6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
kambur da bi iş olduğunu daha 2 bölüm önce anladım suriyeli psikopata çay dökmüştü o zamandan şüphelendim ama asla 1 numara olduğu aklıma gelmemişti senaristler inanılmaz zeki kimsinin aklından geçmemiş herkes öyle diyo bende bişey olduğunu anladım ama 1 numara olduğu aklımın ucunun ucundan geçmezdi

- - - Ekleme - - -

pana sitesi kitlenmiş galiba açamaıyom yoğunluktan :D

- - - Ekleme - - -

vadi müthiş mesajlar vermeye devam ediyor dün kara ağaca sevgilisinin ismini yazan birini görüp onlar sayesinde yaşıyoz falan filan deyip bırakmadı helal olsun

kambur da bi iş olduğunu daha 2 bölüm önce anladım suriyeli psikopata çay dökmüştü o zamandan şüphelendim ama asla 1 numara olduğu aklıma gelmemişti senaristler inanılmaz zeki kimsinin aklından geçmemiş herkes öyle diyo bende bişey olduğunu anladım ama 1 numara olduğu aklımın ucunun ucundan geçmezdi

- - - Ekleme - - -

pana sitesi kitlenmiş galiba açamaıyom yoğunluktan :D

aslında pananın kilidini hiç açmasalarda polat içerde kalsa hiç fena olmayacak bırak kilit altında kalsın... vatana millete zararı dokunuyor vatandaşın :)

Kurtıar Vadisini tebrik ediyorum. Bu sezonun en yüksek oranını almış.

Vadiciler "Kayıp Şehir" maçla çakışınca hüsrana uğrayacak dediler ama çok iyi direnmiş. Dizi boşluk dizisi olmadığını kanıtladı

Umutsuz Ev kadınları KVP ile fazla çakışınca azıcık düşüş yaşadı

revan daha nereye düşecek 5 zaten kanal d memnun değildir yakında onu da postalar uek gün değiştirir 2-3 hafta sonra kayıp p2 olur

ciddi ciddi soruyom siz beren in vadiyle yarışabileceğini düşünüyonuz mu :D 15 alıyo 15 :D tns de yeni dizi gelecek ve vadiyi geçecek :D

ilk bölümler yarısamıyabilir ama sonraki bölümler yarısabilir belli olmaz ama vadinin kemik izleyicisi var yav her hafta :d

ciddi ciddi soruyom siz beren in vadiyle yarışabileceğini düşünüyonuz mu :D 15 alıyo 15 :D tns de yeni dizi gelecek ve vadiyi geçecek :D

yarışmaz beren sadece fırtına gibi esip fark atar vadiye :))

vadiyle yarışması için aynı oranları alması lazım ama berenin ilk bölümü total 15 ab 18 olur diğer haftalar total 20 ab de 25 olur.. vadide 6 reytingle gökyüzüne bakar Allaha dua eder beren bitsin diye :)

gelsin ocak artık gerçekler ortaya çıksın tek isteğim bu :D

fatmagülün finali sbt de 10 zor almıştı vadi tnt iken ve güçsüzken şike olayını söylemeye gerek yok
vadi şimdi sbt de 16 alıyo :D
vedadan kayıptan ne farkı olacak 2 yukarı alır en fazla

Takasr Beren Vadiyi geçince yüz ifadeni çekip buraya koyarmısın ya.Çok merak ediyom :d

hala 4 diyo yav :d vadi aşkı memnuyu ezdi geçti ne 4 yılı 2006 daki tekrarlardan bahsetmiyorum tam 3 ay vadi tekrarıyla bereni ezmiş 3 ay :D

- - - Ekleme - - -

Maç iki gruptada zirvede olur.

vadi inşallah artarak şovuna devam eder özete 4 saat 41 dk kaldı

- - - Ekleme - - -

yav he he :d

Görecez yarın Vadiyi.

biz vadiyi hep görüyoz seni görelim yeter komik :d

hep görüyoz zaten komik :d

Takasr Beren Vadiyi geçince yüz ifadeni çekip buraya koyarmısın ya.Çok merak ediyom :d

beren vadiye geçermi vadide polat ve onun yaverlerinden oluşan bir senaryo var birde iş olsun diye bölüm boyunca bir iki kez gözüken etkisiz bayanlardan oluşmuş :))

beren başrol ister kaliteli senaryo ister yanında kendi kalitesine uygun yardımcı oyuncular ister bunların hiçbiri vadide yok :))