6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
ya bırak allah aşkına bin kere yazdım işiniz gücünüz haremi dikizlemek uşak bahcıvana bahcıvan usaga şoför hepsıne mantıgıyla tarıhı yalan yanlış aksettırerek ınsanların kafasını bulandıran dizileri baş tacı yaptınız senın değerlerıne uygun olabılır bana ters sen bu tur olaylardan memnunsun ben deılım asıl sen cok komıksın

ya bırak allah aşkına bin kere yazdım işiniz gücünüz haremi dikizlemek uşak bahcıvana bahcıvan usaga şoför hepsıne mantıgıyla tarıhı yalan yanlış aksettırerek ınsanların kafasını bulandıran dizileri baş tacı yaptınız senın değerlerıne uygun olabılır bana ters sen bu tur olaylardan memnunsun ben deılım asıl sen cok komıksın

hah işte bnm kanıtım var sen haremd ene olduğuna dair kanıtın yok oyüzden boş bu laflar benm kanıtım tüm vadicilerin vadi gerçekleri anlatıyor sözleri o sözlere göre poaltın gerçek kişiliği bu devlete düşman biri ama dizide kahraman oldu haremde my deki olayların olmadığını kanıtl bir de konuşalım sonra

KVP Maça Rağmen Süper Gitmiş Tebrikler :U :U :U
maç bile geçemediyse kvpyi intikam hiç geçemez!

hah işte bnm kanıtım var sen haremd ene olduğuna dair kanıtın yok oyüzden boş bu laflar benm kanıtım tüm vadicilerin vadi gerçekleri anlatıyor sözleri o sözlere göre poaltın gerçek kişiliği bu devlete düşman biri ama dizide kahraman oldu haremde my deki olayların olmadığını kanıtl bir de konuşalım sonra
ya arkadaş kusura bakma ne yazdığın anlaşılıyor nede anlatmak ıstedıgın anlayan varsa bana bı anlatsın

sende polatın gerçekde devlet düşmanı birisi olduğunu açıkla emre

vadide hangi ideoloji savunuluyordu milliyetçilik mi ahlaksızlık mı neo osmanlıcılık mı yoksa hepsi çorba mı oldu

vadi suan dış işleri bakanı davutoğlunun vizyonunu takip ediyor. ama daha önce ulusalcı-ergenekoncu cızgıdeydı o cızgıdeyken emre ve destre kurtlardan kopamıyordu :)))))) kurtlar ergenekon operasyonun baslamasi ile ideoloji değiştirip(soner yalcının dizıden ayrilmasi ile ) akpye yakın olunca önce showdan sonra stardan ayrıldı bu süreçte emre ile desterede kurtlardan ayrıldı :)))))))

vadi suan dış işleri bakanı davutoğlunun vizyonunu takip ediyor. ama daha önce ulusalcı-ergenekoncu cızgıdeydı o cızgıdeyken emre ve destre kurtlardan kopamıyordu :)))))) kurtlar ergenekon operasyonun baslamasi ile ideoloji değiştirip(soner yalcının dizıden ayrilmasi ile ) akpye yakın olunca önce showdan sonra stardan ayrıldı bu süreçte emre ile desterede kurtlardan ayrıldı :)))))))

benm ideolojim yoktur öle bnm tek bir oy verme riterim var ona da tek bir parti uyuyor şu an :D
akp ye yakın olması ondan uzaklaşması umrumda değil beni ilgilendiren senaryodaki saçmalıklar ben10 seviyesinde senaryo var ayrıca vadiye belgesdel derkend e haklıyım izliyorsan belgeselde hep güçlü olan hayvan kazanır kaybetmişliği yoktur polat da bu adına ne denirse artık aslan rolnde her türlü avlanıyor ölme ihtimali yok

