6 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fox iyi gitmiş

kanal d'nin galip derviş ve kayıpıda boşluk dizileri olarak tanımlayabiliriz
1'inci kuşakta yayınlanınca reyting alamıyor bu diziler anca 2'inci kuşakta karşılarında rakip olmayınca reyting alıyorlar

Güneşi beklerkenin arkası dolu olsa izleyici bir günde 2 dizi izlemek ister Kayıp ı koy pazar 23:25 e Ab de iyi bir sonuç elde edecektir

Evet denildiği üzere Galip dervişte olabilir :D

kanal d'nin galip derviş ve kayıpıda boşluk dizileri olarak tanımlayabiliriz
1'inci kuşakta yayınlanınca reyting alamıyor bu diziler anca 2'inci kuşakta karşılarında rakip olmayınca reyting alıyorlar
Galip Derviş yayınlandığında kimsenin haberi yoktu geçen hafta. Bence haftaya yükselir ama gece yayınlansa daha iyi reytingler alır tabii.

Babam Sınıfta Kaldı son anlıkta 4.16'yı kapmış, çok iyi! :Z

Galip Derviş yayınlandığında kimsenin haberi yoktu geçen hafta. Bence haftaya yükselir ama gece yayınlansa daha iyi reytingler alır tabii.

güneşi beklerken ve yalan dünyayı hangi güne hangi sate koyarsan koy reyting alır
galip deviş ve kayıpı öyle görmüyorum ben

galip derviş arkası yarın bir dizi değilki 1 bölüm kaçırsanda birşey olmuyor,haftaya kaldığın yerden devam edebilrsin.

Fatih'in tekrarı iyi gidiyor gibi.
Bakalım Pazartesi günü yeni izleyicilerle reytinglerde artış yaşayarak mı karşımıza çıkmış olacak? :)

Fatih'in tekrarı yeni anlıkta da listeye girmiş. Dizi için umutlar çoğalıyor gibi. :)

güneşi beklerken ve yalan dünyayı hangi güne hangi sate koyarsan koy reyting alır
galip deviş ve kayıpı öyle görmüyorum ben
Evet gb ve yd'nin ab kitleleri çok sağlam. Bence Galip Derviş de fena gitmez başka günde ama Kayıp'ın günü değişmeli artık. Yalan Dünya'ya yazık oluyor.

Fatih'in tekrarı iyi gidiyor gibi.
Bakalım Salı günü yeni izleyicilerle reytinglerde artış yaşayarak mı karşımıza çıkmış olacak? :)
Salı değil Pazartesi. :)

Kanal D yayın akışını acilen değiştirmeli Kayıp pazartesi 23:30 da salı 23:30 Perşembe 23:30 da ve cumartesi pazar 23:30dan birine geçmeli artık bu kadar boşluk varken halen kanal d anlamıyor bir güne 3 adet Ab yapımı koyuyor total yok

Fatih daha önce defalarca tekrarı verilmesine rağmen iyi izleniyor. İyice umutlandım yarınki reytingler için. :) :)

Bende umutlandım özellikle AB grubunda artış bekliyorum ben. Ama Total'de de iyi gidecektir sonuçta. :)
İnşallah. O Ses ve Karadayı gibi iki güçlü rakibi var ama ben de iyi bir yükseliş bekliyorum diziden. Ab'si daha iyi gelecektir bu sefer dediğin gibi. :)