destereye kasma diyor sanırım )))))
lafta bana gelen taşı ben anladım ama bu arada sana gelen taşıda sen anladınmı anladıysan sorun yok )
- - - Ekleme - - -
Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin bence, kimsenin de yanında olması gerekmiyor dizileri izlerken. İstediğini izle sen bence Ayrıca insanlar hemcinslerinden de hoşlanabilir, bir sürü insan var hemcinsinden hoşlanan. Neden burada insanların belden aşağısıyla ilgileniyoruz ki, isteyen sevdiği dizileri izlesin, yorumlar yapsın amaç bu değil mi zaten? Zevklerimizi eleştirme hakkımız yok bence
tabiki hemcinslerinden hoşlananlar olabilir vadiyi izleyenlere bişey demedik ama bu tarz eleştiriler genelde o tarfat geliyorda açıklama yapayım dedim )
- - - Ekleme - - -
yanlış anlamısin. normal hayatından değil. alıntıladıgim yazinda karıştırmışsin )))) sana kadın dizileri hep niye izliyor diyorlar sen kadınlar izlemeyi sevıyom diyon. ikisi ayrı şeyler yani
görsel açıdan daha güzel onları izlemek bunun başka açıklaması yok beyazsoy ne desem yani güzel kızlar dururken ben gidip parlak polatamı takılıyorum desem
- - - Ekleme - - -
he işte o dediğinde senn izlediğin dizilerde olur hadi eyvallah
gerçek hayattada olur recep ama biz erkekliğimize fok sürülmesin diye genelde kabul etmekte sorlanırız bu durumu )