6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
destereye kasma diyor sanırım :))))))

lafta bana gelen taşı ben anladım ama bu arada sana gelen taşıda sen anladınmı anladıysan sorun yok :))

- - - Ekleme - - -

Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin bence, kimsenin de yanında olması gerekmiyor dizileri izlerken. İstediğini izle sen bence :) Ayrıca insanlar hemcinslerinden de hoşlanabilir, bir sürü insan var hemcinsinden hoşlanan. Neden burada insanların belden aşağısıyla ilgileniyoruz ki, isteyen sevdiği dizileri izlesin, yorumlar yapsın amaç bu değil mi zaten? Zevklerimizi eleştirme hakkımız yok bence

tabiki hemcinslerinden hoşlananlar olabilir vadiyi izleyenlere bişey demedik ama bu tarz eleştiriler genelde o tarfat geliyorda açıklama yapayım dedim :))

- - - Ekleme - - -

yanlış anlamısin. normal hayatından değil. alıntıladıgim yazinda karıştırmışsin :))))) sana kadın dizileri hep niye izliyor diyorlar sen kadınlar izlemeyi sevıyom diyon. ikisi ayrı şeyler yani

görsel açıdan daha güzel onları izlemek bunun başka açıklaması yok beyazsoy ne desem yani güzel kızlar dururken ben gidip parlak polatamı takılıyorum desem :)

- - - Ekleme - - -

he işte o dediğinde senn izlediğin dizilerde olur hadi eyvallah :D

gerçek hayattada olur recep ama biz erkekliğimize fok sürülmesin diye genelde kabul etmekte sorlanırız bu durumu :))

kurtlar vadisi birebir gerçeklerin ta kendısıdır son 4 5 bölümdür suriye olaylarını anlatıyor baas rejımının ne kadar gaddar ne kadar zalım olduğunu esadın bu gücünü ruslardan aldığını insanları haplayarak kendı halkının üstüne saldığını kardeşi kardeşe vurdurduğunu o kadar güzel anlatıyor kı benım ıcın polat onu vurmuş yüz kere vurulmuş ona bişey olmamış beyazsoy arkadaşın belırttıgı gıbı polatın kurtulma sahnesı bana görede saçmaydı.ama ben ona bakmıyorum kı ben vurdu kırdıyla ılgılenmıyorum kı ben çevremizde meydana gelen bu zulumu bütün çıplaklılığıyla bize aktarmasına bakıyorum .geçeklerı sankı ders verır gibi bıze aktarıyor.bu sadece 4 bölümlük gerçekler baştan başlarsam kitap yetmez .kurtlar vadısı tarıhtır yakın geçmişte olan hadiseleri tüm çıplaklığıyla bize aktarmıştır aktarmayada devam edecektır .gelecektende bahseder kurtlar vadisi 97 bölümlük kısmında delı hıkmetı polıs sorguya alır ve muhabbete başlarlar.yıl 2005 tır polıse şunu der 2007 dekı cumhurbaşkanlığı seçiminin halk tarafından yapılabılırlılıgınden bahseder.ve ne olmuştur 2007 çumhurbaşkanını halk secmıştır.işte bu kadar da ılerıye projeksyon tutan bır dızıdır.şunuda unutmamak lazım demın polatın kurtulma sahnesını bende eleştırmıstım ancak şunu unutmamak lazım bu dızı dıger bırcok dızı gıbı bır evde gecmıyor bırcok yerde cekımler yapılıyor ve sınema tadında bırakın onlarda ınsan hatalar elbette olacak bıraz uzun oldu ama hakkınızı helal edın .delı hıkmetın sahnesını youtube dan buraya eklıyecek olursa sevınırım ben bıraz bılgısayar cahılıyımde sanırsam 91 yada 93, bölüm olacak

vadi gerçekten çok iyi gitmiş totalde 14.92 abde 11.25 reyting alarak gerçekten mütiş gitmiş , fb maçı totalde ort.7.7 abde 8.2 reytingle beklediğimden az izlenmiş , kayıp şehirde yine çok güzledi ama düşüş yaşamış totalde 5.54 abde 6.77 reyting almış

- - - Ekleme - - -

tabiki hemcinslerinden hoşlananlar olabilir vadiyi izleyenlere bişey demedik ama bu tarz eleştiriler genelde o tarfat geliyorda açıklama yapayım dedim :))

[/QUOTE]

ben seni anladım :)

alıntı yapmayı beceremesem de :D

Son düzenleme:
xemre ne taktiği yav vadi yi izle beğenmezsen istediğini yaparım yapmayan da şerefsizdir akıllara zarar bi bölüm sitelre falan bakıyom vadi ilk sezonlarını aratmıyor inanılmaz bişey yazıyo herkes vadi patlatacak dedim tns yi de sbt yi de patlattı

