6 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Hacı Totalde Kvp 1.olur gibi ama Fgsn'de finale yaklaştı hani bilemiyorum şimdi nolacak sonuç süpriz :D

kendinizi kandırmayı en fazla kafa kafaya olur reytingler pusu geçemez:D

kafa kafaya olsada polat için büyük başarı bence yetişmeye mecali yok şimdi izleyicileride dışarda halı saha maçında :)))

- - - Ekleme - - -

Hacı Totalde Kvp 1.olur gibi ama Fgsn'de finale yaklaştı hani bilemiyorum şimdi nolacak sonuç süpriz :D

daha sürprizi mi var açık ara fatmagül birinci olur :)))

- - - Ekleme - - -

7 haziran perşembe konusu bir türlü açılmadı biz burda yorum yapmaya başladık yetkili etkili arkadaşlara duyrulur :)))

kafa kafaya olsada polat için büyük başarı bence yetişmeye mecali yok şimdi izleyicileride dışarda halı saha maçında :)))

- - - Ekleme - - -

daha sürprizi mi var açık ara fatmagül birinci olur :)))

- - - Ekleme - - -

7 haziran perşembe konusu bir türlü açılmadı biz burda yorum yapmaya başladık yetkili etkili arkadaşlara duyrulur :)))

Reis sakin şimdi yine Kvp ciler gelir tartışma olmasın sözlerine dikkat et :D

gelecek hafta açık farkla kuzey güney birinci olur çünkü kuzey güneyin seyircisi muhteşem yüzünden bırakmıştı diziyi mesela ben önümüzdeki hafta kuzey güney izlerim sakarya muratla işim olmaz :))

Muhtesem Yüzyil'in tekrarini verebilir Star..

Ve Kurtlar Vadisi Pusu Başladı fatmagülün 1.olacağı hayali kuranlara bu bölüm onlara gelsin fark yemekten bugün bizden kurtulamayacaksınız:D

- - - Ekleme - - -

Bugün size reytinglerin ağababasını gösterecez tabii sbt ye güven olmaz

- - - Ekleme - - -

Bugün size reytinglerin ağababasını gösterecez... tabii sbt ye güven olmaz