5 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Başkalarının deşarj olmak için girmediğini nerden anlıyorsun?

Madem izlediğin dizi 2 reyting alsa izlersin, o zaman izlediğin 3 yapımdan başka bütün yapımlara neden saldırıyorsun?

Hergün saldıracak bir yapım buluyorsun ve ister istemez tartışmalara giriyorsun.

Pazartesi: Yalan Dünya, Karadayı
Salı: Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Çarşamba: Muhteşem Yüzyıl
Perşembe: İntikam
Cuma: Huzur Sokağı
Haftasonu: Ben Bilmem Eşim Bilir

İzlemediğin halde kötülediğin yapımlar. Sen sevmesende bunların bir seveni, izleyeni var. Bari onlara saygı göster. Survivor`a biri bi laf dese hemen kızıyorsun ama bunu düşünmüyorsun.

Eskiden bu kadar negatif değildin. Şimdi kendi mesajlarını bir-bir oku. Bir tane pozitif mesajın yok. İnsanın içini karartıyorsun.

Kesinlikle! Eskiden bu kadar negatif değildim bunu doğru çözmüşsün.

Artık neden böyle davrandığımı da sadece takas'a söyledim. Bazı nedenlerim var...

- - - Ekleme - - -

Yalnız Karagül bana göre değil fazla domestik ama çekimleri çok iyi valla helal güzel çekmişler avşar filmden beklemezdim...

Kesinlikle! Eskiden bu kadar negatif değildim bunu doğru çözmüşsün.

Artık neden böyle davrandığımı da sadece takas'a söyledim. Bazı nedenlerim var...

- - - Ekleme - - -

Yalnız Karagül bana göre değil fazla domestik ama çekimleri çok iyi valla helal güzel çekmişler avşar filmden beklemezdim...
Neyse, sen bilirsin.

Kime kızıp, nispet yapıyorsun bilmiyorum ama bu seni olduğundan farklı gösteriyor. Deşarj olmak için girebilirsin foruma (çoğu kişi gibi) ama bu senin kendini olduğundan farklı göstermen gerektiği demek değil.

Ya bu hafta dusunsenize haftalik reytinglerde totalde arka sokaklar zirvede oluyormus :):) bu dizi cok acaip ya vallaha helal olsun tebrikler ;-)

karagül Karagül karagül.ece-melek kadın senarist çiftinden sonra sema-eylem çifti de fırtınalar koparıyor."kara"lı dizilerde iş var,karadayı,karagül.

Vay vay diloş'ta senaryo biraz iyileşmiş gibi sanki? Dila'nın ağalık hallerini beğendim. Ama şu aptal aşık işine girdiler yine kanal değiştirip benzemez kimse sanaya akıyoruz. :D

Karagül ikinci olur mu ki?Cumaları renklenecek sanki,ümit var.