- - - Ekleme - - -

ben dünden beri gitmiyom bu hafta tatil yapıyom :D vize sonrası güzelmiş :D

anlamadın galiba vadide yeni bir olay yok polat sürekli türkiye sorunlarının peşinde

- - - Ekleme - - -

Destere sen Vadinin karşisinda rakip yok diyorsun ama unutmaki bu sezon en çok rakibi olan dizi Vadiydi. işte siralama
1.Suskunlar
2.Kotu Yol.
3.Veda
4.Umutsuz Ev Kadinlari
5.Zengin Kiz, fakir oğlan
6.Ağir Roman Yeni Dunya
7.Maçlar
8.Kayip Şehir
rakip kelimesinin sözlük anlamıkna bakın bir sonra mesaj yazın mesajlarınız mantık sınırlarını aşıyor

- - - Ekleme - - -

oha adam vadinin kalitesine laf ediyo yuhh be kardeşim yuhh ya yukarda Allah var adamlar döktürdü resmen
bak bu bölümü izle beğenmezseniz fotomu foruma koyarım hadi :D

- - - Ekleme - - -

belki şaka yapıyo ama iftiradan da öte bu haksızlık adamların dün çektiği bölümü sinemada aylarca çekemiyolar müzikler varya damı uçurur vadi müzikleri dehşet dehşet

hah işte sinemada aylarca uğraşıyolar vadie kalitesiz oluyor beceremiyolar işi:D

arkadaş tartışmaları okudum da Kurtlar Vadisi Pusu .... bırakmış hepsini millet kendi halinde verin karşılarına beren saati tecavüz olsalar savunurlar Kurtlar da özgürlük azim mücadele devlet sevgisi Allah kelamı ediliyo çekemiyolar onlar izlesinler bildiklerini

o dedikelrin olsa izleriz heralde adam öldürmek meşrudur deniyor vadide nikahsız çouk yap deniyor gerçekte devlet düşmanı olan adam devleti için çalışmış gösteriyolar biz ouyumuyoruz be gülüm

- - - Ekleme - - -

my nin karşısında rakip yok bunun en basit örneği arka sokakların tekrarı 7.olmuş bugün ilk 10 da yok :D

ah be gülüm zkfo yu vadiye rakip saymışın ssakrya fırat ı my ye rakip olarak göstermemişin nerde kaldı objektyiflik

bu bölüm enfesti, harikaydı,süperdi,efsaneydi,muhteşemdi,zevkliydi,acıklıydı.bu bölüm her duyguyu tattık.haine her bölüm yaklaşılıyor gibi.nesrinin ölümüyle şok olduk.kambur sahnesi mükemmeldi.haftaya daha iyi bir bölüm geliyor.reytinglerde süper.

kurtlar vadisi birebir gerçeklerin ta kendısıdır son 4 5 bölümdür suriye olaylarını anlatıyor baas rejımının ne kadar gaddar ne kadar zalım olduğunu esadın bu gücünü ruslardan aldığını insanları haplayarak kendı halkının üstüne saldığını kardeşi kardeşe vurdurduğunu o kadar güzel anlatıyor kı benım ıcın polat onu vurmuş yüz kere vurulmuş ona bişey olmamış beyazsoy arkadaşın belırttıgı gıbı polatın kurtulma sahnesı bana görede saçmaydı.ama ben ona bakmıyorum kı ben vurdu kırdıyla ılgılenmıyorum kı ben çevremizde meydana gelen bu zulumu bütün çıplaklılığıyla bize aktarmasına bakıyorum .geçeklerı sankı ders verır gibi bıze aktarıyor.bu sadece 4 bölümlük gerçekler baştan başlarsam kitap yetmez .kurtlar vadısı tarıhtır yakın geçmişte olan hadiseleri tüm çıplaklığıyla bize aktarmıştır aktarmayada devam edecektır .gelecektende bahseder kurtlar vadisi 97 bölümlük kısmında delı hıkmetı polıs sorguya alır ve muhabbete başlarlar.yıl 2005 tır polıse şunu der 2007 dekı cumhurbaşkanlığı seçiminin halk tarafından yapılabılırlılıgınden bahseder.ve ne olmuştur 2007 çumhurbaşkanını halk secmıştır.işte bu kadar da ılerıye projeksyon tutan bır dızıdır.şunuda unutmamak lazım demın polatın kurtulma sahnesını bende eleştırmıstım ancak şunu unutmamak lazım bu dızı dıger bırcok dızı gıbı bır evde gecmıyor bırcok yerde cekımler yapılıyor ve sınema tadında bırakın onlarda ınsan hatalar elbette olacak bıraz uzun oldu ama hakkınızı helal edın .delı hıkmetın sahnesını youtube dan buraya eklıyecek olursa sevınırım ben bıraz bılgısayar cahılıyımde sanırsam 91 yada 93, bölüm olacak

uzun ve mantıklı cümleler kullanmışsın tebrik ederim ama senin bahsettiğin diziden çok belgesel tarzı bir anlatımı ifade ediyor ..

