6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
tüm pana film çalışanlarına çaycısından yönetmenine teşekkür ediyoruz Allah başımızdan eksik etmesin vadi biterse perşembe tv izlemem hayatta böyle bir dizi yok

vadide ise flsh tv kalitesindediir :dpolat farketmesn diye iyice saflaştırmışlardır sahneyi

muhteşemdeki çok berbattı kurtlardki daha iyi.. iranlılar ajanlarının ajan oldugunu anlamasın diye kıza iranlı bir ailenin dögmsini yaptırmış:))))) bu muhteşemdeki zekaya hayran olmamak mümkün değil.. :))))))

kurtlardaki adam fena değildi iyi oynuyordu

sbt de 15-16 kesin
tns 14 kesin kaç alcaz acaba rekor kesin geldi :D
3 defa 16 gördük oha :d
bu oranları sadece gs-manu maçı gördü :D
o değilde ben çok merak ediyorum bu diziyi nasıl 1 haftada çekiyolar çok merak ediyorum

vadide ki oyuncular müthiş ötesi müzikler anlatmaya gerek yok gökhan kırdar destan yazmış resmen senaryo dünyada yok
raci şaşmaz,bahadır özdener,cüneyt aysan
Allah başımızdan eksik etmesin bu adamlar varya anlatılamaz helal olsun size helal böyle müthiş bir iş çıkarmak inanılmaz

muhteşemdeki çok berbattı kurtlardki daha iyi.. iranlılar ajanlarının ajan oldugunu anlamasın diye kıza iranlı bir ailenin dögmsini yaptırmış:))))) bu muhteşemdeki zekaya hayran olmamak mümkün değil.. :))))))

kurtlardaki adam fena değildi iyi oynuyordu
2012 ile 1530 ları karşılaştıran birine lafım yok saygıyla eğiliyorum

Intikamın geldiği zamanlarda bölümler böyle olursa kanal d gün değişikliği yapar