6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
emre sende bi karar ver b gerçek değil diyosun bide gerçekleri anlatan bi diziye laf ediyosun 90 derece dönme olmuyo
geröekle kurmaca oalyına nasıl geldin o mesajdan

poalt dümbeleğinin suriyeye girmesi kurmaca değil mi gerçekte bu imkansız

banane hürremden falan ben polat alemdarı o kişilerin gerçek halinden de daha çok seviyorum açık ve net
ben tarih nölümü öğrencisiyim bizim prof hocalarımız diziyi yerden yere vurdular başbakan açıklamasından önce daha sezon başında o adamdan iyi mi bilceksiniz siz adam hayatını tarihe adamış sen kimsin 17-18 yaşında ordan burdan duyduğun 3-5 şeyle diziyi savunuyon yok öyle bişey o kadar süper zekaysan burda harcanıyon be gülüm

ayy o porfesör sanki vahiyle alıyor bilgleri aynı kitapalrı okuyoruzayrıca o profesörün bile bilemz haremde ne olduğunu anca dönemin şartlarından tahmin eder herkes içni aynı olay geçerli

geröekle kurmaca oalyına nasıl geldin o mesajdan

poalt dümbeleğinin suriyeye girmesi kurmaca değil mi gerçekte bu imkansız

sen anlamakta güçlük çekiyosun heralde ben sana gerçekleri konu alıyo dedim sende burdan polatın sureyeye girmesini anladıysan haklısın belki o kurmaca ya muhaliflerin silah alması,suriyeyle yaşanan kriz,terör olayları vb.... birçok olay kurmacamı

adam hayatını adamış hayatını onlarca kitabı var tarihte bilmediği hiçbir şey yok ondaki kaynaklar kimsede yok öyle kütüphanede görebileceğin kaynaklar değil adamda öyle bilgiler var ki devlette yok o bilgiler bize de açıklamıyo açıklarsam ülke karışır diyo

- - - Ekleme - - -

xemre kendini prof la bir tutuyo yav sen nesin ne
internette okuduğun 3-5 yazıyla olmaz o işler

polatın terminarötlüğü kurmaca öyle bir insna yok o yüzden bu dizi ya bilim kurgu ya da çizgi film seviyesinde
sen bnm mesajdan gerçekle kurmacayı nasıl çıakrdıysa bne d eaynısını yapabilirim

- - - Ekleme - - -

sen bnm neyi ne kadar okuduğum hakında atıp tutamazsın ayrıca sen dediğimin tersini ispat et tarih öğrencisi oalrak ya da jhocaların ispat etsin haremde my deki olaylar olmamıştır diye

önce alıntı yapmayı becer cayna şangay ..

dediklerin karışmış hangisi benim lafım hangisi senin çorbaya dönmüş

burası yeri değil diyorsun ama işinize gelince vadiyi methetmek için nasılda ideolojik takılmayı beceriyorsun .. vadi tartışmalarında suriyede hak adalet arıyor diyen sensin ordaki zulümden bahseden zulmü vadi göz önğüne seriyor diyen masum insanda sensin ama ben işine gelmeyen eleştirilerde bulununca ideolojik takılıyorsun diye bana akıl verende sensin ideolojik takılmamdan rahatsızsan bu tarz cevap vermeme sebep olacak mesajlardan kaçın ideolojik takılan cengaverlere aynı dille cevap veririm diziyi dizi olarak değerlendirenede aynı dille cevap veririm yani işine geldiği yerden alma lafı ..

şunu itiraf edebilirsin cevap veremedim diyebilirsin burda işime gelmedi diyebilirsin ama lafı başka yönlere çekecek hareketlere girişme çok komik duruma düşersin

açıklayamaz o belgeleri çünkü asılsız adamalrın kafasındaki iftiralar onlar

ayy o porfesör sanki vahiyle alıyor bilgleri aynı kitapalrı okuyoruzayrıca o profesörün bile bilemz haremde ne olduğunu anca dönemin şartlarından tahmin eder herkes içni aynı olay geçerli

oylese seenı prof yapalım nede olsa aynı kitapları okumussunuz
)))))))

ben kanıtlayamam ama hoca her türlü kanıtlar gel görüştürim seni

ya sen beni gerçekten anlamıyosun benim hangi mesajımda polat gerçek birini canlandırıyo dedim kaldıki hiç bi karakter bunu yapamaz ben sadece konu bakımından gerçekleri anlatuyo dedim inşallah bunu anlarsın.

oylese seenı prof yapalım nede olsa aynı kitapları okumussunuz
)))))))

sağol bebişim öle bir isteğim yok

- - - Ekleme - - -

ben kanıtlayamam ama hoca her türlü kanıtlar gel görüştürim seni
sana sölesin sen kanıtları koy tabi sadece adamın lafı değilse

- - - Ekleme - - -

ya sen beni gerçekten anlamıyosun benim hangi mesajımda polat gerçek birini canlandırıyo dedim kaldıki hiç bi karakter bunu yapamaz ben sadece konu bakımından gerçekleri anlatuyo dedim inşallah bunu anlarsın.

yav işte poalt gerçek bir karakteri canlandırıyor dizinin kıymetli senaristleri bir katili kahraman yapıyor üzerine süpermenlik ekliyor

açıklayamaz diyo
adam 60 yaşında 45 yılını tarihe adamış kimse de olamayn bilgi belgler elinde my nin rezalet olduğunu anlattı sınıfa bikaç bişey söyledi de ben pek dinlemedim yoksa yazardım

- - - Ekleme - - -

bana vermez elindeki kaynakları devlet alamamış bana vercek

görende sancak kanuni hareme girdiğinde emrede yanından ayrılmıyodu

tamam dinle o zmaan sana anlatsın sen d eforuma yazarsın
tabi kaynağı gözünle gördüğüne dair yemin de edicen

- - - Ekleme - - -

görende sancak kanuni hareme girdiğinde emrede yanından ayrılmıyodu

ayy en azından adamın sevişeek çocuk yaptığına eminim

yav adam interneten 3-5 şey okumuş onla savunuyo hey Allah ım ya hangi tarihçi my düzgün dizi demiş tarihçiler bilmiyo sen biliyon tabi

- - - Ekleme - - -

hoca dan korkuyom soramam
adam derin devlet

burda ne diyosun yukarda ne diyosun karar ver anya mı konyamı ?

- - - Ekleme - - -

tamam dinle o zmaan sana anlatsın sen d eforuma yazarsın
tabi kaynağı gözünle gördüğüne dair yemin de edicen

- - - Ekleme - - -

ayy en azından adamın sevişeek çocuk yaptığına eminim

bence ona bile emin değilsin çünkü sadece svşrek çocuk olmaz .

Son düzenleme:
burda ne diyosun yukarda ne diyosun karar ver ayna mı konyamı ?

- - - Ekleme - - -

bence ona bile emin değilsin çünkü sadece svşrek çocuk olmaz .

sen demişin ki my gerçek karakterleri kaaralıyor vadi de aynı gerçek karakteri saptırarak analtıyor dedim anya kon ya yok yani
ayırca sevişmeden çocuk nasıl olurmuş bir anlat hele

sen demişin ki my gerçek karakterleri kaaralıyor vadi de aynı gerçek karakteri saptırarak analtıyor dedim anya kon ya yok yani
ayırca sevişmeden çocuk nasıl olurmuş bir anlat hele

ben sadece svşrk olmaz dedim diğer olayı anlatmayada ağlakım izin vermez hemde bu ortamda olmaz
vede son bişi hiç bisoruma cevap veremedin hep konuyu başka yere saptırdın neyse kal sağlıcakla