geröekle kurmaca oalyına nasıl geldin o mesajdanemre sende bi karar ver b gerçek değil diyosun bide gerçekleri anlatan bi diziye laf ediyosun 90 derece dönme olmuyo
poalt dümbeleğinin suriyeye girmesi kurmaca değil mi gerçekte bu imkansız
geröekle kurmaca oalyına nasıl geldin o mesajdanemre sende bi karar ver b gerçek değil diyosun bide gerçekleri anlatan bi diziye laf ediyosun 90 derece dönme olmuyo
beyazsoy arkadaşa akıl vereceğine önce dediklerime cevap verseydin keşke hükümete laf gelince niye 180 derece çark ettin hanı suriyedeki zulümden bahsediyordunnoldu senin cevap veremeyeceğin alanlaramı girdik
behzat ç ye muhalifim ama eleştirmiyorum diyorsun eleştirmemen senin sorunun bence beğenmiyorsan eleştir özgür bir ülkedeyiz gerektiğinde hükümetide topa tutarız muhalefetide özgürlüğün hakkını vermek lazım kendi kabına çekilip dünyayı içindeki kavanozdan seyretmektense dışarı çık sende bir katkıda bulun şakşakcılık yapmakla olmuyor bu işler)[/QUOTE bir diziyi ideolojıme aykırı dıye seyretmemezlık yapmam senın gıbı kalıtelı bır yapımsa seyrederım ama sızın oyle bır ıcınıze ıslemıs ki bu durum önünü alamıyorsun gözlerını karartmış ideolojık takılma yerı bura deıl arkadaş başka kapıya.tabıkı özgür ülkedeyız herkesi eleştırebılırsın ama bence yerı bura deıl şimdi bende kalkıp diğer partiler hakkındA bu forumda bişeyler demeye kalkarsam buralar karışır işin içinden cıkamayız.senın özgürlük anlayaşın başkasının özgürlüğüne müdahale ise buda senın sorunun. senin hakaretıne müdahale ettıgım ıcın benı şaşakcılıkla itham edıyorsun ..
banane hürremden falan ben polat alemdarı o kişilerin gerçek halinden de daha çok seviyorum açık ve netben tarih nölümü öğrencisiyim bizim prof hocalarımız diziyi yerden yere vurdular başbakan açıklamasından önce daha sezon başında o adamdan iyi mi bilceksiniz siz adam hayatını tarihe adamış sen kimsin 17-18 yaşında ordan burdan duyduğun 3-5 şeyle diziyi savunuyon yok öyle bişey o kadar süper zekaysan burda harcanıyon be gülüm
geröekle kurmaca oalyına nasıl geldin o mesajdan
poalt dümbeleğinin suriyeye girmesi kurmaca değil mi gerçekte bu imkansız
sen anlamakta güçlük çekiyosun heralde ben sana gerçekleri konu alıyo dedim sende burdan polatın sureyeye girmesini anladıysan haklısın belki o kurmaca ya muhaliflerin silah alması,suriyeyle yaşanan kriz,terör olayları vb.... birçok olay kurmacamı
adam hayatını adamış hayatını onlarca kitabı var tarihte bilmediği hiçbir şey yok ondaki kaynaklar kimsede yok öyle kütüphanede görebileceğin kaynaklar değil adamda öyle bilgiler var ki devlette yok o bilgiler bize de açıklamıyo açıklarsam ülke karışır diyo
- - - Ekleme - - -
xemre kendini prof la bir tutuyo yav sen nesin neinternette okuduğun 3-5 yazıyla olmaz o işler
ayy o porfesör sanki vahiyle alıyor bilgleri aynı kitapalrı okuyoruzayrıca o profesörün bile bilemz haremde ne olduğunu anca dönemin şartlarından tahmin eder herkes içni aynı olay geçerli
polatın terminarötlüğü kurmaca öyle bir insna yok o yüzden bu dizi ya bilim kurgu ya da çizgi film seviyesinde
sen bnm mesajdan gerçekle kurmacayı nasıl çıakrdıysa bne d eaynısını yapabilirim
- - - Ekleme - - -
sen bnm neyi ne kadar okuduğum hakında atıp tutamazsın ayrıca sen dediğimin tersini ispat et tarih öğrencisi oalrak ya da jhocaların ispat etsin haremde my deki olaylar olmamıştır diye
oylese seenı prof yapalım nede olsa aynı kitapları okumussunuz)))))))
sana sölesin sen kanıtları koy tabi sadece adamın lafı değilseben kanıtlayamam ama hoca her türlü kanıtlar gel görüştürim seni
ya sen beni gerçekten anlamıyosun benim hangi mesajımda polat gerçek birini canlandırıyo dedim kaldıki hiç bi karakter bunu yapamaz ben sadece konu bakımından gerçekleri anlatuyo dedim inşallah bunu anlarsın.
polatın terminarötlüğü kurmaca öyle bir insna yok o yüzden bu dizi ya bilim kurgu ya da çizgi film seviyesinde
sen bnm mesajdan gerçekle kurmacayı nasıl çıakrdıysa bne d eaynısını yapabilirim
- - - Ekleme - - -
sen bnm neyi ne kadar okuduğum hakında atıp tutamazsın ayrıca sen dediğimin tersini ispat et tarih öğrencisi oalrak ya da jhocaların ispat etsin haremde my deki olaylar olmamıştır diye
tamam dinle o zmaan sana anlatsın sen d eforuma yazarsınaçıklayamaz diyoadam 60 yaşında 45 yılını tarihe adamış kimse de olamayn bilgi belgler elinde my nin rezalet olduğunu anlattı sınıfa bikaç bişey söyledi de ben pek dinlemedim yoksa yazardım
- - - Ekleme - - -
bana vermez elindeki kaynakları devlet alamamış bana vercek
görende sancak kanuni hareme girdiğinde emrede yanından ayrılmıyodu
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
- - Ekleme - - -
yav işte poalt gerçek bir karakteri canlandırıyor dizinin kıymetli senaristleri bir katili kahraman yapıyor üzerine süpermenlik ekliyor
tamam dinle o zmaan sana anlatsın sen d eforuma yazarsıntabi kaynağı gözünle gördüğüne dair yemin de edicen
- - - Ekleme - - -
ayy en azından adamın sevişeek çocuk yaptığına eminim
burda ne diyosun yukarda ne diyosun karar ver ayna mı konyamı ?
- - - Ekleme - - -
bence ona bile emin değilsin çünkü sadece svşrek çocuk olmaz .
sen demişin ki my gerçek karakterleri kaaralıyor vadi de aynı gerçek karakteri saptırarak analtıyor dedim anya kon ya yok yani
ayırca sevişmeden çocuk nasıl olurmuş bir anlat hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?