5 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet :) öbgzl ilk sezon osmanın denize düştüğü bölüm. Aşkı memnun ki de final bölümü :)
Vay anasını, öyle bir gecer zamankinin 19 reyting kaybi var desenize...

Eskiden reytingler ama yüksekmis

arka sokaklar 10.21 reyting almış çok şaşırdım bukadar yüksek beklemiyodum haftalıklardada zirvede olur ama gelecek hafta 2-3 reyting düşer ab 6.01 reyting alarak orda da zirvede 😱 , dila hanım 5.92 reyting alarak yine 2. sırada ab 4.68 reyting alarak iyi gitmiş , huzur sokağı 4.87 ye kadar düşmüş abde ise 5.78 alarak iyi gitmiş , karagül 3.64 reyting alarak iyi gitmiş ab 3.56 reyting almış

Vay anasını, öyle bir gecer zamankinin 19 reyting kaybi var desenize...

Eskiden reytingler ama yüksekmis

Ama öyle düşünme. Agb olsaydı gerçekler ortada olurdu o zaman öbgzk 14 falan alırdı. Tns hem az reyting veriyo denek nedenli ve erkek ağırlıklı.. Niye arka bu sene altın cağı yaşıyo ? Çünkü tns erkek ağırlıklı olduğu için. Düşün muhteşemi bile geçmiş arka.. Burdan bile anlıyoruz tns nin erkek ağırlığını:)

Ohooho Rıza Baba şov yapmış şov hem total hem AB zirvede Yalan Dünyadan çok daha iyi gittiği kesin Cuma günleri rakipsiz. :F

Karagül'ün bölüm sonu nasıl heyecanlı bitti ben de Murat sandım ama Ebru gilmiş @xBUGRAx @Billy Kane

Huzur'a bak ne kadar düşmüş.Tez elden Feyza & Bilal'in yolları ayrılmalı.

Bugün Ankara'da hava tek kelimeyle mükemel! Özlemişiz böyle havaları...

Reytingler daha düşer bu akşam söyleyeyim. Eve girmeye hiç niyetim yok. :D