5 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arka Sokaklar söylenene göre reklama girmiş. Bakalım reklamda nasıl reyting alacak? Yine zirvede olacak mı?

Arka Sokalar işi çözmüş,4 ayda bir biri vuruluyor ve diziyi canlandırıyor,bakalım bu yılki sezon finalinde kaç kişi vurulacak?

@RevaN reklamı kimse izlemez,izlememeli.karagül izlenmiştir.

Öfff öbgzk fragman hala çıkmAmış. Merhamet bile çarşamba olmasına rağmen orda yeni fragmanı ama öbgzk'den hala ses seda yok...

@xemrexxx Total dizilerinden kaçacaksın,sıkar insanı.kanallar kaçmasın ama,Total dimdik durur her daim,A/B oynak.

@mrt-06 teşekkür ederim beğenin için,bana kalırsa Fox dışında her kanal hata etti,dizi seçerken ilk bakılması gereken senarist,bu ikili de işi biliyor,patlama yapmasalar bile kanalı idare ederler.
Haklısın bu ikili yanlış hatırlamıyorsam Melekler Korusu'nu yazmıştı gayet iyi bir diziydi ama sonradan entrika entrika dizide tat kalmamıştı diziyi izlemiyorum ama umarım bu dizide sonu kötü olmaz.

Arka Sokalar dışındaki yapımlar da kendine gelmeye başladı.

Haklısın bu ikili yanlış hatırlamıyorsam Melekler Korusu'nu yazmıştı gayet iyi bir diziydi ama sonradan entrika entrika dizide tat kalmamıştı diziyi izlemiyorum ama umarım bu dizide sonu kötü olmaz.

Cidden melekler korusunun ilk sezonu çok güzeldi. Beğenerek izlediğim nadir dizilerdendi :)

Bu arada Arka Sokaklarda kullanılan ev Akasya Durağında Osman aganın evi değilmiydi? :)

Bu ikilinin(sema-Eylem) sorunları da bu,tüm dizileri uzun sürüyor ve ikinci sezondan itibaren sıkıyor.Karadayı bu imajı yıkabilir.