6 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
kryss ve takas siz takılın burda zaten haytınız favoriforumum olmuş yedi 24 burdalar... sosyal hayat 0 heralde sizde gidin gezin, dolaşın... hep bilgisayar başı olmaz BEYNE OKSİJEN GİTMEZ!!

sen rahat ol kardeş sosyal hayat 10 numara merak etme gezerimde dolaşırım da :d

okadar uzatıniz yine bir halt olmamış :)))))))))))))))) bazı arkadaşlar 18 reyting alacak cosacak diyordu ne oldi rengininiz soldi :)))))))))))))) bırak 18 i 15 bile zor almış. totalde de zar zor obzgyi gecebılmıs :))))))))) Allahtan 45 dakika uzattılarda kıl payı haftalık birinciligi almış :)))))))))

noldu haberleri yorumlarken sbt reytinglerini yerden yere vuruyorsun beyyazsoy ama iş muhteşemin reytinglerine gelince sbt nin saçma reyting deneklerinden bahsetmiyorsun nedenmi 18 çıkmadı nedeni şu..: denekler stv deneği olursa muhteşemde bu kadar reyting alır .. çünkü onların bakış açısına ters muhteşem yüzyıl.. buna rağmen yinede reytingleri süpürmüş .. tebriği haketti muhteşem ..

Artık susturduk ve tarzı mesajlar yazmayın, hepsi silinecek mesajların ve tekrarında ceza alacaksınız

Dün sezon finali fragmanını çok beğendiğim için Muhteşem Yüzyıla baktım. Uzun zamandır izlemediğim için bu ara iyi gelmiş olacakki beğendim. Kuzey Güneye de reklam aralarında göz gezdirdim. İkiside çok güzeldi.:smile: