi diye beklettirseler totalde 10`a dayanırdı ama kalitesi olmazdı.

Bize böyle kaliteli bir diziyi izlettikleri için teşekkürler. Muhteşem bir bölümdü. :)
Bu sefer kesin polat öldü ve yerine akif geçti

bu nasıl bölüm ya hala aklım almıyo polat ölücek mi bu sefer ciddi gibi off :( bölüm inanılmaz inşallah bi plandır bu Allah ım

- - - Ekleme - - -

Panaya gerçekten ayıp ettik fragman konusunda müthiş bir iş çıkardılar ters köşelerle doluydu inanılmaz bir bölüm..

size dedim demi fragman çıktığında daha bölümlerin yarısı bile çekilmemiş bu bölüm çok uzun sürede çekilmiş saha bu salı bitti çekimleri 2 haftada çekilmiş sanırım son yılların en iyi bölümü...

- - - Ekleme - - -

eğer bu bi plan değilse akifi vadide oynatmayız gereken her şeye yapar vadiciler

yav polat ölcek olsa önceden belli olmaz mıydı polatsız vadi mi olur..offf tamda ısınıyordum diziye

polat ölüyo galiba sette de herkesle resim çektirmişti şüphelenmeye başladım harbi ağlicam polat ölürse :( kalbim sıkıştı

Ben ağlıyorum aga şu an

- - - Ekleme - - -

Ben ağlıyorum aga şu an

Arkadaşlar cidden Polatın öleceğine inanıyormusunuz? Helal olsun ne diyeyim. Aynı tufaya artık kaç kez düşülür? Sizce ölme ihtimali var mı? Olsaydı Memati gibi haberleri çıkardı. Herşeyi bırakın adam durduk yere niye diziyi bıraksın.

Neyse, sizin gibi kolayca kandırabilecekleri izleyicileri olduğu sürece daha 40 yıl sürer o dizi. Her sezon finalinde de aynı şey. Polat ölüm tehlikesi geçiriyor. Herkes Polat kesin ölecek diyor. :A

polat ölmez ama bu sefer çok ciddiler ya kuran da okudu offffffffffff

al işte ya yine yaptı yapacağını pana gel de 3 ay bunu düşün