kayıp ve umutsuz fena eziliyo kanal d çarşamba aldığı oranları almasına karşın 3 e 4 e katlanıyo adamlar aciz kaldı resmen
kötü yol
veda
umutsuz ev kadınları
kayıp şehir
sıradaki gelsin
- - - Ekleme - - -
mahoni vadici zaten aga gereken cevabı verir![]()
mahonı yarın benı unutma mutlaka yarın kendımı sana hatırlatacam
şu peugeout reklam olayı nedir ben görmedim.
aga demedi deme kanal d den ben herşeyi beklerim adamlar korkudan cumaya atarlarsa şaşırmayınvadiye ezileceğini bile bile koyarlarsa tebrik edecem
- - - Ekleme - - -
aga peugeout reklamında vadinin kısa bir müziği çalıyo![]()
kanal d ile atv yi karıştırdın galiba![]()
hayran kaldımne desem dilim tutuldu 2012 de çekilen dizi her türlü 2012 şartları olmalı dönemi önemsiz
fener 3 yemıs![]()
yoo kanalların alayı aynı![]()
yok merak etme her kanalda aynı acizlik yok![]()
inan muhteşemin senaristlerin yaptıgı mantık htasını acemler bırak 1530 sadece 30 yılında bilem yapmaz)))))))))))
aga demedi deme kanal d den ben herşeyi beklerim adamlar korkudan cumaya atarlarsa şaşırmayınvadiye ezileceğini bile bile koyarlarsa tebrik edecem
- - - Ekleme - - -
aga peugeout reklamında vadinin kısa bir müziği çalıyo
- - - Ekleme - - -
internetten bulup eklicem o reklamı![]()
reklamsız değil be gülüm dgene boşa savurdun mesajı tutmadıne gibi
kanal d yalan dünyayı kayıp şehiri uek yı falan reklamsız oynatıyo resmen acizlik değilde ne![]()
aga bende sevindim ama fenerli kardeşlerimin hatrına bişey yazmıyomvalla hiç numaradan üzüldüm falan demicem çok sevindim 3 yediğine
![]()
merak etme senn hata dediğin hşeyin açıklamsı var izleseydin hürrem ile rüstem arasndaki konuşmayı köfteyi çakardın![]()
şimdi mi aklına geldi köfte.))))))))) bu hatayı hiç bir köfte kurtaramaz
ATV'^ye özel bi reklam mı yaptılar acaba sadece bugün yayınlamak içinyoksa Vadicilere yağ çekmek içn mi
![]()
şimdi mi aklına geldi köfte.))))))))) bu hatayı hiç bir köfte kurtaramaz
xemre ne bloğundan bahsediyon komik duruma düşme saat 9-10 arası blok yaptı geri kalan 10 dk da bir reklam nerdeyse komik
- - - Ekleme - - -
hahahaha köfte![]()
aga içli köfte mi çiğ köfte mi
![]()