kayıp ve umutsuz fena eziliyo kanal d çarşamba aldığı oranları almasına karşın 3 e 4 e katlanıyo adamlar aciz kaldı resmen
kötü yol
veda
umutsuz ev kadınları
kayıp şehir
sıradaki gelsin
- - - Ekleme - - -
mahoni vadici zaten aga gereken cevabı verir
mahonı yarın benı unutma mutlaka yarın kendımı sana hatırlatacam
şu peugeout reklam olayı nedir ben görmedim.
aga demedi deme kanal d den ben herşeyi beklerim adamlar korkudan cumaya atarlarsa şaşırmayın vadiye ezileceğini bile bile koyarlarsa tebrik edecem
- - - Ekleme - - -
aga peugeout reklamında vadinin kısa bir müziği çalıyo
kanal d ile atv yi karıştırdın galiba
hayran kaldım ne desem dilim tutuldu 2012 de çekilen dizi her türlü 2012 şartları olmalı dönemi önemsiz
fener 3 yemıs
yoo kanalların alayı aynı
yok merak etme her kanalda aynı acizlik yok
inan muhteşemin senaristlerin yaptıgı mantık htasını acemler bırak 1530 sadece 30 yılında bilem yapmaz )))))))))))
aga demedi deme kanal d den ben herşeyi beklerim adamlar korkudan cumaya atarlarsa şaşırmayın vadiye ezileceğini bile bile koyarlarsa tebrik edecem
- - - Ekleme - - -
aga peugeout reklamında vadinin kısa bir müziği çalıyo
- - - Ekleme - - -
internetten bulup eklicem o reklamı
reklamsız değil be gülüm dgene boşa savurdun mesajı tutmadı blok reklam vadinin yaptığı yapıyor yani demek ki vadi de aciz sana göre iyiymiş kabul ettiğin içni sağolne gibi
kanal d yalan dünyayı kayıp şehiri uek yı falan reklamsız oynatıyo resmen acizlik değilde ne
aga bende sevindim ama fenerli kardeşlerimin hatrına bişey yazmıyom valla hiç numaradan üzüldüm falan demicem çok sevindim 3 yediğine
merak etme senn hata dediğin hşeyin açıklamsı var izleseydin hürrem ile rüstem arasndaki konuşmayı köfteyi çakardın
şimdi mi aklına geldi köfte. ))))))))) bu hatayı hiç bir köfte kurtaramaz
ATV'^ye özel bi reklam mı yaptılar acaba sadece bugün yayınlamak için yoksa Vadicilere yağ çekmek içn mi
şimdi mi aklına geldi köfte. ))))))))) bu hatayı hiç bir köfte kurtaramaz
xemre ne bloğundan bahsediyon komik duruma düşme saat 9-10 arası blok yaptı geri kalan 10 dk da bir reklam nerdeyse komik
- - - Ekleme - - -
hahahaha köfte aga içli köfte mi çiğ köfte mi