6 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla bu düşük bütçelerle harika işler işler yapıyor stv takdire şayan

Güneşi Beklerken totalde ortalama reytingini almış zaten. Ab grubunda kıl payı kaçırmış zirveyi.

Güneşi Beklerken totali de 6 reytinge çıkarabilirse çok iyi olacak.

Bi de haftasonu az tv izlenir derler. TVR 40`ı geçmiş. :)

Güneşi Beklerken A/B`de harika, totalde de iyi. Salı kalsaydı keşke diyorum bazen. O zaman A/B`si 8, Totali 7 olurdu bence.

Yetenek Sizsiniz Türkiye çok iyi gitmiş ama ağır total olma yolunda. :D

Klişelerin havada uçuştuğu dizi Küçük Geinin Totali ile A/B`sinin arasında yaklaşık 5 reyting fark var. Totalde iyi gitmiş yine de tebrikler. "Kalite"li olduğu için herhalde. :D

Sana Bir Sır Vereceğim Totalde iyi olsa da, A/B`de çökmüş.

Güneşi Beklerken Totalde 5.68 Abde ise 7.32 alacak benden demesi demiştim ve dediğim oranalra yakın bir yol çizmiş Güneşi Beklerken :D

Babam Sınıfta Kaldı ve Sana Bir Sır Vereceğim gayet iyi gitmişler. :Z

evet stv dizileri uzasa (şt ve kg) acunu geçecek diyenler geçememiş🙂yst total 9.85 reytingle rakibine 2 reyting fark atmış artık acun uzasa da onu geçemeyeceklerini kanıtladı🙂ab 7.93 almış maç olduğundan bu ortada ama yine rahat zirve🙂
kg çok iyi gitmiş diziyi beğendim total 7.67 reyting almış ab 2.94'e yükselmiş
gb total 5.53 reyting ab 7.2 alarak iyi gitmiş

Küçük Gelin 7,67 alarak Total'de muhteşem gitmiş cidden. :)

samanyolu haftasonuna adeta ambargo koyuyo küçük gelin mükemmel gitmiş 8 e dayandı özeti bile bazı dizilerle aynı!:F:F

Güneşi Beklerken totalde bir türlü Arka Sokaklar'ın reytingini geçemiyor. (b)

totalde acunun ve küçük gelinin aldığı oranlar çok iyi özetleride iyi acun 7 küçük gelin neredeyse 5 almış özeti.Küçük gelin atv de olsaydı yada fox ta daha fazla oranlar alır ve günü zirvede tamamlardı.hıı bu arada küçük gelin her hafta yükseliyor ab de 6 sıraya yükselmiş.
ab de acun ve güneşi beklerken çok iyi gitmiş ve özetleri:)
9CALIKUSU (TKR)KANAL D06.10.201316:38:5418:50:222,5112,6219,91
çalıkuşuna bak beeeeee
allah salı günü 4 katını versin bu oranların amin:)

totalde acunun ve küçük gelinin aldığı oranlar çok iyi özetleride iyi acun 7 küçük gelin neredeyse 5 almış özeti.Küçük gelin atv de olsaydı yada fox ta daha fazla oranlar alır ve günü zirvede tamamlardı.hıı bu arada küçük gelin her hafta yükseliyor ab de 6 sıraya yükselmiş.
ab de acun ve güneşi beklerken çok iyi gitmiş ve özetleri:)
9CALIKUSU (TKR)KANAL D06.10.201316:38:5418:50:222,5112,6219,91
çalıkuşuna bak beeeeee
allah salı günü 4 katını versin bu oranların amin:)

Bence de, Küçük Gelin daha büyük bir kanalda olsaydı daha iyi oranlar alırdı iki grupta da hem de. :)

acun kurnaz adam kozlarını koymuş sahaya yine geçmiş ama gördüğün gibi kg iyice yükseliyo her hafta artıyo :D
evet bende beğendim diziyi iyi dizi yüksek oranlar almasını isterim ama gerçekten dizi 7-8 alıyo ama bazı arkadaşlar hep ab sini söylüyolar sonuçta dizi en çok izlenen ilk 5 dizi içinde yer alıyo neden ab ye bakıyolarsa:)

evet bende beğendim diziyi iyi dizi yüksek oranlar almasını isterim ama gerçekten dizi 7-8 alıyo ama bazı arkadaşlar hep ab sini söylüyolar sonuçta dizi en çok izlenen ilk 5 dizi içinde yer alıyo neden ab ye bakıyolarsa:)
koskoca kanal d nin çoğu dizisi küçük gelinin özeti kadar reyting alıyo gerisi teferruattır :D