Arka Sokalar işi çözmüş,4 ayda bir biri vuruluyor ve diziyi canlandırıyor,bakalım bu yılki sezon finalinde kaç kişi vurulacak?
Haklısın bu ikili yanlış hatırlamıyorsam Melekler Korusu'nu yazmıştı gayet iyi bir diziydi ama sonradan entrika entrika dizide tat kalmamıştı diziyi izlemiyorum ama umarım bu dizide sonu kötü olmaz.@mrt-06 teşekkür ederim beğenin için,bana kalırsa Fox dışında her kanal hata etti,dizi seçerken ilk bakılması gereken senarist,bu ikili de işi biliyor,patlama yapmasalar bile kanalı idare ederler.
21:30 - 21:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 6.16 , 2) KANALD: 5.87 , 3) ATV: 5.19 , 4) FOX: 5.03 , 5) SHOW: 4.24@RevaN reklamı kimse izlemez,izlememeli.karagül izlenmiştir.
Yakup belki bu hafta yayınlanmaz malum maç var.Öfff öbgzk fragman hala çıkmAmış. Merhamet bile çarşamba olmasına rağmen orda yeni fragmanı ama öbgzk'den hala ses seda yok...
Haklısın bu ikili yanlış hatırlamıyorsam Melekler Korusu'nu yazmıştı gayet iyi bir diziydi ama sonradan entrika entrika dizide tat kalmamıştı diziyi izlemiyorum ama umarım bu dizide sonu kötü olmaz.
@xemrexxx Total dizilerinden kaçacaksın,sıkar insanı.kanallar kaçmasın ama,Total dimdik durur her daim,A/B oynak.
Yakup belki bu hafta yayınlanmaz malum maç var.