6 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D 2 anlıkta reklamdaydı ama Fox da reklam felan yoktu ama yine geçilmiş reklamlarıda izletmiş Kanal D

Stadyum gerçekten çok başarılı gidiyor.

Güneşi Beklerken'in reklamlı anlıkları İntikamın bu sezonun reklamsız anlıklarından yüksek Kanal D gözü gibi bakması lazım bu diziye

Küçük Gelin ve Güneşi Beklerken de başarılı gidiyorlar.

Babam Sınıfta Kaldı'nın bu bölümü diğer bölümlere nazaran daha iyi. 23.15 - 23.30 anlığında artış bekliyorum diziden.

stv ve star iyi gitmiş

Babam Sınıfta Kaldı yayınlanan son anlıkta artarak 3.86 reytingi kapmış, harika.

Babam Sınıfta Kaldı da kanal D nin bazı dizileri gibi boşlukçu umarım daha geç başlatırlar fox SBSV yi 23:15 de bitirirse 23:25 de BSK başlarsa iki dizide yükselecektir

Bu sene 2 Dizi özellikle hem reytinglerde hemde sosyal medyada baya ilgi gördü 1.Medcezir 2.Güneşi Beklerken Her ikisinede başarılar+ olarak Küçük gelin patladı gitti mükemmel ilerliyor onada başarılar

Babam Sınıfta Kaldı da kanal D nin bazı dizileri gibi boşlukçu umarım daha geç başlatırlar fox SBSV yi 23:15 de bitirirse 23:25 de BSK başlarsa iki dizide yükselecektir
Kanal D'nin hangi dizileri boşlukçuymuş merak ettim de?

Yarın YST her iki grupta zirvede yer alacak gibi..

Kanal D'nin hangi dizileri boşlukçuymuş merak ettim de?

Arka Sokaklar boşluğu gördümmü uçuşa geçiyor 22:45 başlasa gün 1.olabilecek bi boşlukçu bir diğeride Kayıp her nekadarr izleyici kitlesi olsada boşluktan yararlanıyor ve anlıklarda kendini belli ediyor

Fox başlamış boşluktan yararlanmaya

Fox bu gidişle BSK yı cuma karagülün peşine alacak gibi cuma pt 2 de daha iyi bir sonuç elde edeceğindne şüphem yok

Kanal D Cuma: 20:00 Yalan Dünya, 23::25 de beyaz show
Cumartesi 20:00 Fatih,22:45 Arka sokakalar
Pazar 20:00 Güneşi Beklerken,23:25 kayıp reytinglerde üst sıralara yerleşecektir

Bir tek Arka Sokaklar boşluk dizisi kabul. Diğer diziler boşluktan yararlanamıyorlar. Kayıp 4 reyting civarında aldığı için boşluk dizisi değil bence.