6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
bu bölüme laf söyleyen adama diyeceğim tek şey olur Allah tan kork derim o kadar

şimdiden bu bölüm yapılıyosa berene karşılama töreni pana napar artık beni aşıyo orası aklım o akdarına yetmez :d kaç haftadır söylüyorum vadi ocak a yaklaştıkça tavan yapıyo tam tavandayken beren gelirse 3 haftada gün değiştirir

takas kardesimin yüregine saglik, bölüme dair söylenecek herseyi tek tek söylemis zaten. Benin ekleyebilecegim hic birsey yok. Bu bölüm tarif edilmez bir sekildeydi.

Basta SENARYO ekibi olmak üzeri TÜM Pana Film ekibine buradan YÜREKTEN tesekkür ediyorum.. Unutulmaz bir bölüm izledik.

kanal d de yürek varsa bereni perşembeye koyar o kadarını söylüyom :D

takas kardesimin yüregine saglik, bölüme dair söylenecek herseyi tek tek söylemis zaten. Benin ekleyebilecegim hic birsey yok. Bu bölüm tarif edilmez bir sekildeydi.

Basta SENARYO ekibi olmak üzeri TÜM Pana Film ekibine buradan YÜREKTEN tesekkür ediyorum.. Unutulmaz bir bölüm izledik.

aga kelimeler kifayetsiz kalıyo bu adamlar nasıl yapar bu kadar inanılmaz bişeyi onu düşünüyom yok böyle dizi yok
açık ara türk televizyonlarının en büyük dizisi bunu inkar edenlere diyecek söz yok

zengın kız 9.8 gormus ab de sbt guven olmuo 1.5 poan kırpın 14 alır totalde ab 12 alır 21:45 olayı olmaz aga 1 saat reklamsız yayınlandı ben olsam reklam verırdım zaten maca 6 poan fark atmıs anlıklarda sbt gore fark 5 olur ama reklam gelırı tam alırsın my 17 dk dan fazla reklamsız yayın yapmıo :) vadı ve atv buyuk ıs çıkardı tnt gıbı aksatmıoda berenın 1.olması artık ımkansız

tahminleri söyleyin aga :D

ben
total 14 küsür ab 12
diyorum fazla uçup üzülmek istemiyorum :D bu bölümün reytingi 30 dur

- - - Ekleme - - -

tnt aklıma gelince tiksiniyom resmen tiksiniyom vadi o zaman da müthiş ötesiydi ama kanal berbattı be

zengın kız 9.8 gormus ab de sbt guven olmuo 1.5 poan kırpın 14 alır totalde ab 12 alır 21:45 olayı olmaz aga 1 saat reklamsız yayınlandı ben olsam reklam verırdım zaten maca 6 poan fark atmıs anlıklarda sbt gore fark 5 olur ama reklam gelırı tam alırsın my 17 dk dan fazla reklamsız yayın yapmıo :) vadı ve atv buyuk ıs çıkardı tnt gıbı aksatmıoda berenın 1.olması artık ımkansız

işte böyle yorumları bekliyrouz darısı Beren'cilere

Neftçi son maçında Interle deplasmanda 2 2 berabere kalarak tarihi bir skor elde etti

kayıp ve umutsuz fena eziliyo kanal d çarşamba aldığı oranları almasına karşın 3 e 4 e katlanıyo adamlar aciz kaldı resmen :d
kötü yol
veda
umutsuz ev kadınları
kayıp şehir

sıradaki gelsin :D

- - - Ekleme - - -

mahoni vadici zaten aga gereken cevabı verir :D