ikiincisi var olan olaylardan yola çıkıp geleceğe dair tahmin yürütürken bu tahminlerden 100 tanesi tutmaz 1 tanesi tutar bu tesadüftür başka bir olağanüstü durum değildir

suriyedeki zulmü tek yönlü iktidarın istediği şekilde anlatmakta bir başarı değil yalakalık örneğidir suriyedeki zulüm iki türlüdür bir iktidarın halka zulmü ikincisi bizim iktidarımızında destekte bulunduğu güya suriyeye özgürlük getirecek çeteleşmiş grubun zulmüdür ..

eğer dizi sadece suriye hükümetinin zulmünü gösteriyorsa burda birilerine yalakalık yapıyor demektir ..

ayrıca suriyedeki zulüm şimdiki bir olay değil belki 50 yıldır var vadinin aklına suriye karışıncamı bu zulüm geldi şimdi başbakan tayyiple esat arası güllük gülistanlık olsaydı aynı diziyi çekebilirmiydi polat cesaret bunu gerektirir ama bu cesarette yok vadide ve yapımcısında ..

arap devletlerinin hangisinde demokrasi var suudilerdemi var mısırdamı var yemendemi var hepsi demokrasiden nasibini almamış amerika uşağı şeyh tayfası tarafından yönetiliyor zulüm anlatmayı kendine görev edinen polat gitsin bir numaralı ABD uşağı suudi arabistandaki zulmü anlatsınki ona dürüstçe cesurca film yapıyor diyelim güdümlü dizi senaryosu oluşturmak ne zamandan beridir takdir görüyor ????

ne sanıyodun vadi muhteşem gibi gerçekle kurmacanın karısımı . bazen kurmacayi abartıp amerikan üstünden adam kacirdigi olmuyor değil :)))) ama asla acem ajanı belli olmasın diye ajanın üzerine acem dogmesı yapacak kadar vadıcıler ucmadı :))))))))))))

diziyi izleyip yorum yaparsan bu iddanın asılsız olduğunu anlarsın :D
vadide olanların yüzde 90 u güüncel olay kalanları da konsolosluk basıp adam öldürme savaşa neden olur hele kiş incirlik e girmek kimsenin haddine değil halka gaz veriyolar halk görmek istediğini görüyor ve izliyor

- - - Ekleme - - -

bazıları kadın-erkek dizisi saçmalığına getirmiş diziyi kusura bakmasınlar kadın dizisindeki kadınlar daha ilgi çekici polattan
ayrıca vadinin inandırıcılığına inansam ben10 izlerim :D

Son düzenleme:
Vadi süper izlenmis 15 e dayanmis gelecek hafta 16 yi zorlar ab de yükselir tabi bunlar daha isinma turlari ocak olunca daha da yükselecek vadi
özet de iyi gitmis artik sıkıldım biri su özetimizi gecsin :D

Vadi süper izlenmis 15 e dayanmis gelecek hafta 16 yi zorlar ab de yükselir tabi bunlar daha isinma turlari ocak olunca daha da yükselecek vadi
özet de iyi gitmis artik sıkıldım biri su özetimizi gecsin :D

ocağa kadar epey bir zorlar kendini vadi ocakta ev sahibine devreder perşembeyi, vites düşürüp 6 reytingle rölantide gider :)

muhteşemin yasaklananmasını karşı gelenler kurtların yasaklanmasıni gönülden istemeleri ne kadar demokrat değil mi :)))))

emre vadiyi izlemegibi ne kadar belli. vadi gündemi takip ediyor. gerçi izlese anlar mi bilemeyeceğim :))))))

muhteşemin yasaklananmasını karşı gelenler kurtların yasaklanmasıni gönülden istemeleri ne kadar demokrat değil mi :)))))

emre vadiyi izlemegibi ne kadar belli. vadi gündemi takip ediyor. gerçi izlese anlar mi bilemeyeceğim :))))))
konudaki bundan önceki mesajımı oku da yaz :D izleyip izlemediğimi kafandan nilemezsin
my ile vadiyi karıştırma konuyu değiştirme çabalarından vazgeç

uzun ve mantıklı cümleler kullanmışsın tebrik ederim ama senin bahsettiğin diziden çok belgesel tarzı bir anlatımı ifade ediyor ..