- - - Ekleme - - -

sende polatın gerçekde devlet düşmanı birisi olduğunu açıkla emre

diziyi izliyosan birazda gerçeği biliyosan sen bilirinp oaltın gerçekte kimi canlandırdığını eğer 10 senedir bunu bilmedne izliyosan bnm sorunum değil

not: türkiyede hiç bir cumhurbaşkanı halk tarafından seçilmemıstır. vadi bunu dediyse yine karava yapmış :)))

arkadaşlar kopyalıyorum yapıştıramıyorum neden

- - - Ekleme - - -

ha my nin kalitesi ha akasya durağının kaliesi bunlar eşit kalitesizlikteki berbat diziler yataktan çıkmıyo kanuni :d

benm ideolojim yoktur öle bnm tek bir oy verme riterim var ona da tek bir parti uyuyor şu an :D
akp ye yakın olması ondan uzaklaşması umrumda değil beni ilgilendiren senaryodaki saçmalıklar ben10 seviyesinde senaryo var ayrıca vadiye belgesdel derkend e haklıyım izliyorsan belgeselde hep güçlü olan hayvan kazanır kaybetmişliği yoktur polat da bu adına ne denirse artık aslan rolnde her türlü avlanıyor ölme ihtimali yok

- - - Ekleme - - -

diziyi izliyosan birazda gerçeği biliyosan sen bilirinp oaltın gerçekte kimi canlandırdığını eğer 10 senedir bunu bilmedne izliyosan bnm sorunum değil

senin bu dediğine görede kanuni uçkuruna düşkün birini canlandırıyo öylemi

beyazsoy arkadaş bırak boşver arkadaşların vadiyle sorunu yok anlattıkları canlarını sıkıyor ideolojik takılıyorlar.biraz evvel destere arkadaş bunu çok güzel ikrar etti

beyazsoy arkadaşa akıl vereceğine önce dediklerime cevap verseydin keşke hükümete laf gelince niye 180 derece çark ettin hanı suriyedeki zulümden bahsediyordun :) noldu senin cevap veremeyeceğin alanlaramı girdik :)

behzat ç ye muhalifim ama eleştirmiyorum diyorsun eleştirmemen senin sorunun bence beğenmiyorsan eleştir özgür bir ülkedeyiz gerektiğinde hükümetide topa tutarız muhalefetide özgürlüğün hakkını vermek lazım kendi kabına çekilip dünyayı içindeki kavanozdan seyretmektense dışarı çık sende bir katkıda bulun şakşakcılık yapmakla olmuyor bu işler :))

vadi rakiplerini sinek gibi ezerek rakiplerine korku salmaya devam ediyor :d

my rezalet yazıklar olsun insan biraz saygı çerçevesinde dizi yapar adam haremden çıkmayı bırak yataktan inmiyo yuhhhh be kalitesizlikte rakipsiz :d

- - - Ekleme - - -

anlama kabiliyetiyle ilgili bir sorun sanırım, ben okuyunca anlıyorum mesela kişiden kişiye değişiyor :)

sen farklı bi hayal dünyasında olduğun için kafana göre takıl sorun yok :d

my rezalet yazıklar olsun insan biraz saygı çerçevesinde dizi yapar adam haremden çıkmayı bırak yataktan inmiyo yuhhhh be kalitesizlikte rakipsiz :d

- - - Ekleme - - -

sen farklı bi hayal dünyasında olduğun için kafana göre takıl sorun yok :d

klasik takas kvp çöğlü
ğünden iş çıkamayacağını anladı ve my ye sardı :d

yazıklar olsun böyle dizi yapanlara insan biraz kaliteli yapar düzgün yapar my gibi rezaletini ne gördüm ne duydum başbakan bile söylüyo rezillik kalitesizlikte son nokta bi bölüm yatak odasında geçer mi geçer masraf yok bişey yok :d ben ten de daha fazla masraf oluyo seslendirme falan :d bunda o da yok rezillik :d

- - - Ekleme - - -

yazıklar olsun böyle dizi yapanlara insan biraz kaliteli yapar düzgün yapar my gibi rezaletini ne gördüm ne duydum başbakan bile söylüyo rezillik kalitesizlikte son nokta bi bölüm yatak odasında geçer mi geçer masraf yok bişey yok :d ben ten de daha fazla masraf oluyo seslendirme falan :d bunda o da yok rezillik :d