6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
ben my için gerçek demedim farkındaysan :D

gerçek demedin belki doğrudur gerçek demediysen ozaman o gerçek olmayan dizi gerçek kişilerin adını kullanmasın ayıptır
polat gerçekde devlet düşmanı birisi olsa bile senaryo ekibi bunu düzeltmeyi bilip gerçek kişilerin adını kullanıp sahtekarlık yapmıyo
ve sana gerçek olmayan dizilerinle mutluluklar diliyorum :D

ben senın ne yazdığını gayet ıyı anladım ama sorun şu sen anlamamazlıktan geliyorsun bu senın tarzın demek kı

aga o işine gelmeyince anlamamaz gibi görünür çaktırma mesela vadinin sinek gibi ezdiğini kabullenemiyo :d

- - - Ekleme - - -

herkes haddini bilecek vadi adamı varya ezer geçer parçalar yerleyeksan eder :D

ben senın ne yazdığını gayet ıyı anladım ama sorun şu sen anlamamazlıktan geliyorsun bu senın tarzın demek kı

anladığın şeye cevap vermek zorundasın

çok net sordum senin demokrasi havarisi kesilen başbakanın irandaki mollalardan veya amerikanın kucağındaki suudilerin demokrasi anlayışını neden eleştirmez

haksızlıklara karşı cengaver kesilen güdümlü senaryo hazırlayan polatın neden buralardaki şleyh takımını dize getirmez anladıysan cevap ver :))

gerçek demedin belki doğrudur gerçek demediysen ozaman o gerçek olmayan dizi gerçek kişilerin adını kullanmasın ayıptır
polat gerçekde devlet düşmanı birisi olsa bile senaryo ekibi bunu düzeltmeyi bilip gerçek kişilerin adını kullanıp sahtekarlık yapmıyo
ve sana gerçek olmayan dizilerinle mutluluklar diliyorum :D

biraz adını değiştirseler de çakmasak köfteyi nesim malki nedim malik suikastle ölen yahudi işadamalrı biri sözde kurgu biri gerçek :D
ayrıca ayıp dene biş iyok harem süs aracı değil 13 öçocuğu da leylekler getirmiyor

aga o işine gelmeyince anlamamaz gibi görünür çaktırma mesela vadinin sinek gibi ezdiğini kabullenemiyo :d

- - - Ekleme - - -

herkes haddini bilecek vadi adamı varya ezer geçer parçalar yerleyeksan eder :D

ocağı bekle ocakta kaz polat çevirmesi var menüde :))

menüde beren bayıldı beren şiş çöp şiş beren yarık beren kebap beren pilavı beren dürüm beren köfte vs. çeşitlerimiz mevcuttur :d :d
kahvaltıda berenli yumurta var :d
içecek olarak beren 3 ü 1 arada :d :d :d

konu yıne muhteseme getırmıs takas :D oda ab 12 total 11 alıo sarmayın bırbırınize :d

- - - Ekleme - - -

konu yıne muhteseme getırmıs takas :D oda ab 15 total 11 alıo sarmayın bırbırınize :d

helal olsun kreys vadiyi elek gibi eler hürrem, vadi kim hürreme rakip olmak kim :)

menüde beren bayıldı beren şiş çöp şiş beren yarık beren kebap beren pilavı beren dürüm beren köfte vs. çeşitlerimiz mevcuttur :d :d
kahvaltıda berenli yumurta var :d
içecek olarak beren 3 ü 1 arada :d :d :d

üçü bir arada içeçeklerin üçte biri polata düşüyor ikisini beren kapacak az kaldı :))

beren zaten şiş kadar bişey vadi ezer ama kötü ezer af yok :d

polat mangal vadisinde beren şiş yiyecek :d

bizim burda mangal vadisi var çok meşhur çakallar vadiden parayı götürüyolar :d
azerbaycanda da polat alemdar restaurant varmış revan diyodu :d

- - - Ekleme - - -

hürrem süt içerken polat kafa kesiyodu beyler kendinizi kandırmayı bırakın artık vadi ülkenin gerçeğidir kabul etsenizde etmesenizde bu bi gerçek sevmek zorunda değilmisiniz amma saygı göstermek zorundasınız bu ülke 10 yıldır vadi izliyo 10 :D

- - - Ekleme - - -

hürrem süt içerken polat kafa kesiyodu beyler kendinizi kandırmayı bırakın artık vadi ülkenin gerçeğidir kabul etsenizde etmesenizde bu bi gerçek sevmek zorunda değilmisiniz amma saygı göstermek zorundasınız bu ülke 10 yıldır vadi izliyo 10 :D

oha tarihe saygıdan bahsedene bak padişah annesini uyduruk polat karakteriyle aşağılıyor :d
bundna soınra my eleştirlerin bitmiştir senn öyle bir hakkın yok

- - - Ekleme - - -

işte olaydaki mevzu budur çakallar vadiye üşüşmüş haberiniz yok siz hala hak hukuktan bahsediyorsunuz :))