6 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Size çok cevap vermek olur ama inanınki benim boş vaktim yok. Benim yazdığım yorumları her kes gördü ve kimin haklı olduğunu anladı. Siz kreysle bir-birinizin mesajların beğenip gülücük koyanız ne olacak. Sanki kendi içinizde haksız olduğunuz bilmiyormusunuz? :T:

gördük kimin haklı olduğunu

Size çok cevap vermek olur ama inanınki benim boş vaktim yok. Benim yazdığım yorumları her kes gördü ve kimin haklı olduğunu anladı. Siz kreysle bir-birinizin mesajların beğenip gülücük koyanız ne olacak. Sanki kendi içinizde haksız olduğunuz bilmiyormusunuz? :T:

haha guluom

napalım bizim konu başka :D

- - - Ekleme - - -

yoo ben kendimi önemli falan görmüyorum sıradan biriyim.
nedense cevap veremiyosun dediklerime mesaj yazmadan önce araştır sonra yaz bak dün de nasıl cevabını verdiler sana demi dedin küçük sırların 1 reyting görmüşlüğü yok adamlar gösterdi sana 1 reytingi bilip bilmeden konuşuyosun
Ben o knuyu anladım. Ve fazla bütümedim. Aşk ve Cezayı isbat ettim hiç mesaj yazmadın. Ve ya Vadiyi. Neyse sen zaten yerlere göklee sığdıramayacaksın diziyi. Hiç olmazsa sen düşün. ÖBGZK Çarşamba yayınlansa 1 reyting mi alır? Asıl kreys sallıyor

- - - Ekleme - - -

gördük kimin haklı olduğunu

Kendinizi kandırın benim yorumlarımı her kes gördü ve aldığım özel mesajlardan da her kesin beni anladığını anladım. Sen böyle söylesen ne olur?

revan susturduk seni hala konusuon ilginc
Sen mi beni susturdun. Sadece gülücük koyuyorsun susturduk diyorsun. Muhteşem Yüzyıl Valide Sultan lde diye 11 reytingden 12ye yükseldi hemen en çok izlenen dizi ilan ettin. Bravo. Kaç kez haftalık birinciliği aldı acaba? Zorla bıktırıyorsun insanı diziden

dedım ya bilmeden yazıyon ... :)))) murat yıldırımin dayısı yurt dışına kaciriliyor. burdan kurtulmak için murat yıldırım sahte bir ölüm duzenleyip düşmanlarından kurtuluyor. ama fragmanda öldü diye yansıtıldı ..

yazmak için yazmayalım beyazsoy, muhteşemin her olayı rüyadı artık bi olay olsay herkez rüyadır deyip gülüyodu ama yinde izliyolardı bunlar ucuz bahaneler...

öbgzk 2.haftasında 10 u geçti dedin
muhteşem maç varken dağıldı dedin ben sana öbgzk maçtan fark yediği reytingi gösterdim daha ne :D

Moderatörün son düzenlenenleri:

Sen mi beni susturdun. Sadece gülücük koyuyorsun susturduk diyorsun. Muhteşem Yüzyıl Valide Sultan lde diye 11 reytingden 12ye yükseldi hemen en çok izlenen dizi ilan ettin. Bravo. Kaç kez haftalık birinciliği aldı acaba? Zorla bıktırıyorsun insanı diziden

Rakiplerimiz aldigi reting obgz rakiplerinin iki kati obgz 5 e duser

- - - Ekleme - - -

revan susturduk hala ne diyosun ya
öbgzk 2.haftasında 10 u geçti dedin sallama
muhteşem maç varken dağıldı dedin ben sana öbgzk maçtan fark yediği reytingi gösterdim daha ne :D

aynen

ayrıca revan aşk ve cezanın öbgzk başlamadan 6 reyting aldığını gösterdim cevap yazamamışsın gitmiş hiçbir şey yokken karşısında 12 aldığını göstermişsin mesela vadi fatmagül alemin kralı olmasa suskunlar 8 reyting alamaz mı alır ee aynı şey :d

revan susturduk hala ne diyosun ya
öbgzk 2.haftasında 10 u geçti dedin sallama
Ben demin kreyse ilk bölümüyle zirvede olmadığını söyledim. Bunu inkar etmedim. Yorumları oku sonra konuş. Kreys de bunu bilmemezliken geliyor sadece gülücük koyuyor bu bir ikincisi de ben ÖBGZK totalde 10 reytingi geçti demedim. 2ci haftasında AB`de,3cü haftasında Totalde 10 reytingi geçti

- - - Ekleme - - -

ayrıca revan aşk ve cezanın öbgzk başlamadan 6 reyting aldığını gösterdim cevap yazamamışsın gitmiş hiçbir şey yokken karşısında 12 aldığını göstermişsin mesela vadi fatmagül alemin kralı olmasa suskunlar 8 reyting alamaz mı alır ee aynı şey :d
Ben cevap yazdım sezon başı olduğu için öyle olduğunu yazdım. Sonra 8-9 reytinge kadar çıkmış

ÖBGZK 2ci haftasında 10 reytingin üzerine çıktı. Aynı şey Muhteşemde de oldu. O kadar şişirtildi ki 2ci haftasında zirveyi aldı. İlk bölümünde Çocuklar duymasına geçilmişti. Yapma Allah Aşkına. :T:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gerçekten boş vaktim olsa da değerli bir şey için harcarım. Bana yazılan özel mesajlardan gördüm ki, her kes yorumumu okumuş. Siz kreysle bir-birinize gülücük koyun geçin. Hayat size güzel. Hangi gözlüklerle bakıyorsanız ben de onsan isterim. Kendinizi kandırmak için bir numara. Zaten anlatacağım kadar anlattım her kes anladı bir kreysle sen anlamadın.

Gerçekten boş vaktim olsa da değerli bir şey için harcarım. Bana yazılan özel mesajlardan gördüm ki, her kes yorumumu okumuş. Siz kreysle bir-birinize gülücük koyun geçin. Hayat size güzel. Hangi gözlüklerle bakıyorsanız ben de onsan isterim. Kendinizi kandırmak için bir numara. Zaten anlatacağım kadar anlattım her kes anladı bir kreysle sen anlamadın.

niye cevap yazamıyon onu söylesene hep aynı şeyleri tekrarlama bana cevap yaz cevap :D

sbt ye rağmen MUHTEŞEM YÜZYIL uçmuş .. süper gitmiş ab grubunda ikinciliğide özetiyle kapmış helal olsun ,,,

kryss ve takas siz takılın burda zaten haytınız favoriforumum olmuş yedi 24 burdalar... sosyal hayat 0 heralde sizde gidin gezin, dolaşın... hep bilgisayar başı olmaz BEYNE OKSİJEN GİTMEZ!!