WesTxCoasT
Favori Üye
Yok böyle bir bölüm yok böyle bir reyting saat 23.00 da 16.5 reyting nedemek maçtan iyi VADİ tüm türkiye demek.
12.31/6.28= 1.96
Matematik hocana selamlar. Bilgisine sağlık. Sana da bu bilgileri aktarmış
2012-2005=7 sene. Neredeyse 8 olacak yapma
snn şu mantığı bir de atv kavrasa da normal satinde başlasa görsek durumu
- - - Ekleme - - -
snn şu mantığı bir de atv kavrasa da normal satinde başlasa görsek durumu
oha rekor gelişmeye devam ediyo vadiye az bu az23:00 - 23:15 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 16.5 , 2) KANALD: 4.46 , 3) STAR: 1.65 , 4) SHOW: 1.64 , 5) STV: 1.49
Abi nası bir dizidir muhteşem bölüm
Kambur helal olsun senaryo diye buna derim ben işte.
aman boşverdim gitti senn mesajları destere anlıyor işteemre bir kez de dediğimi bir kerede anla yahuu. ))) bir mesajı bana 10 kez yazdırıyon ))) ben maç kurtların reytingini düşürmüyor demiyorum.. maç olmadıgında ekranı 90 kurtlar vadici açarken ( bir kısmı internetten izleirm diye düşüyor olabilir) maç olunca 100 vadici açıyor 80i vadi izliyor 20 si maç izliyor . maç bitince nasıl olsa tv nin başındayım vadiyi izleyeyim diyor vadiye takılıyor.. inşallah bu kez anlaşılmıştır
emre bir kez de dediğimi bir kerede anla yahuu. ))) bir mesajı bana 10 kez yazdırıyon ))) ben maç kurtların reytingini düşürmüyor demiyorum.. maç olmadıgında ekranı 90 kurtlar vadici açarken ( bir kısmı internetten izleirm diye düşüyor olabilir) maç olunca 100 vadici açıyor 80i vadi izliyor 20 si maç izliyor . maç bitince nasıl olsa tv nin başındayım vadiyi izleyeyim diyor vadiye takılıyor.. inşallah bu kez anlaşılmıştır
kambur sahnesi ne var yahuu ezelde kaç defa hatta dün muhteşemde bile yaptılar( gerçi muhteşemdeki biraz amatörceydi)