Polat Şaşmaz
Favori Üye
koskoca kanal d nin küçük gelin kadar reyting alamaması ne tuhaf demiKısa vadede Klişing Küçük Gelinin oranlarına sevinebilirsiniz. Türevleri olan diğer total dizileri gibi 2-3 ay sonra düşüş yaşamaya mahkum malesef.![]()
Bu hafta ilk kez geçemedi. Ayrıca dün sen dememiş miydin Güneşi Beklerken'in Arka Sokaklar'dan daha fazla izlendiğini?Güneşi Beklerken totalde bir türlü Arka Sokaklar'ın reytingini geçemiyor.![]()
Sürekli aynı mesajı yazıyorsun, anlama özürlü biri olduğunu sanmıyorum forumda.koskoca kanal d nin küçük gelin kadar reyting alamaması ne tuhaf demiklişe aşk dizilerini millet izlemez böyle kalırlar işte
küçük gelin kanal d de olsa 10 reytingi geçmişti rahat
Bu hafta ilk kez geçemedi. Ayrıca dün sen dememiş miydin Güneşi Beklerken'in Arka Sokaklar'dan daha fazla izlendiğini?![]()
Yok görmemişim valla.O mesajımı sonradan düzelttim, öyle değilmiş. Görmedin mi düzelttiğimi?![]()
dün yorum yapmayi unutmuşum
ben FOX`un haftasonu`nu daha yüksek bekliyordum güneşi beklerken ve küçük gelin gelince sana bir sir vereceğim çok düştü babam sinifta kaldi dahada kötü![]()
cuma-cumartesi çok güçlü amaHaklısın diğer kanallardaki programlar, FOX'u zorluyor hafta sonları. Ama halen daha durumları iyi dizilerin.![]()
cuma-cumartesi çok güçlü ama![]()