sen bunu 260 bölümdür anlamadıysan ben sana ne anlatayım.kendın bul
iki günde ff vadici huyu bulaşmış sana da devletin düşmanlarını dost kahraman gösteren diziyi savunup da kendimi gülünç duruma düşeürmem
sen bunu 260 bölümdür anlamadıysan ben sana ne anlatayım.kendın bul
ya bırak allah aşkına bin kere yazdım işiniz gücünüz haremi dikizlemek uşak bahcıvana bahcıvan usaga şoför hepsıne mantıgıyla tarıhı yalan yanlış aksettırerek ınsanların kafasını bulandıran dizileri baş tacı yaptınız senın değerlerıne uygun olabılır bana ters sen bu tur olaylardan memnunsun ben deılım asıl sen cok komıksın
ya arkadaş kusura bakma ne yazdığın anlaşılıyor nede anlatmak ıstedıgın anlayan varsa bana bı anlatsınhah işte bnm kanıtım var sen haremd ene olduğuna dair kanıtın yok oyüzden boş bu laflar benm kanıtım tüm vadicilerin vadi gerçekleri anlatıyor sözleri o sözlere göre poaltın gerçek kişiliği bu devlete düşman biri ama dizide kahraman oldu haremde my deki olayların olmadığını kanıtl bir de konuşalım sonra
hah işte bnm kanıtım var sen haremd ene olduğuna dair kanıtın yok oyüzden boş bu laflar benm kanıtım tüm vadicilerin vadi gerçekleri anlatıyor sözleri o sözlere göre poaltın gerçek kişiliği bu devlete düşman biri ama dizide kahraman oldu haremde my deki olayların olmadığını kanıtl bir de konuşalım sonra
vadide hangi ideoloji savunuluyordu milliyetçilik mi ahlaksızlık mı neo osmanlıcılık mı yoksa hepsi çorba mı oldu
vadi suan dış işleri bakanı davutoğlunun vizyonunu takip ediyor. ama daha önce ulusalcı-ergenekoncu cızgıdeydı o cızgıdeyken emre ve destre kurtlardan kopamıyordu ))))) kurtlar ergenekon operasyonun baslamasi ile ideoloji değiştirip(soner yalcının dizıden ayrilmasi ile ) akpye yakın olunca önce showdan sonra stardan ayrıldı bu süreçte emre ile desterede kurtlardan ayrıldı ))))))
sende polatın gerçekde devlet düşmanı birisi olduğunu açıkla emre
benm ideolojim yoktur öle bnm tek bir oy verme riterim var ona da tek bir parti uyuyor şu an
akp ye yakın olması ondan uzaklaşması umrumda değil beni ilgilendiren senaryodaki saçmalıklar ben10 seviyesinde senaryo var ayrıca vadiye belgesdel derkend e haklıyım izliyorsan belgeselde hep güçlü olan hayvan kazanır kaybetmişliği yoktur polat da bu adına ne denirse artık aslan rolnde her türlü avlanıyor ölme ihtimali yok
- - - Ekleme - - -
diziyi izliyosan birazda gerçeği biliyosan sen bilirinp oaltın gerçekte kimi canlandırdığını eğer 10 senedir bunu bilmedne izliyosan bnm sorunum değil
beyazsoy arkadaş bırak boşver arkadaşların vadiyle sorunu yok anlattıkları canlarını sıkıyor ideolojik takılıyorlar.biraz evvel destere arkadaş bunu çok güzel ikrar etti
senin bu dediğine görede kanuni uçkuruna düşkün birini canlandırıyo öylemi
ya arkadaş kusura bakma ne yazdığın anlaşılıyor nede anlatmak ıstedıgın anlayan varsa bana bı anlatsın
anlama kabiliyetiyle ilgili bir sorun sanırım, ben okuyunca anlıyorum mesela kişiden kişiye değişiyor
anlama kabiliyetiyle ilgili bir sorun sanırım, ben okuyunca anlıyorum mesela kişiden kişiye değişiyor
my rezalet yazıklar olsun insan biraz saygı çerçevesinde dizi yapar adam haremden çıkmayı bırak yataktan inmiyo yuhhhh be kalitesizlikte rakipsiz
- - - Ekleme - - -
sen farklı bi hayal dünyasında olduğun için kafana göre takıl sorun yok