6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Yok böyle bir bölüm yok böyle bir reyting saat 23.00 da 16.5 reyting nedemek maçtan iyi VADİ tüm türkiye demek.

snn şu mantığı bir de atv kavrasa da normal satinde başlasa görsek durumu

- - - Ekleme - - -

snn şu mantığı bir de atv kavrasa da normal satinde başlasa görsek durumu

emre bir kez de dediğimi bir kerede anla yahuu. :)))) bir mesajı bana 10 kez yazdırıyon :)))) ben maç kurtların reytingini düşürmüyor demiyorum.. maç olmadıgında ekranı 90 kurtlar vadici açarken ( bir kısmı internetten izleirm diye düşüyor olabilir) maç olunca 100 vadici açıyor 80i vadi izliyor 20 si maç izliyor . maç bitince nasıl olsa tv nin başındayım vadiyi izleyeyim diyor vadiye takılıyor.. inşallah bu kez anlaşılmıştır

oha rekor gelişmeye devam ediyo vadiye az bu az :D
Abi nası bir dizidir muhteşem bölüm

Kambur helal olsun senaryo diye buna derim ben işte. :D

şu an söyleyecek tek kelime yok bu nasıl dizidir bu nasıl müzikleridir akıl alır gibi değil ya yemin ediyorum böyle dizi yok yav yok inanılmaz güzel izleyip de hayran kalmayan olursa adam değilim ulan dünyanın gelmiş geçmiş en büyük dizisi
kambur ne çıktı öyle yav :D

kambur sahnesi ne var yahuu ezelde kaç defa hatta dün muhteşemde bile yaptılar( gerçi muhteşemdeki biraz amatörceydi)

emre bir kez de dediğimi bir kerede anla yahuu. :)))) bir mesajı bana 10 kez yazdırıyon :)))) ben maç kurtların reytingini düşürmüyor demiyorum.. maç olmadıgında ekranı 90 kurtlar vadici açarken ( bir kısmı internetten izleirm diye düşüyor olabilir) maç olunca 100 vadici açıyor 80i vadi izliyor 20 si maç izliyor . maç bitince nasıl olsa tv nin başındayım vadiyi izleyeyim diyor vadiye takılıyor.. inşallah bu kez anlaşılmıştır
aman boşverdim gitti senn mesajları destere anlıyor işte :d

aga bu bölümün reytingi ölçülemez kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir bölüm kelime bulamıyorum şu an bu nedir yarabbi nasıl bu kadar muhteşem olabilir aklım almıyo yav almıyo

vadiyi vadi yapan en önemli şey müziklerdir diye düşünüyorum şu müzikler adamı uçurur yeminle uçurur

kimse kanal d nin tutan planınan bahsetmiyor. ne oldu bu tuttan plana yahuu :))))))))))))))))))