Polat Şaşmaz
Favori Üye
koskoca kanal d nin küçük gelin kadar reyting alamaması ne tuhaf demi klişe aşk dizilerini millet izlemez böyle kalırlar işte küçük gelin kanal d de olsa 10 reytingi geçmişti rahatKısa vadede Klişing Küçük Gelinin oranlarına sevinebilirsiniz. Türevleri olan diğer total dizileri gibi 2-3 ay sonra düşüş yaşamaya mahkum malesef.
Bu hafta ilk kez geçemedi. Ayrıca dün sen dememiş miydin Güneşi Beklerken'in Arka Sokaklar'dan daha fazla izlendiğini?Güneşi Beklerken totalde bir türlü Arka Sokaklar'ın reytingini geçemiyor.
Sürekli aynı mesajı yazıyorsun, anlama özürlü biri olduğunu sanmıyorum forumda.koskoca kanal d nin küçük gelin kadar reyting alamaması ne tuhaf demi klişe aşk dizilerini millet izlemez böyle kalırlar işte küçük gelin kanal d de olsa 10 reytingi geçmişti rahat
Bu hafta ilk kez geçemedi. Ayrıca dün sen dememiş miydin Güneşi Beklerken'in Arka Sokaklar'dan daha fazla izlendiğini?
Yok görmemişim valla. Ama bir türlü geçemiyor dedin de bu hafta ilk kez Arka Sokaklar'a geçildi Güneşi Beklerken o yüzden dedim.O mesajımı sonradan düzelttim, öyle değilmiş. Görmedin mi düzelttiğimi?
dün yorum yapmayi unutmuşum
ben FOX`un haftasonu`nu daha yüksek bekliyordum güneşi beklerken ve küçük gelin gelince sana bir sir vereceğim çok düştü babam sinifta kaldi dahada kötü
cuma-cumartesi çok güçlü amaHaklısın diğer kanallardaki programlar, FOX'u zorluyor hafta sonları. Ama halen daha durumları iyi dizilerin.
cuma-cumartesi çok güçlü ama