ben sadece svşrk olmaz dedim diğer olayı anlatmayada ağlakım izin vermez hemde bu ortamda olmaz
vede son bişi hiç bisoruma cevap veremedin hep konuyu başka yere saptırdın neyse kal sağlıcakla
sorunu sor görseydim cvplardım
ben sadece svşrk olmaz dedim diğer olayı anlatmayada ağlakım izin vermez hemde bu ortamda olmaz
vede son bişi hiç bisoruma cevap veremedin hep konuyu başka yere saptırdın neyse kal sağlıcakla
sorunu sor görseydim cvplardım
bişşeyi 2 kez yazıcak kadar aciz değilim görmediysen o senin gözlerinin sorunu ve 3.sü ben çıkıyorum söliceklerini saat 19:00 dan sonra cevaplarım hadi by
bişşeyi 2 kez yazıcak kadar aciz değilim görmediysen o senin gözlerinin sorunu ve 3.sü ben çıkıyorum söliceklerini saat 19:00 dan sonra cevaplarım hadi by
of be gülüm 1000 yıllık lafı abisine sarkan namus tiimsali memoşa mal ettin ya ne diyeyim iki kişiinni bindiği tır değildirsenden çok değişik laf çıkıyo zaten hep hayaller hayaller başka bişey yok biraz gerçekçi olun be
- - - Ekleme - - -
gülümmüş mematiden lafları söylüyolar
of be gülüm 1000 yıllık lafı abisine sarkan namus tiimsali memoşa mal ettin ya ne diyeyim iki kişiinni bindiği tır değildir
senden çok değişik laf çıkıyo zaten hep hayaller hayaller başka bişey yok biraz gerçekçi olun be
- - - Ekleme - - -
gülümmüş mematiden lafları söylüyolar
nereye ya ne güzel sohbet ediyorduk
cayna şangay kaçtı zaten ortada yok )
bir takas kalıyor ondanda değişik bir laf çıkmaz şimdi yine beren gelince uçankuşun reytinglerini paylaşacağız diyecek )
şu anda işteyim bıraz yogun merak etme kacmadım onu ıma edıyorsan cevap yazacam.ama ağzımdan yanlış kelımeler cıktıysa kusura bakma nıyetım kımseye hakaret etmek kımseyı kırmak deıldı .senı yada başkalarını kırdıysam benı mazur görün kusura bakmayın
Maç iki gruptada zirvede olur.
vadi inşallah artarak şovuna devam eder özete 4 saat 41 dk kaldı
- - - Ekleme - - -
yav he he
Görecez yarın Vadiyi.
biz vadiyi hep görüyoz seni görelim yeter komik
vadideki kgt elemanı alptekin türkistanlı yok mu vadi forumuna konuk olcakmış vay be
hayır kırılmadım ayrıca bu mesaj içinde teşekürler ben kolay kolay kırılmamda yeterki karşıdaki beni olduğumdan farklı göstermesin burda amaç sohbet çerçevesinde düşünceleri paylaşmak hoşça zaman geçirmek kimseyi kırmak gibi bir amaç yok zaten ..
eğer kırılmaya gelirsek forumda en kırılgan olmayan kişilerden biriyim baltayla vursalar kırılmam antremanlıyım bu konuda )
interntte herkes kambur u konuşuyo ne sahneydi ama sonda bi anda müziği verdiler uçurdu resmen tekrar tekrar izliyorum
gökhan kırdar dizi müziklerinin padişahıdır yaptığı 100 lerce müzik hepsi birbirinden müthiş adam vadinin yıldızlarından