ikiincisi var olan olaylardan yola çıkıp geleceğe dair tahmin yürütürken bu tahminlerden 100 tanesi tutmaz 1 tanesi tutar bu tesadüftür başka bir olağanüstü durum değildir

suriyedeki zulmü tek yönlü iktidarın istediği şekilde anlatmakta bir başarı değil yalakalık örneğidir suriyedeki zulüm iki türlüdür bir iktidarın halka zulmü ikincisi bizim iktidarımızında destekte bulunduğu güya suriyeye özgürlük getirecek çeteleşmiş grubun zulmüdür ..

eğer dizi sadece suriye hükümetinin zulmünü gösteriyorsa burda birilerine yalakalık yapıyor demektir ..

ayrıca suriyedeki zulüm şimdiki bir olay değil belki 50 yıldır var vadinin aklına suriye karışıncamı bu zulüm geldi şimdi başbakan tayyiple esat arası güllük gülistanlık olsaydı aynı diziyi çekebilirmiydi polat cesaret bunu gerektirir ama bu cesarette yok vadide ve yapımcısında ..

arap devletlerinin hangisinde demokrasi var suudilerdemi var mısırdamı var yemendemi var hepsi demokrasiden nasibini almamış amerika uşağı şeyh tayfası tarafından yönetiliyor zulüm anlatmayı kendine görev edinen polat gitsin bir numaralı ABD uşağı suudi arabistandaki zulmü anlatsınki ona dürüstçe cesurca film yapıyor diyelim güdümlü dizi senaryosu oluşturmak ne zamandan beridir takdir görüyor ????

bak yazdığın bır cümleyı okudum geresını okumaya gerek yok senın sorunun vadıyle deıl hukumetle anlasıldı desene kardesım bunu baştan bu kadar dıl dökmezdık vadı bahane .bak sana bışey söylıyeyım bende behsat ç yı sevmem benım düşüncelerımın tam tersidir hiçte haz etmem verdiği mesajlardan. tam vadi karşıtı amma ben senın gıbı benım düşüncelerime değerlerime ters diye behsata laf söylemem söylemedimde .bir iş kaliteli bir yapımsa kalitelidir seyredilir ama sen işe ideolojik bakıyorsun

- - - Ekleme - - -

bak yazdığın bır cümleyı okudum geresını okumaya gerek yok senın sorunun vadıyle deıl hukumetle anlasıldı desene kardesım bunu baştan bu kadar dıl dökmezdık vadı bahane .bak sana bışey söylıyeyım bende behsat ç yı sevmem benım düşüncelerımın tam tersidir hiçte haz etmem verdiği mesajlardan. tam vadi karşıtı amma ben senın gıbı benım düşüncelerime değerlerime ters diye behsata laf söylemem söylemedimde .bir iş kaliteli bir yapımsa kalitelidir seyredilir ama sen işe ideolojik bakıyorsun

- - - Ekleme - - -

bence sen bu ülkenin başbakanına saygılı ol sevmeyebılırsın ama ıstersen terbıye sınırlarını aşma istersen

konudaki bundan önceki mesajımı oku da yaz :D izleyip izlemediğimi kafandan nilemezsin
my ile vadiyi karıştırma konuyu değiştirme çabalarından vazgeç

ızlesen vadinin % 0 gündemi takip ediyor der mıydin china arkadaş özetlemiş ışte nasıl gündemi takip ettiğini senin defıklerınle alakası va mi :)))

ızlesen vadinin % 0 gündemi takip ediyor der mıydin china arkadaş özetlemiş ışte nasıl gündemi takip ettiğini senin defıklerınle alakası va mi :)))
beyazsoy ne diyor diyorum ben de yüzde 90 ı güncel oaly kalanları kurmaca sadece demek istedim yazım hatası :d
zaten kalan yüzde 10 luk kurmaca vadiyi dibe inditriyor

beyazsoy arkadaş bırak boşver arkadaşların vadiyle sorunu yok anlattıkları canlarını sıkıyor ideolojik takılıyorlar.biraz evvel destere arkadaş bunu çok güzel ikrar etti

beyazsoy arkadaş bırak boşver arkadaşların vadiyle sorunu yok anlattıkları canlarını sıkıyor ideolojik takılıyorlar.biraz evvel destere arkadaş bunu çok güzel ikrar etti

vadide hangi ideoloji savunuluyordu milliyetçilik mi ahlaksızlık mı neo osmanlıcılık mı yoksa hepsi çorba mı oldu