5 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
90 dakika reklamsız giden ATV ve STAR'ı izleyicileri düşünüp parayı geri plana attıkları için tebrik ediyorum,bu zamanda böyle kanallar kalmadı.

öyle izleyici düşünmek mi olur adamların çişi gelse nolacak bilalin adamı çatıdan atmasını mı beklicekler dila ile rızanın kavuşmasını mı :F

90 dakika çok uzun bir zaman değil,kesince daha çok rahatsız oluyor insan.

Öbgzk 110. Bölüm fragmanı şimdi gördüm ve beynimden vurulmuşa dödün.. Harika ya harika. Maç olmasaydı totel 9'u görürdü.. Çok feci bi fragman hazırlamışlar...

90 dakika reklamsız giden ATV ve STAR'ı izleyicileri düşünüp parayı geri plana attıkları için tebrik ediyorum,bu zamanda böyle kanallar kalmadı.

ne alaka parayı geri plana atmakla sen onların muhasebesini mi tutuyon belki öyle daha çok kazanıyolardır adama bak ya :D
her kanal 1 saatte 15 dk reklam alıyo değişen hiçbişey yok başta sonda vermek bişey değiştirmez hatta sonda verilen reklamın reytingi daha yüksek olduğundan daha çok kazandırır senin edngame olduğuna eminim...

ne alaka parayı geri plana atmakla sen onların muhasebesini mi tutuyon belki öyle daha çok kazanıyolardır adama bak ya :D
her kanal 1 saatte 15 dk reklam alıyo değişen hiçbişey yok başta sonda vermek bişey değiştirmez hatta sonda verilen reklamın reytingi daha yüksek olduğundan daha çok kazandırır senin edngame olduğuna eminim...

tartışılacak en son kişilerden biriyle tartıştıtğın için tebrik ediyorum :)

Arka Sokaklar reklam 23.00 4. kuşak galiba. Yoksa 5. mi ? :F

Beyaz Show`u izleyeceğim. Bekliyorum. Gonca ve Sarp var.

Kim Milyoner Olmak İster? yeni bölümüylebu akşam 23.15'de atv'de!

Dİa 7 yİ bİle gÖremez olmus tabİ gÖrmez İÇİnİ sikiyolar İzlerken

Ben demiştim Rza baba bi 30 dakika reklamsız gitsin 12 alır diye. :D Hatta neredeyse 13.

Arka Sokaklar bugün çok fazla reklam verdi. Nedendir bilmiyorum ama bir aralık reklamlı, bir aralık reklamsızdı. 1 saat reklamsız gitse rahat 13 falan alırdı.