6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
ben sadece svşrk olmaz dedim diğer olayı anlatmayada ağlakım izin vermez hemde bu ortamda olmaz
vede son bişi hiç bisoruma cevap veremedin hep konuyu başka yere saptırdın neyse kal sağlıcakla :D

sorunu sor görseydim cvplardım :d

bişşeyi 2 kez yazıcak kadar aciz değilim görmediysen o senin gözlerinin sorunu ve 3.sü ben çıkıyorum söliceklerini saat 19:00 dan sonra cevaplarım hadi by :D

nereye ya ne güzel sohbet ediyorduk :)

cayna şangay kaçtı zaten ortada yok :))

bir takas kalıyor ondanda değişik bir laf çıkmaz şimdi yine beren gelince uçankuşun reytinglerini paylaşacağız diyecek :))

senden çok değişik laf çıkıyo zaten hep hayaller hayaller başka bişey yok biraz gerçekçi olun be

- - - Ekleme - - -

gülümmüş mematiden lafları söylüyolar :d

senden çok değişik laf çıkıyo zaten hep hayaller hayaller başka bişey yok biraz gerçekçi olun be

- - - Ekleme - - -

of be gülüm 1000 yıllık lafı abisine sarkan namus tiimsali memoşa mal ettin ya ne diyeyim iki kişiinni bindiği tır değildir:D

of be gülüm 1000 yıllık lafı abisine sarkan namus tiimsali memoşa mal ettin ya ne diyeyim iki kişiinni bindiği tır değildir:D

iki kişinin bindiği neydir :))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

bendende aynı laflar çıkıyorda biraz değişik laflar çıksın diye arkadaşa gitme dedim zaten :))

nereye ya ne güzel sohbet ediyorduk :)

cayna şangay kaçtı zaten ortada yok :))

bir takas kalıyor ondanda değişik bir laf çıkmaz şimdi yine beren gelince uçankuşun reytinglerini paylaşacağız diyecek :))

şu anda işteyim bıraz yogun merak etme kacmadım onu ıma edıyorsan cevap yazacam.ama ağzımdan yanlış kelımeler cıktıysa kusura bakma nıyetım kımseye hakaret etmek kımseyı kırmak deıldı .senı yada başkalarını kırdıysam benı mazur görün kusura bakmayın

vadideki kgt elemanı alptekin türkistanlı yok mu vadi forumuna konuk olcakmış vay be

şu anda işteyim bıraz yogun merak etme kacmadım onu ıma edıyorsan cevap yazacam.ama ağzımdan yanlış kelımeler cıktıysa kusura bakma nıyetım kımseye hakaret etmek kımseyı kırmak deıldı .senı yada başkalarını kırdıysam benı mazur görün kusura bakmayın

hayır kırılmadım ayrıca bu mesaj içinde teşekürler ben kolay kolay kırılmamda yeterki karşıdaki beni olduğumdan farklı göstermesin burda amaç sohbet çerçevesinde düşünceleri paylaşmak hoşça zaman geçirmek kimseyi kırmak gibi bir amaç yok zaten ..

eğer kırılmaya gelirsek forumda en kırılgan olmayan kişilerden biriyim baltayla vursalar kırılmam antremanlıyım bu konuda :))

vadideki kgt elemanı alptekin türkistanlı yok mu vadi forumuna konuk olcakmış vay be

o kgt dediğin kişiler bir masada oturmuş yaşı 80 i aşmış, ununu elemiş, eleğini asmış, çok bilmiş gibi görünen alzhaimer hastalığına bulaşmış yaşlılarmı :))

interntte herkes kambur u konuşuyo :d ne sahneydi ama sonda bi anda müziği verdiler uçurdu resmen :d tekrar tekrar izliyorum

hayır kırılmadım ayrıca bu mesaj içinde teşekürler ben kolay kolay kırılmamda yeterki karşıdaki beni olduğumdan farklı göstermesin burda amaç sohbet çerçevesinde düşünceleri paylaşmak hoşça zaman geçirmek kimseyi kırmak gibi bir amaç yok zaten ..

eğer kırılmaya gelirsek forumda en kırılgan olmayan kişilerden biriyim baltayla vursalar kırılmam antremanlıyım bu konuda :))

aynen öyle herkesın düşüncesi kendıne burdakı amaç sohbet etmek kimseyi ikna etme yeri deil.ben daha yenıyım aranıza gecen hafta katıldım .sizinle olmaktan memnunum

polatın kızını hayal ettiği yerde çalan dayan kalbim inanılmaz güzeldi gökhan kırdar dünün yıldızıdır bence

- - - Ekleme - - -

dayan kalbim çalınca aklıma ebru geldi hatice şendil :D onun şarkısıydı :D

interntte herkes kambur u konuşuyo :d ne sahneydi ama sonda bi anda müziği verdiler uçurdu resmen :d tekrar tekrar izliyorum

Notre Dame'ın Kamburu diye film ve kitap vardı takas muhteşem bir filmdir vadiyi yüze katlayıp bine böler onu izlemeni isterdim işte kalite orda :)

gökhan kırdar dizi müziklerinin padişahıdır yaptığı 100 lerce müzik hepsi birbirinden müthiş adam vadinin yıldızlarından