5 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arka Sokaklar bugün uçacak gibi. Yine vurulma var. :D Böyle klişelerle dolu dizilerde total hep yüksek olur. :D

Totalde 9 reytingi geçer, ama A/B`de düşüşler nedeniyle 5`e ulaşamaz gibi. Belki de ulaşır. Orasını bilemem.

Arka Sokaklar ayni kalir, HS toparlar gibime geliyor. Dila ayni kalir

Gerçekten reytingi çok önemsiyorsun ve hayatının bir parçası olmuş galiba.

Ben 100. kez söylüyorum. İkisini de yorumlarım. Benim hayatım forumdan ibaret değil. Hergün girip yorum yazacağım diye bir şey yok.

Sen söylüyordun izlediğim dizi 2 reyting alsa da izlerim. Ama şimdi reytinge göre sınıflandırıyorsun.

Biraz forumdan uzaklaş istersen. Gerçek hayata atıl bence.

Şimdi "benim çok sosyal hayatım var" klişesini söyleyip kandırmaya çalışma bizi. Onu söyleyeğini de biliyorum zaten.

"Gerçekten reytingi çok önemsiyorsun ve hayatının bir parçası olmuş galiba.

Biraz forumdan uzaklaş istersen. Gerçek hayata atıl bence."

Bu sözleri size söyleyen benim, şimdi de sözlerimi mi çaldın. :)))))

Ben reytingi tabiki de önemsemem, reytingi her şeyin önünde tutan sürekli bir hiç uğruna günlerce vadi-beren tartışması yapan sizsiniz. :)) Her gün gece asosyal olarak forumda takılan sizsiniz. :))

Ben ise sadece deşarj olmak için giriyorum. :))

"Sen söylüyordun izlediğim dizi 2 reyting alsa da izlerim. Ama şimdi reytinge göre sınıflandırıyorsun."

Ben hala söylüyorum zaten 2 reyting aslada izlerim kaç alırsa alsın izlerim yeter ki reytingin düşüklüğü dizinin saçmalamasından kaynaklanmasın…

1 Erkek 1 Kadın’ı türkmaxtan beri yıllarıdr izlerim. Reytingi hep düşük ama hep komik ve takip edeceğim…

Sen ciddi ciddi benim yazdıklarımı çözümleyemiyorsun…

- - - Ekleme - - -

öehhhhhh rıza baba özetle 6 almış!

dila hanım bu bölüm bölümüne bakalım ne halt yemişler fragman saçma geldide bakalım cocuk felan cıkıyordu haha

"Gerçekten reytingi çok önemsiyorsun ve hayatının bir parçası olmuş galiba.

Biraz forumdan uzaklaş istersen. Gerçek hayata atıl bence."

Bu sözleri size söyleyen benim, şimdi de sözlerimi mi çaldın. :)))))

Ben reytingi tabiki de önemsemem, reytingi her şeyin önünde tutan sürekli bir hiç uğruna günlerce vadi-beren tartışması yapan sizsiniz. :)) Her gün gece asosyal olarak forumda takılan sizsiniz. :))

Ben ise sadece deşarj olmak için giriyorum. :))

"Sen söylüyordun izlediğim dizi 2 reyting alsa da izlerim. Ama şimdi reytinge göre sınıflandırıyorsun."

Ben hala söylüyorum zaten 2 reyting aslada izlerim kaç alırsa alsın izlerim yeter ki reytingin düşüklüğü dizinin saçmalamasından kaynaklanmasın…

1 Erkek 1 Kadın’ı türkmaxtan beri yıllarıdr izlerim. Reytingi hep düşük ama hep komik ve takip edeceğim…

Sen ciddi ciddi benim yazdıklarımı çözümleyemiyorsun…

- - - Ekleme - - -

öehhhhhh rıza baba özetle 6 almış!

Başkalarının deşarj olmak için girmediğini nerden anlıyorsun?

Madem izlediğin dizi 2 reyting alsa izlersin, o zaman izlediğin 3 yapımdan başka bütün yapımlara neden saldırıyorsun?

Hergün saldıracak bir yapım buluyorsun ve ister istemez tartışmalara giriyorsun.

Pazartesi: Yalan Dünya, Karadayı
Salı: Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Çarşamba: Muhteşem Yüzyıl
Perşembe: İntikam
Cuma: Huzur Sokağı
Haftasonu: Ben Bilmem Eşim Bilir

İzlemediğin halde kötülediğin yapımlar. Sen sevmesende bunların bir seveni, izleyeni var. Bari onlara saygı göster. Survivor`a biri bi laf dese hemen kızıyorsun ama bunu düşünmüyorsun.

Eskiden bu kadar negatif değildin. Şimdi kendi mesajlarını bir-bir oku. Bir tane pozitif mesajın yok. İnsanın içini karartıyorsun.

ne diloş ne feyzoş ne bilal ne rıza cumanın kralı v e kraliçesi rıza baba ve suat çoban :F

Arka Sokaklar`ın özeti baya iyi gitmiş. Zaplarken gördüm Dila ve Arka Sokaklar bu aralıkta reklam olacak. Huzur Sokağı, Karagül ve Benzemez Kimse Sana yayında olacak.

A/B`de çou yapım`ın aksine yükselebilir Arka Sokaklar. Bence 5`i geçer gibi.