6 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Muhtesem Yuzyil adeta muhtesemdi anliklarda bile 12.6 reyting almis yarin total 13-14 arasi , ab 17-18 arasi alir , suresinide 2 saat 15 dakika bekliyorum.Hem Takas bak gecen senede 13 almisti bu senede insallah dumse felan yok sezon finalleri ayni reyting.

vay vay vay bazı fatma gülcüler süreye laf atmıslar mobildeydim telefon 1 saat fazla açık olunca yanioyor bugra kreys uyudumu falan dedi dün cvbını verdim kendi uyumus olmalı soruma cevap vermedi

dizi süperdi muhtesem ötesiydi birazda uzun olmalıydı çekimler süper hele son sahne mütis hürrem mahiyi yerden yere vurdugu anlar dikkat çekiciydi hatice sultanın ibrahimi boşaması inanılmazdı o sahnede hürrem valide sultanlıga eristi

harem ne ki ben dünyayi yoneticem dedi ve muhtesem sezon finali bitti süperdi

vay vay vay bazı fatma gülcüler süreye laf atmıslar mobildeydim telefon 1 saat fazla açık olunca yanioyor bugra kreys uyudumu falan dedi dün cvbını verdim kendi uyumus olmalı soruma cevap vermedi

dizi süperdi muhtesem ötesiydi birazda uzun olmalıydı çekimler süper hele son sahne mütis hürrem mahiyi yerden yere vurdugu anlar dikkat çekiciydi hatice sultanın ibrahimi boşaması inanılmazdı o sahnede hürrem valide sultanlıga eristi

harem ne ki ben dünyayi yoneticem dedi ve muhtesem sezon finali bitti süperdi

senin telefon 1 saat açık kalınca yanıyor da muhteşem 1 saat daha fazla açık kaldı düşün oyuncuların nasıl yandıgını :)))))))) türk dizi tarihinde bir rekora imza attılar .sırf reyting için 45 dakikalık derken 3x45 dakika yaptılar 1 hafta tebrik etmek lazım :)))))))))

Merakla bekliyoruz sonuçlari.. Az önce Muhtesem Yüzyil'in son sahnesini izledim, çok iyi kurgulanmis. Tebrikler Yagmur - Durul Taylan..

total

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL - SEZON FINALI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]21:01:06[/TD]
[TD]24:14:58[/TD]
[TD]02:19:33[/TD]
[TD]13,31[/TD]
[TD]36,09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ab
[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL - SEZON FINALI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]21:01:06[/TD]
[TD]24:14:58[/TD]
[TD]02:19:33[/TD]
[TD]15,06[/TD]
[TD]41,65[/TD]
[/TR]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL - OZET (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:59:29[/TD]
[TD]20:46:55[/TD]
[TD]00:47:26[/TD]
[TD]5,97[/TD]
[TD]20,04[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Muhteşem Yüzyıl Muhteşem Sezon Finaliyle Muhteşem oranlar almış. Sharesine bakınca yaz geldiği için düştüğünü anlıyoruz. Normalde 40 shareyi geçen diziler 18 reyting alır ama Muhteşem Yaz geldiği için 15 reyting almış

okadar uzatıniz yine bir halt olmamış :)))))))))))))))) bazı arkadaşlar 18 reyting alacak cosacak diyordu ne oldi rengininiz soldi :)))))))))))))) bırak 18 i 15 bile zor almış. totalde de zar zor obzgyi gecebılmıs :))))))))) Allahtan 45 dakika uzattılarda kıl payı haftalık birinciligi almış :)))))))))