6 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D 2 anlıkta reklamdaydı ama Fox da reklam felan yoktu ama yine geçilmiş reklamlarıda izletmiş Kanal D

Güneşi Beklerken'in reklamlı anlıkları İntikamın bu sezonun reklamsız anlıklarından yüksek Kanal D gözü gibi bakması lazım bu diziye

Küçük Gelin ve Güneşi Beklerken de başarılı gidiyorlar. :)

Babam Sınıfta Kaldı'nın bu bölümü diğer bölümlere nazaran daha iyi. 23.15 - 23.30 anlığında artış bekliyorum diziden. :)

Babam Sınıfta Kaldı yayınlanan son anlıkta artarak 3.86 reytingi kapmış, harika. :Z

Babam Sınıfta Kaldı da kanal D nin bazı dizileri gibi boşlukçu umarım daha geç başlatırlar fox SBSV yi 23:15 de bitirirse 23:25 de BSK başlarsa iki dizide yükselecektir

Bu sene 2 Dizi özellikle hem reytinglerde hemde sosyal medyada baya ilgi gördü 1.Medcezir 2.Güneşi Beklerken Her ikisinede başarılar+ olarak Küçük gelin patladı gitti mükemmel ilerliyor onada başarılar

Babam Sınıfta Kaldı da kanal D nin bazı dizileri gibi boşlukçu umarım daha geç başlatırlar fox SBSV yi 23:15 de bitirirse 23:25 de BSK başlarsa iki dizide yükselecektir
Kanal D'nin hangi dizileri boşlukçuymuş merak ettim de? :)

Yarın YST her iki grupta zirvede yer alacak gibi..

Kanal D'nin hangi dizileri boşlukçuymuş merak ettim de? :)

Arka Sokaklar boşluğu gördümmü uçuşa geçiyor 22:45 başlasa gün 1.olabilecek bi boşlukçu bir diğeride Kayıp her nekadarr izleyici kitlesi olsada boşluktan yararlanıyor ve anlıklarda kendini belli ediyor

Fox başlamış boşluktan yararlanmaya :Z

Fox bu gidişle BSK yı cuma karagülün peşine alacak gibi cuma pt 2 de daha iyi bir sonuç elde edeceğindne şüphem yok

Kanal D Cuma: 20:00 Yalan Dünya, 23::25 de beyaz show
Cumartesi 20:00 Fatih,22:45 Arka sokakalar
Pazar 20:00 Güneşi Beklerken,23:25 kayıp reytinglerde üst sıralara yerleşecektir

Arka Sokaklar boşluğu gördümmü uçuşa geçiyor 22:45 başlasa gün 1.olabilecek bi boşlukçu bir diğeride Kayıp her nekadarr izleyici kitlesi olsada boşluktan yararlanıyor ve anlıklarda kendini belli ediyor

Fox başlamış boşluktan yararlanmaya :Z

Fox bu gidişle BSK yı cuma karagülün peşine alacak gibi cuma pt 2 de daha iyi bir sonuç elde edeceğindne şüphem yok
Bir tek Arka Sokaklar boşluk dizisi kabul. Diğer diziler boşluktan yararlanamıyorlar. Kayıp 4 reyting civarında aldığı için boşluk dizisi değil bence.